50

4.1K 160 22
                                    

    

     Lacrimile își cer eliberarea din temnința dureri care a pus stăpânire pe inima mea în cel mai neașteptat mod, ajungându-se la distrugerea oricărei speranțe în iubire. Mereu am trăit în iluzia că această durere va dispărea într-o zi chiar dacă mă înșelam amarnic. Așteptam și speram că se va ajunge într-un punct în care voi pune stop și, fară sa conștientizez, am atins această limită cu ajutorul binevoinței lui Zayn. El ma iubit necondiționat, a acceptat această situație și a dat dovadă de putere în fața fiecăriu obstacol. El este exemplu pentru care inima mea a învățat că viața cere sacrifici indiferent de cât bine sau rău faci. Obstacolele te vor însoți în călătoria maturițăți cât și a dezvoltări sentimentelor emoționale. Te va bântui la fiecare pas, trântindu-ți în față toate greutățile în momentul în care atingi cota fericiri. Așa este descrisă viața, fie că vrem, fie că nu, vom învăța să trăim în chinul încercărilor.



    —Bună iubito! Adam îmi sărută obrazul, în timp ce Leyla se uită scârbită la el.


—Bună!


   Spun șoptit, încercând să-i ignor prezența mult prea deranjeantă.



   —Pot să ți-o fur un pic? Leyla își muta privirea spre ușă, Am ceva să-i arât iubitei mele.


  
   —Poți să faci ce vrei, eu am plecat!


       Replica Leylei nu-i aduce nicio satifcație lui Adam, zâmbetul lui pierind la fel de repede cum era și de înțeles. Orgoliul lui cât și falsitatea îmi creează și mai multă ură față de el. Șansa pe care i-am acordat-o a fost mult prea milostivă față de adevăratele lui intenți. Am crezut în vorbele lui și am îmbrățișat ideia că prietenia cu el va fi una minunată, că ne vom înțelege reciproc, că va înțelege faptul că nu-mi doresc o relație cu el, dar mintea lui este mult prea bolnavă. Este drogat după minciunile care îi străpung mintea și îl îndeamnă să creeze rău inimii mele, așa cum am fost învățată să înfrunt ca de fiecare dată...


Zayn

—Știam eu că Adam nu are toate țiglele pe casă.



     Constat că vorbele Leylei aduc la cel mai mare adevăr, caracterizându-l într-un mod de toată frumusețea. Băiatul chiar are o problemă gravă în ceea ce privește dorința lui de a o avea pe Adelin. Chiar dacă este conștient că ea nu simte nimic pentru el, tot continuă luptă într-o manieră murdară. Totuși vârsta lui nu se compară cu mintea mea în așa fel să mă doboare doar cu avantajul lui nesemnificativ.


   —Într-adevăr, băiatul e nebun.



    Replic, trăgând din jumătatea de țigare în timp ce Leyla mă privește debusolată.



  —Și ce vom face? Adelin clar nu va recunoaște acest lucru față de tine.




  —Știu, oftez, E speriată și o înțeleg, tot ce trebuie să faci tu e sa ai grijă de ea, de înregistrare mă ocup eu.




   Aprobă din cap și cu o urmă de confuzie dispare din raza mea vizuală, lăsându-mă în lumea mea plină de probleme...
  

profesorul // zayn malik Where stories live. Discover now