Това щеше да е моят първи път...

400 27 12
                                    

----От името на Луна----

Отново бях в прегръдките на Матео.

-Какво стана със Симон?-поита той.

-Какво да стане? Той се извини, каза че е бил пиян...... -погледнах го за момент. Амбар се беше облегнала на него и двамата танцуваха сякаш няма никой край тях....-Но може да му простя, зареди момичето, с което танцува.-той ги погледна и после върна погледа си на мен.

-Или....да му простиш, защото той съжалява?-повдигнах рамене.

-Добре скъпи гости....-започна Лили. Няма да свикна, че ми е майка.....-И двете ми момичета днес празнуват своята двайста годишнина от раждането.... Това тържество беше планирано за Луна..... За да я изненада Амбар..... Моля те, луна ела да духнеш свещите.....-Аманда донесе тортата на три етажа. Онемях....Как може да вземат такава торта..... корема ми изкъркори,а Матео леко се измя. Сръчках го и отидох до Лили и татко. Амбар също дойде и аз я дръпнах към тортата.

-Нека заедно да ги духнем.-казах и, а тя кимна...в очите и прочетох, че се зачуди за момент, но за да не разваля щастието на родителите ни го направи... Пожелахме си и духнахме свещите.

-А сега да се прехвърлим на следващата част от партито, което ще продължи в клуб "Red Sharks". -извика Амбар и се дръпна от мен.

Партито беше в разгара си. Вече ми писваше да танцувам, за това с Матео седяхме на бара и пиехме втората си чаша алкохол. Нина и Гастон дойдоха за втората част от партито.... Нина дори не ме погледна...какво ли и има?

-Луна, вече искам да се прибирам. Ако нямаш нищо против....-заговори Мат.

-Нищо против нямам, даже и аз искам да си тръгна с теб.-усмихнахме се и отидохме до Амбар, която говореше със две момичета, явно нейни нови приятелки.-Амбар, ние ще трегваме. Ще устана у Матео тази вечер.-тя кимна. Защо ли се държи така? Толкова отдръпнато.

Стигнахме имението Балсано. Влязохме, беше пълен мрак.

-Явно родителите ми още са у вас...-започна той.-И Джема я няма......-погледна ме странно.

-Значи сме сами?-казах тръгвайки към стаята му......-Съвсем сами?-повдигнах вежда и се обърнах с лице към него. Вървях с гръб напред.

-Точно така.-дръпна ме за талията и заби устните си в моите. Увих ръцете си около врата му.

-И сега какво, господин Балсано?-погледнах го и прехапах устните си.

-Сега....-хвана ме за задника и ме повдигна, за да увия краката си около кръста му. Изкикотих се. Влезе в стаята си и ме постави на леглото надвесвайки се над мен.-Сега е момента да кажеш, ако искаш да спрем, защото за после нищо не гарантирам....-засмяхме се.

-Не искам да спираш!-казах напълно сериозно. Това щеше да е моя първи път.... Матео ме целуна и малко по малко слизаше на долу....гърчех се от удоволствие. Качих се върху него и аз започнах да го целувам по врата.... Изправих се в седнало положение и свалих роклята си. Оставих го да ме гледа, а след това бавно откопчах сакото и ризата му. Плъзнах ръката си по коремните му мусколи, а след това и устните си по тях. Той ни преобърна и започна да оставя мокра следа от гърдите ми до долната част. Махна сутиена ми, а аз му помогнах за панталона му. Той се наслади на гърдите ми, а след това отново пое пътя за надолу.... Дишах тежко и накъсано. Руджеро спусна ръката си по бедрото ми, докато не стигна влагалището. Постави ръката си там, а аз извих гърба си. Свали черните ми бикини и се настани между краката ми. В този момент бях наистина...УАУ! Той навлезе в мен с език, а аз тихо изстенах името му. Знаех, че му харесва какво ми причинява. Свалих боксерките му, а той възвърна първоначалната си позиция и застана над мен, плътно залепен с тялото ми.

-Сигурна?-кимнха без дори да се замисля. Матео проникна в мен, а аз стиснах очи и забих нокти в чаршава под нас.... Матео изчака малко да се съвзема и започна с бавно темпо.... Боже това беше едно от най.....хубавите, но и странни преживявания в живота ми. Обгърнах го с крака и ръце, притискайки го максимално.... Стенех, крещях и всичко беше от удоволствие...болката беше на заден план...сякаш забравих за нея.



П.П. Ей народе..... Ето ви една интимна част...най-накрая и те да правят секс!

Защо ли Нина не поздрави Луна? Проблем ли се задава? Какво ще стане между сестрите? Чакам мненията ви........

Тези секс сцени са специално за....Karolita129, тъй че на нея благодарете😘😘





Together AlwaysWhere stories live. Discover now