-Симончо е пленил сърцето на Амбар Бенсон?!

259 27 3
                                    

----От името на Луна----

Изсветлих си косата.... Честно, харесва ми. Mатео ме гледаше усмихнат, а аз скачах наляво надясно, след като излязохме от салона.

-Моето красиво момиче!-Матео ме придърпа и ме целуна. Усмихнах се.

-Каква е тази импулсивност?-попитах го.

-Не може ли да целуна годеницата си? -кимнах. -Сега къде ще ходим?

-Ами..... искам......

-Да отидем на спа?-предложи той.

-Еха? Мъж да предложи на спа? Това рядко се чува....

-Твоя мъж е неповторим!-изкикотихме се и тръгнахме към спато, което той знаеше. -Пък и там ще имам оправдание да те гледам само по хавлия.-ударих го по ръката,а  той я хвана и я целуна нежно. Аз съм голяма щастливка!

Вече мина половин час от както сме в спато. Чакахме си реда за масажа. Матео ме гледаше с усмивка. Изправих се и седнах в скута му.... нека днес поне за малко да паднат задръжките. И без друго нямаше никой в чакалнята.

-Какво правиш?-попита той.-Нарочно ме дразниш, нали?

-О, да!-целунах го. Бавно и нежно той спусна ръцете си от гърба ми към кръста. Преминах с целувки по врата му. Бавно поставих ръцете си на голите му гърди.

-Господин и госпожа Балсано?-стреснато скочих от скута на Матео,а той леко се засмя. Прехапах устни гледайки двете млади жени-масажистки. Мамка му, каква излагация!

-Ние...такова...съжаляваме. Помислих, че ще се забавите!-побързах да се оправдая. Матео се изправи и застана до мен.

-Не се тревожете госпожо! Нищо не видяхме!-каза едната и двете се замсяха леко.-Моля, влезте!-с Матео се спогледахме и влязохме в стаята. И двамата легнахме на специалните маси и се отпуснахме в ръцете на жените..... Трябва ли да се тревожа, че младо момиче ще масажира Матео? Масажа започна, но умът ми почна да си представя как ръцете на жената се спускат все по-надолу по тялото на Матео.... Изправих се тихо и направих знак на жените да мълчат. Показах им вратата и се усмихнах мило, за да покажа, че не  е за лошо. Те се спогледаха и се зачудиха. Застанах до Мат и започнах да го масажирам. Масажистките схванаха намека и излязоха.

-Какво правиш Луна?-попита той.

-Как разбра, че съм аз?-наведох се и поставих целувка на гърба му.

Together AlwaysWhere stories live. Discover now