19

8.6K 295 77
                                    

  

 
"—Știu că vrei să te vezi cu el, dar gândește-te că eu sunt în mintea ta"


      Buzele lui îmi răsfață într-un mod delicat gâtul, mâinile mele jucându-se în părul lui moale și răvârșit, auzindu-l cum mârâie într-un mod disperat. Este pentru prima dată când simt aceste stări neînțelese de mintea mea, cât și de corpul meu care devenise din ce în ce mai  înfierbântat pe parcurs ce sărururile lui urcă tot mai sus, aproape de buzele mele. Îmi suflă aer cald peste ele, făcându-mă să gem necontrolat. Nu știu ce se întâmplă cu mine, inima îmi bate mult prea tare, o presiune apăsând în interiorul meu ca o poftă ascunsă pe care nu mai el mi-o poate potoli. Este de al dreptu' uimitor cum poate să mă schimbe doar cu două atengeri și o privire incredibil de tulburătoare pentru inima mea care deja prinse o latură de supunere față de el.



     Buzele lui, în cele din urmă, se unesc cu ale mele, sărutându-le tandru, dar în același timp poruncitor. Le fremântă fără oprire ca și cum nu ar putea trăi fără ele și într-un mod neașteptat simt cum îmi mușcă buza înferioară, făcându-mă să scot un mic geamăt, limba lui explorându-i fiecare colțișor ca apoi să o mângâie pe a mea într-un mod pasional. Mâna mea coboară pe pieptul lui și inconștientă, îl mângâi prin cămașa albă, simțindu-l atât de încordat, probabil fiind tulburat de gesturile mele stângace care pare că nu-l deranjează în niciun mod.


   Îmi părăsește buzele, uitându-se cu ochii de un  negru pârjolit, plini de dorință, în ochii mei și fără să mai caute aprobarea mea, mâna lui coboară jos, încercând să îmi distragă atenția cu șoaptele lui dulci care îmi face inima să se topească și corpul să tremure la toate acțiunile lui.

—Oh iubire ești atât de receptivă și nici nu am început, îmi place.



  Gem la auzul acestor cuvinte, așteptând să mă atingă nu mai cum el știe. Practic niciodată nu am înțeles nevoie sexuale și nici satisfacerea lor prin vorbe și gesturi atât de pasionale. Poate că nu am trăit prin anturaje care să mă învețe aceste lucruri și nu îmi este greu să recunosc că Zayn a fost primul bărbat care i-a furat primul sărut într-un mod să zicem nepotrivit. Ca ori fată visătoare îmi imaginam primul sărut ca fiind unul diferit față de această situație mult prea riscantă, având în vedere că suntem într-o clasă și există riscul ca cineva să prindă acest moment mult prea intim.



  —Oh Adelin câte aș putea să-ți fac. Geme în timp ce își introduce mâna în pantaloni mei, făcându-mă să-mi dau capul pe spate, strângându-i umeri în semn de disperare. În mintea mea știu că totul este greșit și că nu ar trebui să-i accept toate gesturile, dar atât timp cât inima mea luptă împotriva rațiuni mele este greu să aleg între demnitate și plăcere. Simt o stare de confuzie combinată cu una euforică din cauza vorbelor lui care acum câteva zile erau unele destul de dureroase din cauza respingeri lui față de mine. Chiar nu pot să-mi explic de ce comportamentul lui este atât de schimbat încât să-mi înnebunească toată logica gândiri, pare gelos.


    Încă pierdută în gânduri sesizez, până la urmă, un sunet venid de la ușă, mai exact un cicoănit, semn că cineva tocmai a stricat tot momentul din cauza mârâitului nervos a lui Zayn.


—Dracu'! Spune, despărțindu-se de mine în timp ce eu mă așez cuminte în prima bancă, încercând să-mi reglez bătăile inimi. Zayn deschide ușa nervos, uitându-se mirat la persoana din fața lui.

  —Bună ziua domnule Malik!




   Vocea mult prea cunoscută îmi face chipul să se încrunte, privind-o ucigător. Această domnișoară a devenit mult prea atrasă de Zayn, iar asta nu îmi aduce nicio satisfacție chiar dacă ar avea multe șanse să-l cucerească, este o femeie frumoasă.


  —Am adus actele pe care trebuie să le semnați.


  Intră în clasa, sunetul tocurile ei devenid una foarte enervant, posibil și din cauza frustrărilor mele.


  —Bună ziua.


    O salut, afișându-i un zâmbet clad care de fapt este în totalitate fals. Ea mă observă și, oarecum uimită se uită la mine apoi la Zayn. Sincer, pot să-i recunosc confuzia de pe chip datorită aspectului fizic a lui Zayn. Părul lui este dezordonat la fel și cămașa lui care prinse câteva cute de la atingerile mele, făcându-mă să zâmbesc subtil.

  —Bună ziua Adelin, vă deranjez Domnule Malik?


—Oh nu, intervin cu o voce răgușită, eu tocmai plecam, Domnul Malik mi-a dat sarcina de șefă a clasei și am discutat despre acest aspect.


    Zayn mă privește atent, putând să observ zâmbetul lui ascuns. Sunt sigura că îl amuza această situație cât și micul meu discurs care este total contrar la tot ce s-a întâmplat.

—Bună alegere Domnule Malik, Adelin este o fată isteață și responsabilă.


—Da, chiar este.


  Zayn îi răspunse domnișoarei, continuând să-mi zâmbească.


—Vă mulțumesc mult pentru complimete, o să fac tot posibilul ca totul să fie bine. Acum voi pleca, la revedere!

   Zayn aprobă din cap, ochii lui exprimând dezamăgire. Probabil știe că voi ieși cu Adam din câte îmi amintesc eu din primele lui vorbe care au dat de înțeles toată această nemulțumire a lui.


—La revedere Adelin!


"Singur ne vom revedea Domnule Malik"

***

Și în sfârșit am scris și eu, scuzați întârzierea, este un capitol neinspirat. Totuși apreciez că citiți și o să fiu mai activă la această carte. O seară bună tuturor :)
  

profesorul // zayn malik Where stories live. Discover now