Шарън Дженингс

283 19 10
                                    

-Луна, какви ги дрънкаш?-Матео ме погледна, след като му бях казала, че ни следят. Посочих му огледалото и когато го погледна се ококори леко.-Добре, имам идея. -Мат натисна газта и се видя как и онези го правят. Определено ни следяха.

-Матео и сега какво?-погледнах го стреснато.

-Спокойно! Сега ще обърна колата и ще карам към нас. Ще се приберем. А ти искаше сама да идеш у тази акошерка!-Той ме погледна и обърна бавно колата. Онези направиха същото. Мамка му, дори не се прикриват!

-Страх ме е!-казах и стиснах седалката.

-Нали аз съм тук! Няма страшно!-хвана ръката ми и ме успокои леко.

Вече почти бяхме до дома на Матео, а онези още ни следяха. Моя любим паркира колата и ме изчака да сляза. Онези вече не се виждаха и слава Богу, за което!

Родителите му ги нямаше, което е добре. Ако ни видят заедно ще стане зле! Седнахме на дивана и се сгуших в него. Липсваше ми да усещам аромата му. Топлината на тялото му. Ахххх, сякаш цяла вечност е минала! А всъщност бе една седмица. Тц, тц, тц!

-За какво мислиш?-попита ме той и зарови глава в косата ми.

-Колко малко време бяхме разделени, а колко много всъщност си ми липсвал!-затворих очите си.

-И ти ми липсваше, принцесо. Няма значени, че се чувахме всяка сутрин.-той се изкиска в косите ми. После ме погледна в очите и нежно сля устните си с моите. Настръхнах. Меките му устни имаха вкус на ягода. Ръцете му се спуснаха към кръста ми и ме повдигнаха, за да седна в него. Краката ми бяха от двете му страни. Премахнах коженото му яке, а той моето. Невинната целувка се превърна в жадна и изпълнена със страст. Матео се облегна на леглото, но не се отделихме.

-Мат, прибрахме се!-извика нежен женски глас и ни стресна с момчето, в чиито скут бях.-Какво? Луна? Какви ги вършите?-леля Антонела ни гледаше ядосано, а чичо Бруно се кискаше отстрани. Изправих се от скута на Матео, а той гледаше виновно.

-Мамо, ние....такова.....само....

-Се натискате!-Бруно прекъсна Матео. -Мила, ние сме го правили също! Помниш ли, когато майка ти ни бе забранила да се виждаме? Аз те вземах тайно и те водех на яхтата да се натискаме и не само....-Бруно придърпа жена си, а аз скрих усмивката си.

-Трябва ли да ни излагаш пред децата? -тя опита да го избута, но той не се предаде.

Together AlwaysWhere stories live. Discover now