-От стреса е припаднала.

240 26 7
                                    

----От името на Луна----

Вече бях стигнала в болницата и чаках Рейчъл да излезе да говорим. Днес нямаше да си тръгна просто така. Ако не Рейчъл, то ще разпитам другите. Но да си призная, бях нервна от това, което можеше да чуя. Ако е наистина така като си мисля и с Амбар сме сестри, то майка ми Моника какво е направила......

-Луна Валенте?-попита ме една жена, а аз кимнах.-Доктор Рейчъл ви очаква. -кимнах и влязох в кабинета на жената.

-Луна, защо пак си тук?-попита ме и се огледа.-Сама ли си?

-Да. Знаеш защо съм тук! Искам истината.-седнах срещу нея и преплетох пръстите на ръцете си. -Какво се случи преди близо двадесет години?

-Луна...

-Не ми минавай с номера, че е опасно! От какво те е страх? Или от кой? И защо?-прекъснах я и вече започва да ми писва от едно и също.-Рейчъл, не ме карай да викам полиция!

-Боже наистина има малка прилика между теб и нея. И двете, когато си наумите нещо не се отказвате!-каза и се усмихна леко.

-За какво говориш? Нищо не разбрах!

-Луна. искаш истината-добре! Ще ти разкажа, но не искам да съм в опасност!-кимнах.-Моника Валенте, не ти е родна майка, и ти това го знаеш. Преди двадесет години бяха приятелка с Моника. Отдавна се бяхме разбрали, че само аз ще изродя детето и. Беше бременна с момче. Караше тежка бременност. Още тогава и казаха, че има 60 процента шанс детето да се роди мъртво, но тя настояваше да го износи. Баща ти Мигел беше до нея. Подкрепи я, а тя още от преди го излъга. Баща ти преди време беше влюбен и в Моника и в Лили Бенсон.

-Знам.-казах.

-Е, това, което не знаеш е, че любовната нощ на Мигел и Лили е имала последици. Лили забременя. Тогава Моника разбра и я заплаши. Заповяда и да седи далеч от баща ти. Лили в началото не беше съгласна, но след като чу, че Моника е бременна от Мигел и че двамата се обичат, Лили си измисли мъж, който е заминал, а след това са се разделили. Отдръпнала се от приятелите си и заживяла в онова имение. След това минаха и останалите месеци и дойде време да раждат. Както се очакваше, Моника роди мъртво момченце. Но и това ти беше казано в предната болница. -кимнах.-Една сестра ми съобщи, че Лили Бенсон е родила две здрави момиченца-близначки. Когато Моника чу се ядоса много. Настояваше едното дете да бъде връчено на нея и ме....подкупи ме да излъжа, че Лили е родила едно здраво и едно мъртво дете. Моникч ме заплашва през всички тези години да не издавам тайната и. Праща ми пари и аз си мълча.-седях и размишлявах. какво е направил Моника? Как.....-Ти си Бенсон. Дъщеря на Лили и Мигел, сестра на Амбар. Това е! А сега си върви! ако майка ти научи, че аз съм ти казала......Луна, какво ти е?-след това ми причерня......

Together AlwaysWhere stories live. Discover now