59*

5K 119 20
                                    


Adelin

 

     Dragostea nu a fost creată doar prin singurul mod în care îți poți minți sufletul în așa fel să creadă universul din jurul personalități tale că, fără punct și virgulă, poți simți emoția și tandrețea iubirii. Simplul  fapt că minciuna îți otrăvește mintea te schimbă în persoana vinovată de greșeală care nici măcar nu există în interiorul crezului care s-a format inevitabil doar din propria dragoste înșelătoare. Poate și din această cauză am învățat să iubesc și să respect cu adevărat bărbatul care îmi este alături cu fiecare pas ales de rațiunea mea. Soarta mi-a dat ceea ce nu pot păcăli sub nicio formă, rezultând iubirea adevărată. Recunosc și voi respecta promisiunea pe care o am față de sufletul lui legat de lanțul iubiri care va dăinui etern în viețile noastre.




   —Fiecare cu comoara lui. Tu ai frumuseștea aparte, iar eu...pe tine, doar pe tine. Voi avea grijă de sufletul tău curat Adelin, poți avea încredere în deplina mea conștiință?





     Această declarație este atât de tulburătoare, încât pot simți starea de sufocare cum mă cuprinde, nereușind să articulez niciun cuvânt. Oare chiar ar trebui să am îndoieli așa cum afirmă el? Iubirea este mult prea importantă decât acest gând. Vreau să aibă încredere în puterile lui așa cum a demonstrat la fiecare încercare. Nu vreau să-l schimb din cauza fricii mele. Vreau să fie bărbatul care mă cucerit.





    —Zayn nu te teme, te iubesc și am încredere în sentimentele tale pentru că știu că sunt adevărate!





     În acel moment, conștientă de cuvintele mele rostite din dragoste, pe fața lui am putut admira fericirea. Îngerul cu zâmbetul tainic a reușit să-mi schimbe radical ceea ce eu nu am putut scoate la suprafață toți ani aceștia, încrederea.


    —Te iubesc Adelin!







     Cu taina misterului, mă simt înconjurată de brațele bărbatului menit să fie sufletul meu pereche, gura lui coborând spre buzele mele, fierbinte, lacomă și insistentă. Sărutul îmi dă senzația cutremurătoare, lăsându-mă fără voință în fața lui. Simt cum limba lui se ciocnește de dinți și, în momentul în care gura mea se deschide să o primească, întregul meu corp explodează sub senzația erotică pe care o exprimă atât de experimentat. Caldă, umedă și catifelată, limba lui trezește în mine senzați noi în timp ce mâinile lui începuse un asalt senzual, emoționându-mă cu fiecare atingere.








    —Pielea ta fără cusur mă înnebunește!







    Șoapta lui dulce cât și privirea lui, cu reflexe tulburătoare, ascunde atâta dorință, atâtea promisiuni exprimate doar printr-o simplă cunoaștere a eternului feminin.





 
   —Zayn...








    Acum, în fața tuturor secretelor neexprimate, îl doresc cu ardoare. Îl doresc pe el cu toată ființa în acest moment și, toate acestea, el mă chinuie într-un mod dulce.





profesorul // zayn malik Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt