49

3.9K 152 20
                                    

    —Și cum merge cu Adam?


        Vocea Leylei niciodată nu mi-a adus un sentiment de nesuportare față de ea. Cei drept suntem prietene din copilărie și mereu ma bucurat prezența ei până în acest moment. Nu știu de ce simt o oarecare ură față de ea, până la urmă ea a fost nevoită să la cerea lui Zayn, sa aibă parte de câteva minunte singuri.  Totuși zâmbetul ei îmi dă de gândit. Oare au făcut ceva mai mult? Oare Leyla îl iubește? Întrebările fără răspuns, evident, îmi invadează mintea într-un mod tulburător. Orice este posibil, chiar și cea mai mică îndoială. Știu trecutul și nu-l pot uita, nici măcar cuvintele adresate Leylei față de Zayn. Ce frumos este Domnul Malik! Fraza îmi străpunge inima într-un mod neașteptat. Oare eu m-am înșelat?


   —Suntem bine.



   Replic plictisită din cauza prezenței ei.



  —Sigur? El chiar te iubește?



      Privirea mea curioasă o analizează într-un mod atent. Până în acest moment nu ma întrebat de acest aspect, rezultând neinteresul ei față de viața mea și totodată un prilej să aflu defapt ce se întâmplă în mintea ei.


   —Ce vrei să spui prin asta?



      Observ cum își mușcă buza în semn de neliniște.



  —Pur și simplu am întrebat. Nu credeam că aveți o tangență atât timp cât îl iubești sau mai bine zis îl iubeai pe Zayn.




  A lovit unde doar cel mai tare. Trebuia să mă aștept la aceste replici dureroase. Îi cunosc tactica și într-o situație în care ea este conștientă de ce se întâmplă nu o pot minți. Ea îmi cunoaște tainele cât și durerile ascunse, iar dacă spiritul ei nobil îmi poate arâta calea, nu pot da cu piciorul în asemenea oportunitate.



   —Leyla nu e ceea ce pare, spun oftând, Eu chiar îl iubesc pe Zayn din toată inima, dar Adam este obstacolul.



   Ochii Leylei se măresc la auzul mărturisiri mele, rezumându-se la tăcere, probabil așteptând să continui mica poveste.



   —Acum câteva săptămâni Zayn mi-a dat mesaj să ne vedem în spatele liceului și, bineînțeles, eu am acceptat în ciuda faptului că riscam. Ajunsă acolo Zayn ma sărutat și fără să conștientizez, Adam a filmat toată scena și acum mă are la degetul mic.



      Replic cu o voce îndurerată toată această amintire, amintire care mi-a rămas adânc fixată în mintea mea cât și în inimă. Simt cuțitele trecutului cum îmi străpung sufletul pierdut în durere pe care, cândva, o numeam fericire.

  

   —Cât de nesimțit poate fi Adam, el nu se gândește și la sentimentele tale? spune șoptind, probabil din cauza persoanelor din jurul nostru.


 
    —El doar pe mine mă vrea, așa a afirmat el.




    —Și Zayn nu știe nimic?



    Privirea mea coboară jos, oftând. Situația e mai complicată decât pare.



   —Nu, nu știe și prefer să rămână așa.




  Știu că totul este greșit față de sentimentele lui, dar pentru binele nostru mai bine suferim acum decât să plătim prețul iubiri noastre.



   —De ce ai prefera asta? Tu nu te gândești și la el? De ce nu-i spui situația reală, poate așa veți trece împreună prin asta.




  Vorbele ei au un impact mare asupra mea. Oricât de mult mi-aș dori acest lucru, nu se poate întâmpla. El nu mai are încredere în mine și nu-l condam, l-am rănit în cel mai grav mod cu putință.





   —Nu vreau, bine? Nu vreau să-i fac probleme.




     —Deja îi faci și nu conștientizezi. El te iubește și te va iubi pentru toată viața...

   

profesorul // zayn malik Where stories live. Discover now