5

10.5K 318 7
                                    


   
      Încă pătrunsă în vraja gândiri, pașii mei fac înconjurul camerei, încercând să înțeleg ultima lecție predată de domnul diriginte. Cei drept, faptul că mintea mea e plină de gânduri legate de domnul Malik, nu este foarte bine venită pentru a putea învăța sau mai bine zis, pentru a putea promova la această materie.

  Niciodată nu m-aș fi gândit că o săptămână poate schimba atâtea în viața mea. Tot ce am vrut a fost să trec cu bine această etapă a vieții mele și să mă concentrez pe viitorul meu care, după spusele mamei, este unul strălucit. Totuși, nu pot să mă axez pe vorbele mamei, trebuie să aștept și să-mi văd viitorul.

—Adelin?

   Privirea mea se ridică din caietul plin de ecuații, uitându-mă la persoana din fața mea.

—Da mamă? șoptesc cu vocea răgușită. Ce se întâmplă cu mine?

—M-am sunat Domnul Malik, oftează, așezându-se pe pat, Mi-a explicat că situația ta la învățătură nu este chiar atât de bună. Adelin, ce se întâmplă cu tine?

   Ochii mei privesc pierduți în ochii. Pentru prima dată nu știu ce răspuns să-i dau mamei mele. Oare chiar s-a întâmplat ceva cu mine sau mai bine spus, s-a întâmplat ceva în inima mea?

—Eu nu știu mamă.

  Aceasta este unul dintre cele mai grele momente din viața mea. Habar nu aveam ce înseamnă să simți atâtea sentimente doar auzind dezamăgirea din cuvintele unui părinte. E greu și, deși aș vrea să trec cu vederea această situație, nu pot din cauza vinovății care nu-mi lasă inima în pace.

  —Adelin înțeleg că nu ai fost concentrată la învățătură și că noul model e predare al domnului tău diriginte este mai greu de înțeles pentru tine, dar încearcă să înțelegi și să-l întrebi unde nu ai înțeles. Acordă-i o șansă acestui sfat și o să vezi că tot va fi bine.

  Dau aprobator din cap, dar sigur mintea mea nu vrea să asimileze ce a spus mama. Acum, nu pot să zic că nu am o parte de vină, dar nici domnul Malik nu este chiar atât de cinstit cu mine. Uneori am impresia că vrea să mă încerce, iar asta nu este chiar atât de ușor, până la urmă, deține mai multă putere decât mine.

—Bine, eu te las să înveți. Noapte bună!

O văd cum iese din cameră, sunetul tocurilor fiind un ecou în toată camera. Sigur va fi o noapte lungă....

profesorul // zayn malik Where stories live. Discover now