Майка ни ми даде добър съвет.....майка ти!

261 25 8
                                    

----От името на Амбар----

Сигурно всички, или някои от вас, искат да знаят преисторията на мен и Симон. Ами...... преди семейство Алварес живееше до нашата къща.
Бяхме още едва на пет годинки. Записаха ни в една и съща градина, най-елитната в цял Буенос Айрес! Три месеца по-късно, ни сложиха заедно на едно малко чинче. деляхме си материали и така аз се влюбих, доколкото е възможно, когато си толкова малък. Със Симон бяхме близки и в училище, и в гимназията. Бях осми клас, когато с него го направихме. Беше маскен бал. Всички от училище присъстваха, включително и Луна, която танцуваше тогава с някого, но не помня кой...... Още тогава забелязах как Симон гледа Луна, но нищо не направих. След финалния танц той ме изпрати до вкъщи. И тогава бе вълшебното нещо........той ме целуна под Луната. Толкова беше магическо. бях на седмото небе! Не.....на стотното! След това просто всичко останало се случи. Първия ми път беше с първата ми любов. Но на сутринта му бях направила закуска, а той ми каза да не си правя излишни фантазии и че е било просто секс! От тогава се заклех, че това "просто секс" ще е завинаги в моя живот! И така аз станах кучката на гимназията. Симон точеше лиги по Луна, а тя по.....Как подяволите му беше името на онова момче?!(ако не помните Матео беше изтрил спомените на всички и за това Амбар не помни!) Както и да е!


----От името на Луна----

Бях се прибрала вече. Деня прекаран с Матео беше супер! Само се смяхме и си говорехме. Толкова приятно ми беше!

Сега гледах как майка се нервира, че трябва да замине за Милано малко преди сватбата ми.

-Мамо, може да отложим малко!-предлагам аз.

-Не! И дума да не става! Има точно две седмици до сватбата ти! Ще отида до Италия, ще свърша работата си и ще се върна!-тя ми отвърна и се затича по стълбите, за да си оправи багажа.

Тази жена е откачена! Какво толкоа ако отложим сватбата? Нито Матео, нито семейството му ще имат против! телефона ми извибрира. бях получила съобщение от.....Амбар?

-----СМС0----

Амбар:Луна, знам, че е малко късно, но искам утре да се видим в парка. Можеш ли?

Seen

Луна: Няма проблем! Нещо лошо лие?

Seen

Амбар:Не! Спокойно. Утре ще ти обесня! Лека нощ!

Seen

Луна:Лека!

Какво ли е станало? Както и да е! Легнах си и се унесох мигновено.....

----От името на Амбар-----

Вече бе сутрин. Седях пред огледалото си и се оглеждах....

-Днес ще убедиш Луна да даде показания срещу Себастиан! Той ще си плати за това, което ти стори и това, което причини на Луна.....твоят сестра. Това добре! Но какво ще правиш с тайната? Ще кажеш ли на момичето, че ти е сестра? Че е наследница на Бенсон? Че майка и Моника е лош човек?-отново водех монолог с отражението си. Как стигнах до тук?-Ами Мигел......с него какво? Боже Амбар! Леля ти ти каза да не мислиш за това! Какво го умуваш?!-скарах си се сама.-Сега мисли за себе си и целите си! Колежа.....какво ще правиш с него?! Нали не си забравила плана си? Учиш и завършваш модно агенство, ставаш най-великата дизайнерка и майка ти се гордее с теб! Никъде в него няма изгубени сестри и бащи! Следи целта си! Не се разсейвай!

Вече бях в парка и чаках Луна да се появи. След малко се появи и тя. Беше усмихната и си личеше, че нищо не я тревожи.....

-Как си?-попита ме тя.

-Добре!-усмихнах и се.-Луна....-реших да почна със сериозната тема.-Исках да те помоля за нещо.-Станах сериозна, а тя само ме погледна.-Вчера полицията е заловила Себастиан със дрога.....ще го арестуват, но присъдата му няма да е толкова голяма колкото онова животно заслужава! Може ли двете с теб, да отидем в съда и да свидеталстваме.-хванах ръката и, а те ме погледна със насълзени очи.

-Но той мен не ме изнасили!-тя леко проплака.

-Знам! Но....е опит за изнасилване! Моля те!-тя кикна, а аз се усмихнах.-Може да вземем Матео с нас, за да сме по-спокойни.-тя отдръпна ръката си и леко ококори зелените си очи. -Не си ли му казала?

-Не.... Беше ни толкова приятно, че съвсем забравих и не му казах......-тя избърса сълзите си.

-Може днес да му кажеш..... мама ти каза, че е хубаво да нямате тайни един от друг!

-Мама ни адде добър съвет, но....-тя се спря..-Исках да кажа майак ти!-поправи се.

П.П. Съжалявам за правописните грешки! Просто ме мързи да редктирам! Искам мненията ви.....


Together AlwaysWhere stories live. Discover now