Нина, Гастон.......И Амбар?

341 23 2
                                    

Приготвяхме се за срещата с Нина и Гадтон. Матео каза, че трябва да са в едно кафе, което често посещавали. Облакох се така:

По-точно той ме накара да се облека така

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

По-точно той ме накара да се облека така.

Вървяхме по алеята към кафенето.... Какво ли ще стане? Отворихме вратата на скромното кафене пълнос народ. Хората нямат ли работа? Заоглждахме се....Мат ме потупа по рамото и ми ги показа в ъгъла. Смееха се и си говореха.....

Приближихме се бавно и плахо. Сега? Те не ни забелязаха.

-Може ли?-попита Мат след дълго малчание. Те ни погленднаха и се ококориха...... Усмихнах се леко.

-Ама.....-Гастон заекна.-Как за бога? Това шега ли е, Нина?-погледна ан пред. Тя поклати глава отрицателно.

-Аз щях да те питам същото.-тя ни огледа.-Ам.....седне те?-със съпруга ми се спогледахме и седнахме при тях.-Ще ни обеснирте ли?

-Ам.....сложно е!-казах аз.

-Имаме време.-Нина и Гастон едновременно рекоха.

С Матео бяхме се наговорили.....той ми беше обеснил, че е направил магия на Нинаи Гастон да не помнят кой е.....както на мен. Сега обаче....те знаят кой е и помнят всичко. С Матео решихме да кажем, че сме се влюбили, но родителите ни не са одобрявали връзката ни.....затова сме избягали в Италия за четири пет месеца, но сега неговите родители са ни приели. Само моите още не са.......

След разказа ни.....те се спогледаха и се усмихнаха....

-Е, честито! Но.....защо казваха, че сте мъртви?-Нина ме погледна въпросително.

-Ам......защото не ни приеха. И....ни изгониха.....-запецвах аз.

-Милите те!-някой запляска с ръце близо до нас. Обърнахме се и вияхме......Амбар? Изобщо не ми е до нея!-И какво? Оженихте се, така ли? Честито! -седна до Матео.-Лунита.....ама как са те приели родителите на Матео? Те са образовани хора със известна фамилия.....а ти дори гимназия не си завършила?-подиграваше ми се тя........но.....аз....изобщо забравих за гимназията......не завърших! Гледах в чашата на масата. Тя беше права........

-Остави я, Амбар!-Нина опита да ме защити.

-Защо? Да не би да е толкова глупава, че да не може да измисли с какво да ми отвърне?-усмихваше се дяволито. Телефона и звънна и тя се усмихна още по-широко.-Трябва да вървя! Довиждане!-Стана и си тръгна.....

-Луна.....не и обръщай внимание!-Гастон се обади.-Кралицата на драмите пак прави сцени.

-Да приятелко! Виж върна се от пътуването си....така да го нарека.....усмихни се! Сега мисли за семейството си....-Нина ме прегърна. Липсваше ми приятелското и осещане. Лдеко се успокоих.-Искате ли днес, довечера да излезем? Малко да се разведрим.

-Да!-Матео веднага се съгкласи.-Имаме нужда.-усмихна ми се и ми намигна. Изправихме се от масата и тръгнахме да се прибираме. Момчетата се оговориха нещо и се прегърнаха по мъжки.

С Матео тръгнахме да вървим...

-Хей.-той ме обърна към себе си.-Първо ще оправим отношенията ти с родителите ти, а после...ще те завършиш гимназия, колеж.....каквото поискаш!-усмихна ми се. Кимнах.

Прибрахме се и полегнахме малко. Матео ма придърпа в една прегръдка......

Вечерта станах първа да се приготвя, а ток каза, че ще ходим в клуб. Бях против в началото, но.....имам ли избор?

Застанах пред гардероба и взех комплекта, който Антонела ми купи......мислех, че няма да го сложа, но.....

мислех, че няма да го сложа, но

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Гиоре-долу ми харесваше......

Матео ме целуна и двамат заедно тръгнахме към мястото.....

П.П. Hola!

Какво мислите за срещата с Нина и гастон? Радвате ли се, че те им повярваха?

Ами за появата на Амбар?

Какво мислите ще стане тази нощ?

Какво мислите ще стане тази нощ?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Together AlwaysWhere stories live. Discover now