34*

6.4K 175 33
                                    


 
    Cu zâmbetul pe buze și cu o urmă de nerăbdare, pășesc pe holul liceului cu speranța că acest mic obstacol va trece cu succes în ciuda faptului că inima mea nu poate să mai îndure atâta așteptare. Chinul orelor și suportarea timpului nu este un punct forte în cazul meu și nici nu vreau să-l fac să devină un lucru obișnuit pentru mine. Presupun că o să ma axez pe gânduriile care vor umple imaginația mea până la punctul real al situației.

     Interesantă de aceste explicați din mintea mea, ochii mei privesc spre curtea liceului care, din punctul meu de vedere, devine din ce în ce mai pustie, un mic avantaj pentru mine cât și pentru mica surpriză realizată de Zayn. Dacă țin minte, știu că el a contemplat o mică strategie în acest caz și asta mă face să simt o mică îndoială. Nu-mi imaginam că el ar face în așa fel ca, oarecum, să ne expunem relația, înțelegând că dorința lui este una neașteptată. Sigur mă așteaptă în parcarea școli și acesta nu este un semn bun. Îmi este teamă. Nu știu cum să reacționez. Mintea îmi zice să resping, iar inima îmi zice să accept. Totuși, dragostea învinge totul și încrederea este tot ce contează. Am încredere în Zayn și trebuie să demonstrez acest fapt. Nu vreau să creadă că eu sunt atât de obsedată de frica de a fi descoperiți, chiar dacă acesta este adevărul pur.

   —Domnișoară Adelin!

    Uimită de această voce, îmi întorc privirea spre sursă, observând o siluetă care mă așteaptă cu un mic zâmbet pe buze. Merg inconștientă, vrăjită de farmecul lui, acest efect facându-mă să uit de toată frica care îmi stăpânea mintea acum câteva secunde.

  —În sfârșit iubire, chiar nu mai suportam așteptarea.


  Îmi șoptește când mă apropi de el, simțind cum o mică parte din mine receptează aceste cuvinte ca o binecuvântare pentru sufletul meu.

  —Crede-mă Zayn, mie mi-a fost greu să nu te știu aproape de mine, intru în mașină, Apropo aștept surpriza. Continui să-l enervez cu micile curiozități ale mele, auzindu-l cum oftează într-un mod disperat.

—Și eu aștept, și eu...

  ~*~

Se pare că așteptările mele nu au fost atât de greșite.

   Rostesc cu mândrie când ajungem la destinație din cauza aspectului acestei surprize. Casa lui Zayn a fost prima opțiune și chiar dacă acest lucru nu este atât de important, tot simt o bucurie în suflet. Măcar știu gândurile lui Zayn în acest aspect.

   —Se pare că da Adelin, se apropie de mine, Să mergem.


   Parcurg drumul, ajungând la ușă și, într-un mod neașteptat, rămân făra glas. Totul este arânjat și atât de prețios, exagerând la aceste detali. Pe mine m-ar fi bucurat orice lucru cu condiția să-l am pe el aproape, să-l pot simți lângă mine. Îl iubesc.

  —Îți place?

   Îi simt mâinile pe cospsele mele, lipindu-se de spatele meu, șoptindu-mi la ureche cu glasul lui dumnezeiesc.

—Zayn totul este minunat și chiar nu trebuia să faci aceste lucruri pentru mine. Te-ai chinui mult prea mult.

  —Tu meriți totul și aș face orice nu mai să-ți văd zâmbetul pe chipul tău tainic.

   Mă întoarce cu fața spre el, buzele lui unindu-se cu ale mele, sărutându-le într-un mod disperat, dezordonat. Îmi este greu să țin pasul cu el și cu experiența lui, dar acest fapt nu-l deranjează, continuând să se joace cu buzele mele, mâinile lui căutând cu ardoare marginile bluzei, dând-o jos fără să mai țină cont de aprobarea mea.

   —Oh iubire, îmi sărută sânul drept, te iubesc foarte mult.

   Mă trântește pe canapeaua din living, lăsându-mă fără apărare din cauza mâini lui care îmi ține captive mâinile mele, poziționându-le deaspura capului, continuând torura. Îmi sărută maxilarul, buzele, obraji, coborând sper gât. Suge și mușcă câteva porținui, asigurându-se că semnele vor fi vizibile, probabil acest fapt aducându-i satisfacție.

 

—Oh Zayn, gem când săruturile lui coboară din ce în ce mai jos, aproape de sânul meu drept, sărutându-l delicat în timp ce mâna lui stângă îmi frământă sfărcul, lăsându-mi capul pe spate. Ochii mei se închid ușor, simțind cum plăcerea îmi învăluie corpul, Zayn fiind autorul acestui fapt.


  —Atât de fină și toată a mea, șoptește-te, Privește-mă! Îmi ordonă, executând imediat acest ordin.

   Săruturile lui coboară sper abdomen, sărutăndu-l delicat, zvârcolindu-mă când îmi simt prezența acolo jos, inima mea bătând din ce în ce mai tare.

   —Lasă-mă să te fac să te simți bine iubire. Îmi dă jos pantaloni, procedând la fel și cu lenjeria mea intimă, conștientizând că sunt privită atât de intens, rușina dominându-mi corpul, căutând un mijloc să mă ascund. Zayn înțelege mișcarea, crăcănându-mă în fața lui.

  —Nu trebuie să-ți fie rușine cu mine, spune cu asprime, suflând aer cald în zona mea intimă, gemând din ce în ce mai puternic.

   —Oh Doamne Zayn te rog!

    Mâinile mele îi apucă părul castaniu, apropiindu-l de feminitatea mea, auzindu-i râsetul provocat se disperarea mea.

  —O fetiță nerăbdătoare, îmi sărută feminitatea, Îmi place!

   Cu ultimele cuvinte trece la acțiune, limba lui atacând zona intimă, făcând mișcări lente, introducând un deget în feminitate, senzația fiind copleșitoare.

—Ah Zayn, gem când mișcările lui devin din ce în ce mai ample, limba lui mișcându-se cu viteză în clitoristul meu, degetul lui pulsând din ce în ce mai adânc în mine. Este greu de suportat această torură care o provoacă într-un mod atât de erotic. Picioarele îmi tremură, cerând eliberare.

  —Mai repede Zayn, oh mai repede.

     Zayn ține cont de vorbele mele, mărind din ce în ce mai tare presiunea.

—Dă-ți drumul pentru mine iubito!

   Aceste cuvinte mă duc la marginea prăpastiei, eliberându-mă de această frustrare, observându-l pe Zayn cum linge lichidul de pe deget, zâmbind satisfăcut,
aceasta fiind singura imagine care mă face să cad într-un somn adânc.


***
În sfârșit am terminat și eu acest capitol. Scuze pentru întârziere, dar sunt foare obosită și faptul că am simulare nu mă ajută cu nimic plus alte probleme. Totuși sper că va plăcut :)
Pe data viitoare :)

profesorul // zayn malik Where stories live. Discover now