•24•

4.3K 156 4
                                    

"Už jsem ti řekl proč jsem to udělal, tak nehraj uraženou" křikl a já cítila jak u toho rozhodil rukama. Neměla jsem na to říct a tak jsem pokračovala v chůzi. "Vážně chceš kvůli takový blbosti odejít" doběhl mě a otočil mě tak, abych mu viděla do obličeje. "Asi jo" pokrčila jsem ledabyle rameny a strčila do něj. "Víš právě se sebou nenechávám manipulovat" uchechtla jsem se, když jsem si přehrála jeho včerejší slova v hlavě. "Nesnažím se s tebou manipulovat zlato, jenom ti říkám věci jak jsou" řekl a já prudce vydechla. "Jo to si udělal, tak před deseti minutama". "Říkám, že jsem to udělal protože jsem věděl, že to neudělají. Nenapadlo mě, že budeš takovej paličák a odejdeš sama" ušklíbl se a já nad ním pokroutila hlavou.

"Pojď zpátky dovnitř" kývl hlavou a přistoupil ke mě blíž. "Jinak už si u Zoe nevrznu" šeptl a já ho od sebe prudce odstrčila, nacož se hned začal smát. "Tak pojď" usmál se a já jsem se naposledy ohlédla na cestu přede mnou než jsem se s nim vydala zpátky dovnitř.

"Beth" usmála se na mě Zoe a já jí úsměv opětovala. "Neměla si vůbec odcházet" řekl Noah a já mu chtěla odpovědět, když jsem uslyšela Shawnův tlumený hlas. "Říkal jsem, že jí přivedu" šeptl směrem k Meghan, která se hned zachychotala.

Nechápu o co mu jde. Jednou si semnou hraje, pak je na mě hodnej a pak mu jsem úplně jedno. "Jdem nahoru" řekl nahlas aby ho všichni slyšeli a pak se bez pohledu na mě vydal po schodech nahoru a Meghan za ním cupitala jak pejsek. "Nesnáším je" Noah řekl a pokroutil hlavou. "Já taky" šeptla jsem i když jsem věděla, že lžu. Meghan, ale opravdu nemám ráda. Teď ještě víc ne.

"Co budeme dělat?" Zeptala se mě Zo a já pokrčila rameny. "Mám už jenom chvilku, pak musím jít domů. Mamka něco potřebuje" usmála jsem se a ona kývla. "Jenom si dojdu pro mobil" oznámila jsem jí a vydala jsem se nahoru po schodech, kde jsem narazila na Meghan. "Nevíš, kde je koupelna?" Zeptala se mě a já ukázala na dveře kousek od ní. "Dík, jo a mimochodem vyřiď těm tvým kamarádíčkům ať si zvykaj, budu tu teď častěji" uchechtla se a já se napnula. "Chodíš s Mendesem?" Zeptala jsem se tišším hlasem. "Ne" zasmála se, "chodím s Kylem, pořád, ale co my víme že...Shawn ale nevypadá na kluka pro vztahy, ten s ním ale koneckonců ani nechci" zasmála se a pohodila jejími perfektně rovnými vlasy. Jen jsem kývla a bez jediného slova jsem zapadla do pokoje Zoe a z nočního stolku jsem si vzala mobil. Chvíli jsem počkala abych Meghan už nepotkala a pak jsem rychle seběhla dolů.

****
"To vstávání fakt nedávám" zanadávala jsem směrem k Noahovi, když už jsme byli skoro u školy. Včera jsem šla spát dost pozdě a dneska vstávala brzo, takže jsem celkem naspala tak tři hodiny, což pro mě vážně není moc. "Bethany! Vnímej, už vystupujeme" drkl do mě můj nejlepší kamarád a já kývla hlavou. Zoe byla nějaká tichá, ale radši jsem to neřešila a bavila jsem se s Noahem. "Hele musím ještě za klukama tak zatím" mávl na nás Noah a než jsem to stihla zaregistrovat byl pryč. "A co ty-" chtěla jsem se zeptat Zoe, když se někdo zapřel o skříňku vedle a tím mě vylekal. Ohlédla jsem se a spatřila kluka s blonďatýma vlasama. Kyle.

Jindy bych mu nevěnovala žádnou pozornost, ale teď mě od toho zadržela jeho ruka, kterou mi poklepal na rameno, abych se otočila. Nejdřív mě napadlo, že jde o Shawna, ale hned jak otevřel pusu došlo mi, že ne.
"Čau kočko" usmál se a tak na mě vycenil jeho perfektně rovné zuby. Nad tím oslovením jsem na chvíli sklopila hlavu a pak jsem jí zase vrátila do stejné linie jako předtím. "Co chceš?" Zeptala jsem se pomalu a Zoe se postavila vedle mě.

"Co kdybych tě dneska někam vzal po škole?" Pozvedl jedno obočí a já se tiše uchechtla. "Nemám zájem" falešně jsem se usmála a otočila se zpátky ke své skříňce. "Ale já vím, že máš" zasmál se a já k němu otočila hlavu. "Absolutně ne" řekla jsem s důrazem na slovo ne a Zo do mě drkla. "Půjde, stejně dneska nic nemá" usmála se na něj a špitla mi omluvu do ucha. Co to má znamenat??! "Nevím jestli vám to došlo ale ta osoba je tady a říká že nikam nejde" rozzlobila jsem se a zakroutila jsem hlavou. "Tohle si nech na odpoledne. Budu na tebe čekat po škole kotě" mrkl na mě a otočil se na odchod.

"Doprdele Zoe! Co to mělo znamenat!" Tiše jsem na ní zakřičela a ona si povzdechla. "Beth mrzí mě to, ale potřebuju být dneska se Shawnem sama aby jsme něco probrali. Navíc Kyle je sexy, bude to dobrý" usmála se a já měla co dělat abych nevybuchla. Rukama jsem jí odstrčila abych mohla projít a sama jsem se vydala do třídy. Ví jak moc Kyla nemám ráda a i tak tohle dělá pro svoje sobecké důvody. Nechápu to. Já s ním ale nikam nejdu, mám svojí hlavu a taky svůj rozum.

"Bethany prosím, potřebuju to. Nebudu s ním nic mít jenom si s ním potřebuju promluvit" prosila mě celou hodinu a mě z ní začínala bolet hlava. "Ano fajn ale můžu jít domů, ne někam s tím idiotem" prskla jsem po ní a ona si odfrkla. "Beth musíš si taky někdy povyrazit, Kyle může být fajn" řekla a v tom už konečně zazvonilo. "Kdyby si mě znala tak by jsi věděla, že to je to nejmenší, co potřebuju" odpověděla jsem a vzala jsem si tašku ze země.

Rozhodla jsem se, že dneska na oběd nepůjdu abych se vyhla Kylovi, ale když jsem vyšla ven, už se opíral o bílé auto a propaloval mě očima.

Zatraceně jak se z toho vyvleču.

Particular tasteWhere stories live. Discover now