🔞#4 Димитър🔞

4.4K 154 5
                                    

Тя ме дразнеше. В продължение на месец само това правеше. Имах перфектното решение на проблема ми, но пък тя отказваше да се срещнем. Не че имах нещо против нея. Но страшно много ме разсейваше и ми пречеше на работата. Проблемът беше в това, че малкото момиченце, което ме молеше да я спасявам и ми подари гривната, вече не беше малко момиченце. Беше секси и красива жена, която ме подлудяваше. Отворих за пореден път чекмеджето и извадих от там малката черна кутийка с червена панделка. Отворих я и извадих от вътре кожената гривна и започнах да я въртя. Отдавна трябваше да се отърва от нея, но ето че отново я сложих вътре в кутийката и я прибрах на мястото й.
Беше седем и половина, а тя все още не ми се беше обадила. Всички си бяха тръгнали, а аз не можех да стоя и да я чакам повече. И затова се изправих и си тръгнах. Не карах бързо, никога не превишавах ограниченията на скоростта, въпреки че понякога имах нужда да натисна газта. Точно сега имах нужда от пистата и да се слея с колата, но имах нужда и от душ и да обмисля цялата ситуация около Лора и нейните златни коси.
Тя се обади точно когато влизах в апартамента си.
-Лора?
-Извинявяй за закъснението, но имах доста работа. Готов ли си за срещата?
Щях да я убия.
-Вече се прибрах!
-Ако искаш утре да се срещнем или да дойда сега у вас?
-Сега! - знам, че го казах малко грубо, но тя ме изнервяше. - Утре ще бъда зает целия ден! - може би не трябваше да я викам в нас толкова късно? Знаех че няма да мога да устоя на изкушението.
***
В началото си мислех, че ще е най-добре ако си остана с костюма, но пък имах нужда от душ. Можех да облека друг делови костюм, но  си бях в къщи и предпочитах тук да се обличам както си искам.
Когато тя позвъни на вратата й отворих облечен с потник и сиво спортно долнище, а косата ми все още беше мокра от душа и не се бях обръснал. Щеше да ме търпи такъв.
-Здравей! - прошепна тя.
-Здравей, Лора! Заповядай, влез!
Тя пристъпи вътре с токчетата си и късата си рокличка. Наистина ли искаше да ме дразни по този начин? Знаеше, че успява.
-Нещо за пиене?
-Не благодаря! Дошла съм по работа, както знаеш. Ти ме повика.
Точно така беше.
-Седни! - поканих я да седне на дивана, а аз седнах на удобното ми кресло и не откъсвах поглед от нея.
-За какво искаше да говорим?
-За това, че не мога да работя с теб! - трябваше бързо да дръпна лепенката. - Двамата с баща ти си имахме модел на работа, който ти трудно спазваш...
-Няма да стане! - тя ме прекъсна.
-Ще си имаш същите права и привилегии и няма да изгубиш нито лев. Дори ще спечелиш повече.
Но тя поклати глава.
-Не можеш да ме мръднеш от там, а и татко ще се разстрои. Така, че ще ти се наложи да ме търпиш още. Не знаех, че имаш татуси! - Инстинктивно потърках рисунката на десния си бицепс и се зачудих защо сменяше темата?
-Много хора имат! - вярно беше и не исках да й давам обяснения. - Няма ли начин да те разубедя? Не искам да купувам вашия дял. Може дори да идваш във фирмата и да се правиш, че работиш, но не искам да ми се месиш в работата!
-Няма да стане. Татко иска да знае всичко, а не мога да му кажа нищо, защото ти не ме допускаш. Тези неща, които вършиш, спрямо мен и моята роля във фирмата вече съм ги премълчала. Повече не бива да правиш така, но имаш още едни избор.
Погледнах я и ме беше страх да попитам за него.
-Мога да изпълня условията ти, но при едно мое, което предполагам ще бъде изгодно и за теб. Фирмата ще бъде изцяло под твой контрол, и аз няма да ти се меся в управлението. Разбира се в началото няма да казваме на татко.
Не ми харесваше на къде отиват нещата.
-Какво е условието ти? - все пак я попитах.
-Да се ожениш за мен! - Не трябваше да се смея, но вместо това предложение, момичето можеше спокойно да вземе един пистолет и да ме гръмне в главата. - Предложението ми е съвсем сериозно.
-И какво печелиш ти? - усмихнах й се, въпреки че знаех че не се шегува.
-Ще правя секс с теб! Разбира се ти не можеш да ми откажеш, понеже едно от условията ще бъде да имаме наследник!
-Това днес ли го измисли?
-Обмислях го от доста време. Истината е, че трудно те търпя на работа и мисля само как да те вкарам в леглото си и се разсейвам. - чувството беше взаимно, но най-добре щеше да бъде ако не й го казвам.
-Мислех, че имаш само едно условие!
-Съвсем сериозна съм, Митко. Това е добра сделка за теб. Ти ще имаш своята свобода.
-А ти твоята? - не можех да повярвам, че дори го обсъждахме, но само идеята да вляза в гащичките й, караше моите да отесняват. - А и щом искаш да правиш секс с мен не е нужно да се женим! - не можех да повярвам на къде отиваше разговора, но тя предложи това безумие, а аз нямах нищо против.
-Никой от нас няма да загуби свободата си и знам, че можем да правим секс без да сме женени, но така ще бъде по-добре и по-забавно!
-За кого?
-И за двама ни! Аз съм вече на 26 и това е шанс за теб да запазиш цялостта на фирмата. Защото мога да се омъжа за друг и... - тя се изправи и се приближи към мен. Подпря се на ръкохватките на стола ми и ме погледна в очите. - ...и тогава няма да имаш нито мен, нито правото да взимаш самостоятелни решения за фирмата.
Не ми харесваше, че губех контрол. Тя беше започнала да определя правилата и бързо трябваше да измисля нещо, защото наистина беше права.
-Добре, права си! Но първо искам да видя какво получавам. - обходих с пръст деколтето й и усмивка се появи на устните й.
Тя се отдръпна назад и леко повдигна червената рокля за да може да събуе дантелените си гащички, а аз усещах, че моите вече щяха да се скъсат.
-Завърти се да те огледам, а после ела насам! - повиках я и тя дойде. Забавляваше се, а аз грубо повдигнах роклята й и прокарах палец по клитора й. Беше готова за мен. Погалих я отново и вкарах пръста си в нея за да усетя колко е тясна и мокра. - Сега искам да отидеш до онзи шкаф в ъгъла и да донесеш презерватив!
Беше изпълнителна, а аз се наслаждавах на дългите й слаби крака и нямах търпение да ги увие около мен. Отпуснах се и зачаках да се приближи до мен и да ми го нахлузи, а когато беше готова седна върху мен и бавно се спусна. Беше тясна и мокра и стонът й изпълни стаята. Започна бавно да се повдига и спуска по дължината ми. Отметна глава назад и виждах насладата по лицето й, но исках да докосвам кожата й. Повдигнах роклята й, а тя ръцете си без да спира, сладките си движения. Махнах оскъдната рокля и вече се изгубвах в нея и погледът й, докато свалеше сутиена си. Исках устните й, но чаках тя да ми ги даде. Наведе се и съвсем леко докосна моите. Прегърна ме и този път ги сляхме. Устните й жадно целуваха моите, докато тялото й се движеше върху моето. Исках аз да поема контрола, но точно сега, точно това беше нейният изпит и тя го вземаше с отличен. Усмихваше се с устни все още слети с моите. Моите ръце галеха гърба й, нейните - косата ми. А аз исках да я накажа за това, че не ме разочарова. Знаех, че щях да постъпя отвратително с нея, както и с всяка друга, но исках да запазя сърцето си цяло, толкова колкото беше останало от него. Но до колко беше възможно това, със сладкото й изкушаващо тяло.
-Доволен ли си? Как беше? - попита ме тя с усмивка, а аз я излъгах.
-Посредствено! - видях болката в очите й, но я притиснах. Не исках все още да става, а тя искаше да ме удари и бях сигурен, че ще го направи. - Трябва да помисля, но имам нужда от още убеждаване. - хванах ръцете й преди да ме е ударила. - Не буйствай, ако не искаш да те завържа, за да ме изслушаш! - спря да се дърпа, а аз хванах тила й и прибрижих лицето й към моето. - Утре ще получиш пакет и трябва да облечеш съдържанието. Когато ти се обадя, идваш тук! Ясно ли е? - тя поклати глава. - Отговори ми!
-Да!
Тогава я целунах и стиснах сладкото й стегнато дупе като я притиснах отново към мен.
***
Наблюдавах я все още седнал как се облича. Едва ли когато е идвала тук се е надявала на такъв развой, но по думите й това е била целта й. Когато приключи се изправих и се приближих към нея. Хванах я за кръста и я придърпах.
-Ако ще правиш секс с мен, никой друг няма да те докосва! - стиснах отново дупето й и я целунах. Можех само това да правя, но сега трябваше да я пусна. - Никой! Ти може и да ми даваш свобода, но аз на теб не давам! Ще бъдеш само моя, така че ако искаш да се откажеш сега е момента!
На тази игра аз трябваше да определям правилата. Този път тя ме целуна и знаех, че ще ми е много трудно.

Блясък - #1 Лора от златоМесто, где живут истории. Откройте их для себя