30

6.1K 188 33
                                    

 
   Adelin

   Să te joci alături de cineva care nu respectă regulile în dragoste este un păcat pentru încrederea unei persoane. Gândul acesta mă macină atât emoțional cât și mintal. Nu pot să-mi exprim ideile și nici nu am curajul să văd realitatea care este mult mai întunecată decât negura nopți care te ajută să gândești rațional în toate punctele de vedere. Uneori plângi. Uneori zâmbești. Uneori te întrebi de ce te simți atât de schimbată în fața unui persoane care deține o parte din inima ta. Multe gânduri și niciun răspuns. Nimic nu te ajută și nu te îndrumă spre o cale de fericire deplină. Poate că o mică speranță îți face inima să primească fericire, dar nu și adevărul pur. Mă simt indecisă. Nu știu cum o să pot să mă descurc cu Zayn și cu comportamentul lui. Este ca o bătaie de joc pentru încrederea mea. El este greu de înțeles și mult prea credul la tot ce se întâmplă. Gândește-te în modul lui și reacționează greșit din cauza geloziei care nu îi va zăpăci mintea de tot. Explicațiile sunt doar o încercare de nimic împotriva încăpățânări lui Zayn. Nu știu de ce pune totul la suflet din cauza unor simple gesturi de prietenie între mine și Adam și, desigur, tot spre mine îndreaptă vina. Mă acuză pe nedrept și mă doare. Mă doare că nu are încredere în mine și acceptă doar gândirea lui bolnavă. Nu vreau să sufăr și nici să-l pierd după atâta risc de a ne arâta iubirea unul față de altul. Și acum, iată-mă, pe pat cu lacrimi în ochii și cu micile mele supărări care îmi zdrobesc inima. Așa îmi este sortit și trebuie să accept situația indiferent că lacrimile nu rezolvă nimic în acest moment. Trebuie să fiu puternică și să aștept calea cea dreaptă a fericiri mele.


   "Bună Adelin."

   Poate că este un semn sau un regret. Poate că nu trebuie să răspund, dar sunt pe deplin conștientă că fuga nu este un răspuns. Trebuie să dau dovadă de maturitate în fața acestui obstacol numit dragoste.

"Bună Zayn" 


  Trimit mesajul cu o ultimă urmă de regret, dar și de speranță.

" Uite Adelin, nu am vrut să te rănesc. Știu că nu trebuia să te critic și să am încredere în tine. Gelozia mi-a stăpânit inima, îmi cer iertare"


   Lacrimiile și-au spus cuvântul. El chiar și-a cerut iertare față de propriile mele sentimente. Greșelile sunt doar o scuză împotriva iubiri noastre. Zayn a fost corect, si-a cerut iertare.

 

"Zayn nu vreau să discut despre acest subiect, noapte bună"

   Las telefonul pe pat, gândul meu fiind doar la liniștea de care am nevoie. Cei drept oboseala deja și-a pus amprenta asupra mea și nicio modalitate nu mă ajută să trec prin această etapă.

  "Adelin deschide geamul"

    Chiar dacă nu voiam să mai am o legătură cu această conversație între mine și Zayn, curiozitatea a bătut răbdarea, forțându-mă să citesc acest mesaj blestemat. Am rămas fără cuvinte. Nu știu cum să reacționez, nici cum să procedez ca totul să fie bine. Simt frică. Nu vreau ca totul să fie de fapt o dezamăgire așa cum a fost toată viața mea, dar nici să stau și să nu fac nimic nu pot. Trebuie să reacționez într-un fel și dacă ultima opțiune este de partea lui Zayn sunt nevoită să o încerc.




  Deschid fereastra, privirea mea cercetând atent toată zona, ochii mei rămând fixați până la urmă pe o persoană care mă țintește cu privirea care îmi transmite o urmă de vinovăție.

"Oh nu, Zayn!"

***
Hey, aș fi bucuroasă dacă ați citi cartea "Dirigu'" autor Denisa-Roronoa



profesorul // zayn malik Onde histórias criam vida. Descubra agora