"Големия ден"

291 19 4
                                    

----От името на Луна----

Денят беше настъпил........ Моя ден.....Големия ден.... Деня в който семейство Балсано и семейство Валенте ще се обединим....в който аз ще съм Госпожа Балсано и за пред роднините ни.

През последните няколко месеца, които минаха всички разбраха какво се случи в миналото.... Събрахме най-близките си на вечеря и им разказахме за "дяволското царство". Леля Майли потвърди. Симон и Нина се държаха странно тогава, но....минало-заминало! След това Симон и Амбар се ожениха тайно. Не казаха на никой! Не вдигнаха голяма сватба или нещо. Амбар замина да учи в колежа, който искаше, а Симон я последва и записа в съседен колеж нещо свързано с бизнес индустрията. Мама и татко обсъждат варианта да му прехвърлят цялата компания Валенте. Леля Шарон....аз разбрах какво е станало, че е искала да ме скара още повече с Амбар, но не и се получи.... със сестра ми сме по-близки от всякога. Никой не разбра за действията на леля ми и няма да кажа на никой. Тя отказа да присъства на сватбата ми, но честно казано май никой не се натъжи толкова! Аз бях приета в медицинския и записах да уча там, а Матео беше приет в колеж, който е на два часа път от града, в който съм аз. Сега имаме една кратка ваканция и решихме да направим сватбата. Толкова се вълнувам! Той записа актьорско майсторство като курс, а учи официално бизнеспредприемачество. Ще наследи бизнеса от баща си. С Моника.....честно казано чух, че вече не е в затвора, но не се е опитвала да се свърже с някой от нас.

-Миличка, готова ли си?-седях пред огледалото облечена в дългата, нежна, бяла рокля.

Една голяма усмивка се беше натсанила на лицето ми

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Една голяма усмивка се беше натсанила на лицето ми.

-Миличка, чуваш ли ме?-мама ме сръчка и се усмихна срещу огледалото.-Толкова си красива!-мина с безимения пръст по очната си линия и ми сложи черна точка зад ухото.-Така правят индийците против уруки. Станах суеверна!-засмя се.

Together AlwaysWhere stories live. Discover now