Имах ли нужда от него, той беше тук...

238 24 8
                                    

----На сутринта----

----От името на Луна----

Оправях се за срещата си с Матео. Имах чувството, че забравям нещо, но така и не се сетих какво..... Дали е нещо важно, или само ми се струва? Облякох си черен отпуснат потник, който ми беше малко над пъпа и къси панталонки. След като се огледах вратата на новата ми стая се отвори.

-Добро утро!-поздрав и ме Амбар.-Исках да.....експериментирам върху косата ти. Само пет минути, искам да ти направя прическа.-тъкмо щях да кажа, че не иска, но тя издърпа един стол и ме накара да седна. Явно нямам думата.... След като Амбар приключи, косата ми беше вдигната на нисък, разслабен кок, като пред лицето ми се спускаха два кичура. После тя взе и ми сложи венец от изкуствени цветя.-Матео сигурно вее те чака.-побутна ме.

-Благодаря, Амбар!-казах, а тя ми се усмихна леко.

Когато слязох Матео наистина ме чакаше. Отидох и го целунах, а той ми отвърна. Винаги се радвах да усетя тези устни, но имах чувството, че вече исках нещо повече..... Чухме как някой се изкашля фалшиво и се отделихме бавно.

-Здравей, Матео!-поздрави го баща ми.-Надявам се не преча......

-Мигел, остави децата!-скара му се Лили. Странно....ако беше Моника щеше да подкрепи татко и да ме задърпа да си сложа някоя рокля..... Но това не ме интересува вече!

-Ние тръгваме.-казах и хванах Матео за ръката.

-Къде искаш да отидем?-попита ме след като излязохме от имението.

-Не знам. Имам чувството, че забравям нещо, но не знам какво.-погледнах го.

-Да. Къде е чантата ти?-засмя се той.

-Боже, точно така!-казах аз.-Много съм разсеяна, как може да ме обичаш такава?-казах а той си сложи ръцете на кръста ми и ме придърпа максимално близо. Настръхнах.

-Не знам. Може би просто няма причина, но това не е важно. Чувствата не питат, нали? На тях причина не им трябва!-целуна ме бавно. После слезе малко, а аз затворих очи.-Сега си вземи чантата, за да отидем да закусим.-Отдели се от мен и ми се усмихна мазно. Понякога много ме дразни!

----От името на Амбар----

-Това го оставете там. Ще ни трябва за музиката.-мама даваше нареждания на работниците.

-Мамо, всички гости са поканени и ще са тук, точно в 19:00.-казах и, а тя кимна.

Днес Луна имаше рожден ден. Е всъщност и двете имаме, но моя ще се празнува след този на Луна, защото съм излязла втора. Тоест тя е по-голяма с тридесет минути. С Матео вчера дълго време се уговаряхме. Искахме да е парти изненада. Той цял ден ще я разсейва, а аз, мама, Мигел и Симон ще организираме всичко. Симон толкова се тревожеше как ще реагира Луна, когато го види....чак жал ми ставаше. Направи грешка, така е, но сега се разкайва.

Together AlwaysTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon