•48•

3.7K 160 11
                                    

Když jsme po celodením ježdění sesedli, lehli jsme si na trávu tak, že se naše hlavy dotýkaly a oba jsme se zasněně zahleděli na hvězdy. "Velký vůz" řekl Shawn a já v jeho tónu hlasu poznala, že se usmívá. "A támhle je malej" ukázala jsem a on kývl hlavou.

"Mrzí mě, co všechno jsi musela vidět. Myslím to jak jsem se chvíli choval okolo holek. Jen jsem si chtěl asi dokázat něco, co ani nebyla pravda" konec zašeptal a já ho chytla za ruku. "Přežila jsem to" drkla jsem do jeho ramene a on stočil hlavu ke mě. "Ale ty si mě s Kylem taky pěkně trápila" jeho oči na chvíli potemněly a já se uchechtla. "To doufám" přiznala jsem a on se pousmál nad mou odpovědí.

"Co budeš dělat s Noahem?" Zeptal se a já si povzdechla. "Asi to s ním budu muset probrat, nechci o něj přijít" pokrčila jsem rameny a on pokýval hlavou, kterou následně položil na moje břicho. Moje prsty hned vystřelily k jeho vlasům a začaly si hrát s jeho kudrlinkami. Bylo mi to tu povědomé, jakobych tu už byla- "Shawne?!" Vyjekla jsem a on sebou ze šoku rychle trhl. "Co se stalo?" Posadil se a já si v hlavě vynadala za svou reakci. "Sem si mě už vzal" řekla jsem a on nakrčil obočí. "Jo...myslel jsem, že ti to došlo hned, tady jsme se poprvé políbili. Pak jsem tě tu nechal" zahanbeně sklopil hlavu dolů a já se zasmála.

Zahřálo mě na hrudi při myšlence, že si pamatuje náš první polibek. "Shawne já-" chtěla jsem mu to říct, moc jsem chtěla, ale nevěděla jsem jestli je to nejlepší nápad. A taky jsem chtěla, aby mi to řekl první. Nevím jestli bych měla ještě zmiňovat, že jsem do něj zamilovaná. Nebo lépe řečeno, že ho miluju.

"Ano?" Přisunul se ke mě a obmotal ruku okolo mého pasu. Jakmile jsem se zahleděla do těch očí, které patřily jenom jemu, políbila jsem ho.

Byl to polibek stejný jako každý jiný. Takový, při kterém se vám celé tělo osype husí kůží, dech se zadrhne a rty nechtějí přestat. Takový, při kterém vám ruce bloudí z jeho vlasů na jeho vypracovaná ramena a on si vás k sobě tiskne tak natěsno, že se vaše tělesná teplota zvýší tak o sto stupňů. Takový polibek, který zažívám jenom se Shawnem.

Jakmile jsme od sebe odtáhly naše rty, si mě vsunul do pevného objetí a posunul si mě do jeho klína a prsty přejížděl po mé páteři až mě z toho mrazilo na šíji. Já tentokrát ruce držela u svého tělo, ale k Shawnovi jsem se tiskla jak nikdy.

"Budeš moje?" Zeptal se do ticha a mě se na tváři rozlil ten největší úsměv. "Už jsem tvoje" řekla jsem a on vzal můj obličej do dlaní. "Budeš moje dívka?" Upřesnil a já se zasekla když vyslovil slovo dívka. Mám pocit, že se do něj zamilovávám každým momentem víc a víc.

"Myslím budeš se-" začal mluvit dál, když jsem neodpovídala. "Jo" řekla jsem a pohladila jsem ho po tváři. "Budu tvoje dívka" upřesnila jsem také a jemu se na tváři vykreslil ten nejhezčí úsměv, který jsem u něj kdy viděla.
"Děkuju. Děkuju. Děkuju" Začal mi dávat malé pusinky po celém mém obličeji a rukama mě pevně držel okolo pasu.

"Úplně přesně si pamatuju, jak jsem tě viděl poprvé" šeptl a já se mu podívala do očí. On ale hleděl na oblohu. "Nemohl jsem z tebe strhnout oči" uchechtl se. "Tak to bylo vzájemný" přiznala jsem a on se zasmál. "Já vím, všiml jsem si toho" řekl se smíchem a já ho praštila do ramene.

"Pojď vezmu tě k nám" řekl, když vstal a já kývla. "Měla by sis to vyřešit s Noahem, když teď...když jsme spolu" zachraptěl a já ho uchopila za ruku. "A taky to udělám" usmála jsem se.

Particular tasteWhere stories live. Discover now