🔞#🔞 Димитър 🔞

3.4K 130 14
                                    

Нямаше смисъл да го крия от нея. Тя трябваше да знае още много неща и един ден можех и да й ги кажа, но сега единственото нещо, което исках беше да я заведа до спалнята и да я чукам.
-Утре ще обсъждаме сватбата, а сега имам нужда да се заровя в теб!
-Но... - сложих палеца си на устните й.
-Не я мисли! Тя е мъртва!
-Но, Митко...
-Така може да ме наричаш!
-Искам...
-Ще се оженим, Лора! А сега просто ме остави да те чукам! - щеше да стане по трудния начин. Наведох се и я вдигнах на ръце. Тя извика леко и обви ръцете си около врата ми. Разсмя се. Вкарах я в спалнята и я сложих на леглото. Съблякох якето си и тениската и се качих при нея. Повдигнах полата й и свалих гащичките й. Гърдите й все още бяха открити и с набъбнали зърна, които ме подканяха да ги вкуся. Надвесих се над тях и ги засмуках едно по едно, докато тя извиваше тялото си към устните ми, които започнаха да се спускат към корема й. Стиснах зърната й между пръстите си. Харесваше ми да си играя с тях, както и на нея. Усмихнах се, когато тялото й за пореден път се изви към мен и поредният стон се откъсна от устните й, а моите погалиха клитора й. Езикът ми я облизваше бавно и се наслаждавах на вкуса й. Поемах сладкият й аромат и сладките сокове на насладата й, докато тя се разтопяваше. Тя постави краката си на раменете ми, а ръцете ми започнаха да галят бедрата й. Пръстите й скубеха косата ми, а аз вече не можех. Исках да забравя с нея. Не исках да слагам презерватив. Исках да усетя как всичките й сокове се стичат по мен. Затова просто разкопчах дънките си.
-Съблечи роклята си! - тя отново ме послуша. Застана на колене и я измъкна през главата си хвърляйки я на земята и отново легна. Тя се разтвори за мен, а аз се насладих на мократа и мекота. Жадните ми да докоснат топлата й кожа ръце погалиха красивото й тяло, докато я изпълвах. Исках да я имам само за мен. Щях да я имам само за мен и нямаше да я дам на друг. Бях сигурен, че ще се погубя по нея.
-Ти си само моя! - прошепнах в ухото й. - И никога няма да ти простя, това което ми причиняваш!
Чуках я силно. Изпълвах я цялата отново и отново. Силно, бързо и грубо... карайки я да стене и вика името ми. При всеки мой тласък тя се надигаше към мен. Посрещаше ме с готовност и истинско желание.
Ръцете ми притиснаха нейните към матрака, а краката й се увиха около мен. Сексът с нея не беше скучен и можех да го правя постоянно. Усетих я точно кога свърши. Отпусна се, усмихна се, започна да се смее. Усмивка се появи и на моите устни. Вече бях готов. Пуснах я и излязох от нея. Спермата започна да се излива по гърдите и корема й. Харесвах я такава цялата покрита с мен. Когато изцеди и последната капка от мен успях да легна до нея и целунах челото й.
-Следващият път ще свърша в теб! - тя отвори устата си за да ми отговори, но аз не я оставих. - Ела да те изкъпя!
Тя се изправи и тръгна след мен!
-Не взимам противозачатъчни.
-Не ти трябват!
-Митко...
-Ще ти направя бебе!
Тя се спря на вратата на банята.
-Няма да стане, преди да се оженим!
-Тогава гледай да се оженим по-бързо! - придърпах я към себе си и я целунах. Засмуквах и хапех устните й. Тази жена ме побъркваше.

Блясък - #1 Лора от златоWhere stories live. Discover now