#19 Лора

2.7K 122 2
                                    


Събудих се от нахлулата светлина в стаята. Главата му беше на голия ми корем и косата му леко гъделичкане гърдите ми. Изкуших се и Прокарах пръсти през нея. Беше мека и миришеше на шампоан. Той обърна главата си и видях очите му. Брадата му беше още пораснала. Когато целуна корема ми се засмях, защото ме гъделичкаше.
-Смешно ли ти е? - дрезгавият му сънен глас накара пеперудите в корема ми да запърхат.
-Не! - той легна изцяло върху мен и разтвори краката ми. Обвих го и го придърпах, въпреки че боксерките му ми пречеха. Но не можех да ги махна, защото ръцете ми бяха приковани за матрака, а не успях с краката ми, въпреки че се опитах. Лицето му беше заровено в шията ми. Най-вероятно после щях да бъда покрита с червени петна от брадата му, но не ми пукаше. Аз просто стоях на леглото, стенех и се разтопявах като масло. Той се надигна леко само за да освободи красивия си пенис и да ме изпълни.
-Мамка му! - каза той, докато се опитваше да вкара огромният си пенис в мен. - Толкова тясна...
С един последен силен тласък, той вече беше в мен. Изпълваше ме цялата. Усещах всяка част от себе си и от него. Лекото пулсиране и спазмите, които предизвикваха движенията му.
-Ще свърша в теб! - прошепна той в ухото ми и мисълта, че иска да ми направи дете ме изпрати на върха. Отдадох му се изцяло. Бях негова. - Но няма да спра да те чукам! - той започна да засилва тласъците. Стискаше ръцете ми и започна все по-бързо да влиза в мен. Почти излизаше и продължаваше. Усещах го как се излива в мен без да спира да се движи. Беше потен и изморен, когато се отпусна върху мен, а всяка част от тялото ми крещеше, че не иска да спира. Той пусна ръцете ми само за да се подпре на тях и да погледне към мястото, където бяхме слети. Усмихнах се когато той отново започна да се да движи. Поставих ръцете си на врата му за да го придърпам към мен за целувка. Тялото му беше влажно от потта. Устните му бяха сладки и не спираха да целуват моите. Можех да остана така до безкрая, но опиянението в един миг свърши. Вече бях на земята, а той ме притискаше с тялото си, задъхан, потен и изморен. Аз не бях по-добра картинка от него и той легна до мен.
-Имам нужда от душ. - каза той и прокара пръсти през рошавата си коса.
-Мда! - казах, но въпреки това се качих върху него и се надвесих за нова целувка. - Аз също.
Погалих лицето му, брадата и пръстите ми се спуснаха надолу по гърдите, където открих още един татус. Малко ангелче отляво и малко дяволче отдясно, които стояха едно срещу друго и се гледаха.
-Хайде, ще те занеса до там.
Разсмях се, когато той успя да се изправи заедно с мен залепнала за него и да ме отнесе в банята.

Блясък - #1 Лора от златоWhere stories live. Discover now