•3•

5.8K 212 10
                                    

Po jídle jsem se s mamkou domluvila, že u Zoe a Noaha přespím a tak jsem se nemusela trmácet domů. "Takže bude movie night?" Zavolal na mě nadšeně Noah a já s úsměvem kývla. Movie night byla taková naše tradice, kterou jsme dodržovali skoro pokaždé, co jsme u sebe přespávali. Nebylo to nic neobvyklého, prostě jsme dlouho do noci...nebo spíše do rána koukali na filmy, jedli popcorn a ládovali se čokoládou. Ráno jsme pak nevstali dřív jak ve 12.

"Půjdu se osprchovat a pak můžeme začít" oznámila jsem Zoe a sebrala jsem z její skříně pyžamo, které jsem tady měla, které se skládalo z obyčejného Noahova trička a černých legín. "Dobře" zavolala na mě zpátky a já se zamkla. Rychle jsem ze sebe sundala všechno oblečení a vlezla jsem do sprchy. Hlavu jsem si namydlila šampónem a stoupla jsem si do proudu teplé vody, který mě příjemné hřál na kůži.

Když jsem byla důkladně umytá, vylezla jsem ze sprchy a obmotala jsem si kolem těla ručník. Vyčistila jsem si pleť micelární vodou, kterou tu měla Zo a pak jsem se oblékla do pyžama. "Už jsi? Potrebuju na záchod?" Zavolal na mě hlas mé upištěné kamarádky a já otočila klíčem v zámku. "Díky bohu" rychle mě vyšoupla ze dveří a zavřela za sebou. Já si ještě vypucovala vlasy ručníkem a pak jsem se vydala po schodech dolů.

"Tak jsem tady"zavolala jsem na Noaha, když jsem scházela ze schodů a rychle jsem k němu skočila na gauč. "To ti to trvalo" pronesl posměšně a já ho bouchla do ramene. "Bla bla bla" zasmála jsem se a on se ke mě přidal. "Taaak můžeme...počkat kde je Shawn?" Zeptala se Zoe když vešla do obýváku a já pokrčila rameny. "On si umí najít mnohem větší zábavu, věř mi" Noah protočil očima a Zoe se na něj zamračila. "Je to teď náš nevlastní bratr Noahu, nevím v čem je zase problém" vyprskla na něj a pak se otočila směrem, kterým před chvíli přišla. "Vidíš!? Už teď jí poblbnul" vybuchl Noah když jsme zůstali v obýváku sami. "Myslím si, že moc přeháníš" nevinně jsem se na něj usmála a on ztuhl.

"To si myslíš? Vždyť je to uplnej kretén" říkal mezitím co mi daroval smrtící pohled. "Ano myslím, vždyť ho vůbec neznáš. Měli by jste se trochu sblížit jestli tady máte ještě nějakou tu dobu vydržet" odpověděla jsem mu klidně. Už mi chtěl něco odpovědět, když do obýváku vstoupila opět Zoe. Tentokrát za ní ale pomalu cupital Shawn, který se hned rozvalil na zem vedle sedačky. "Nechceš si lehnout na pohovku?" Zeptala se ho přeslazeně Zo a já se na to tiše zasmála. "Ani ne, mám dlouhý nohy a zabral bych jí celou, radši budu na zemi" odpověděl a podíval se na mě. Jemně jsem se na něj usmála a pak jsem otočila hlavu na Noaha, který teď Shawna vraždil pohledem ještě víc než před chvíli. Co má sakra za problém?

"Tak co si pustíme?" Zoe přerušila ticho v místnosti a všichni pokrčili rameny. "Tak faajn" těžce vydechla a začala si na Netflixu projíždět nabídku filmů. "Pustíme si přátele" řekla po chvíli, co netrpělivě jezdila z jednoho filmu na druhý. Nikdo nic neřekl a tak to zapla a sedla si na zem kousek od Shawna. Já se zachumlala pod deku, kterou přese mě přehodil Noah a opřela jsem si hlavu o opěrku na konci sedačky.

Po prvním dílu už byli všichni úplně mimo tuto místnost. Noah si hrál s prsty jak dítě, Zoe si zaplétala malý copánek na hlavě a Shawn byl zase na mobilu. Já jsem pořád ležela a tupě jsem zírala na ostatní. "Půjdu si pro zmrzlinu" oznámila jsem jim a rychle jsem vstala. Jak jsem po tmě šla kolem sedačky, šlápla jsem na něco tvrdého a rychle jsem se sesunula k zemi. "Au!" Uslyšela jsem Shawna vyjeknout a hned jak Zoe rozsvítila uviděla jsem, že to na co jsem šlápla byla Shawnova noha. "Beth si v pohodě?", "Shawne si v pohodě?" Zeptal se Noah se Zoe najednou a já i Shawn jsem kývli na souhlas.

"Jenom si vezmu led na koleno" řekla jsem jakmile jsem vstala a prudce mě štíplo v koleni, na které jsem spadla. "Taky si ho vezmu" řekl kudrnatý kluk a trochu kulhavě mě následoval do kuchyně. "Jsi hroznej nešika" pokroutil nade mnou oči a i když se tvářil naprosto vážně, zdálo se mi, že mu to přijde spíš směšný. "Nemůžu za to, že máš dlouhý nohy" pokrčila jsem rameny a podala jsem mu malý sáček s ledem. Shawn už se nadechoval k dalším slovům, když do kuchyně přišla Zoe. "Všechno v pohodě?" Zeptala se a projela si nás očima.

"Naprosto" odpověděl s úsměvem Shawn a propálil mě tím stejným pohledem, jako když mě uviděl poprvé.

Omlouvám se, ale nemám teď vůbec čas a tak nevim kdy vyjde další...asi až o víkendu 😦 ale pak zase budu aktivní❤️ jinak ještě bude jedna kapitola nervous around you ale ne dneska ❤️❤️❤️

Particular tasteWhere stories live. Discover now