26

7.7K 231 40
                                    


Adelin

  Ies din incinta școli cu o oarecare grijă din cauza cuvintelor lui Zayn sau mai bine spus iubitul meu. Într-adevăr, tot ce se întâmplă între noi este foarte complicat cât și ilegal și nu cred că acesta este un exemplu de urmat în ciuda faptului că ne iubim. Tot ce sper este să nu fiu rănită. Știu că i-am acordat o șansă într-un risc destul de mare și că poate va urma o perioadă de fericire, dar orice început are și un sfârșit, iar sfârșitul nostru sper să se termine unul în brațele altuia. Nu vreau să mă despart se Zayn, nu aș rezista să știu că el este departe de mine și că nu-l pot atinge, simți, iubi. El este important pentru inima mea, iar plecarea lui ar înseamna distrugere pentru mine și sigur nu aș accepta să trec mai departe fără el cu toate că frica încă este instalată în mintea mea. Cu toate că nu este legal, vârsta este un element care contează și afectează unele relați, în cazul nostru intervenind și comportamentul diferit. Zayn este o persoană complicată, destul serioasă și care știe ce își dorește de la viitor, pe când eu o simplă fată care visează la fericire și care plutește într-un abis al visurilor. Totuși, sper ca această încercare să nu fie doar o speranță falsă, dar până la urmă dacă nu riști cu câștigi.

   Fără să mai analizez situația, privirea mea cercetează atent parcarea și, din instinct, îmi întorc privirea spre o mașină neagră, destul de cunoascută. Presupun că detalile nu trebuie să fie analizate prea bine deoarece aud un sunet de claxon care mă face să-mi astup urechile, înjurând în minte că nu m-am pregătit pentru acest moment care sigur era și de așteptat atât timp cât comportamentul lui Zayn nu se va schimba niciodată. Are o satisfacție de a mă chinui într-un mod al dracu' de plăcut și nevinovat.

  Parcurg drumul cu atenție și precizie, inima mea începând să bată din nou la gândul că îl voi simți pe Zayn din nou. Gândul că am stat câteva ore separat nu mi-a căzut prea bine, mai ales sufletului meu. Știu că cineva concurează pentru inima lui și oricât ar nega Zayn, știu că profesoara de engleză nutrește sentimente pentru el, iar acesta nu este un lucru care poate fi trecut cu vederea. Oarecum, ea are șanse de-al cuceri și îmi este de ajuns de frică să-l pierd într-un timp atât de scurt pe persoana care o iubesc cel mai mult. Sper să nu se lase influiențat de aspectul fizic și să rămână la ideia că eu sunt iubita lui. Totuși am încredere în el că va alege cu mintea cât și cu inima.

Deschid ușa mașini, încercând să zâmbesc într-un mod care să nu-i de-a de bănuit că mă gândeam la ceva care s-ar putea să strice starea de spirit care, pe parcurs, a devenit din ce în ce mai bună.

—Bună iubire!

  Îi ascult vorbele care sunt deja formate în inima mea ca o binecuvântare, așezându-mă pe scaunul din dreapta lui și cu privire sinceră îl sărut, observând că este surprins de gestul meu neașteptat, menținând sărutul într-o ușoară armonie drăgăstoasă.

—Mi-a fost dor de tine.

  Continuă să-mi sărute dosul palmei, ochii lui exprimând o stare de liniște și de iubire. Nu știu de ce, dar gândurile mele par înșelătoare, simt că mă iubește și că ține la mine, într-o oarecare măsură. Vreau să-l cred, dar practic intervine și frica care nu mă lasă să cred tot ce se întâmplă, chiar dacă pare foarte real. Mă urăsc pentru că mereu gândesc negativ și că nu las ca toate lucrurile pozitive să intre în viața mea. Repet, trebuie să fiu pozitivă, mai ales cu el. Încredere este tot ce contează și el, prin câteva gesturi, mi-a arâtat-o și mai mult nu îmi doresc, deja îl am pe el și este tot ce contează.

—Și mie, îi mângâi bărbia, mi-a fost foarte dor de tine.

  Zâmbește, întorcându-și privirea spre volan.

 
—Ai de gând să mă aduci acasă și să rezolvăm ecuați?

  Spun cu o tentă de amuzament din cauza stări lui de spirit mult prea jucăușă.

—Nu Adelin, vei vedea, o să-ți placă....

***
Uh cam atât, nu-i reușit, dar nu am avut starea necesară să scriu...

profesorul // zayn malik Where stories live. Discover now