10

9.3K 306 29
                                    

  

   Sâmbătă. Această zi a sosit neașteptat pentru mine cât și pentru sufletul meu care este plin de îngrijorări față de ce va urma. Știu că este prima dată când ies din cuvintele mamei și fac totul de capul meu, iar asta este un avantaj și eu dezavantaj pentru mine. În ciuda faptului că nu mă aflu într-o situație bună, am curajul să stric armonia acestei situați și să devin, așa cum a zis Leyla, o rebelă.

    Norocul meu este că mama nu este acasă și că nu vede ținuta mea care sigur ar stârni furia ei și, deasemenea, aș primi o pedeapsă foarte severă.


  Mă încalț repede cu sandalele mele cu toc, zâmbind șiret când văd mesajul de la Leyla care spune că este aproape de casa mea.


   Deschis ușa încet și chiar atunci o privire rece îmi analizează corpul, ochii mei mărindu-se.


—Domnișoară Adelin, șoptește, încercând să găsească răspunsul la ținuta mea mult prea elegantă.



—Domnule Malik, îi spun, lăsându-l să intre în casă. Cei drept m-a luat prin suprindere cu venirea lui destul de neașteptată aș putea spune.



Analizează încăperea, dădându-și haina jos, acțiune care ma făcut să simt, oarecum, un deranj în interiorul meu.


—Ai planuri? mă întreabă, degetul său traversându-și buza înferioară analizându-mă atent. Obraji mei sunt predominați de o culoare roșiatică, încercând să-i găsesc un răspuns la întrebare.


—Nu Domnule Malik.


   Spun cu o voce răgușită din cauza priviri lui mult prea stânjenitoare. Nu știu cum să scap de el și de comportamentul lui mult prea impunător, este mult prea greu să joc jocul lui incredibil de interesant.


—După ținuta ta se pare că este contrariu la ce tocmai ai spus sau așa îți aștepți meditatori?



  Se apropie de mine încet, dar încrezător, ochii lui arzând de o dorință ascunsă, făcându-mă să înghit în sec. Tot curajul lui este demonstrat când mă ține captiv între el și perete. Inima îmi bate mult prea tare, iar parfumul lui îmi amețește simțurile, făcându-mă să scap un geamăt de plăcere.

Observ zâmbetul lui pe chip la acțiunea mea în timp ce privirea mea este ațintită pe buzele lui cărnoase și ispititoare.

—Adelin, șoptește, schimbă-ți hainele și pregătește-te să înveți...

profesorul // zayn malik Where stories live. Discover now