•54•

3.4K 124 4
                                    

"Je to dokonalý" usmála jsem se a vlepila jsem mu pusu na rty.

Právě jsme se Shawnem dorazili na jeho chatu, která byla ze všech stran obklopena lesem a byl tu až neobvyklý klid, na který jsem ze města nebyla zvyklá.

"Líbí se ti to?" Uculil se a já si ho za tričko přitáhla blíž k sobě. "A moc" podívala jsem se mu do očí a jemu se v tváři rozlil krásný úsměv. "Půjdeme se koupat?" Zeptal se po chvilce a já se zasekla. "Venku už je zima" podívala jsem se skrz okno ven a zachvěla jsem se. Sice tam bylo pořád okolo 20 stupňů, ale na koupání už na mě byla zima. "Tak nemusíme chodit ven, půjdeme dovnitř" pokrčil rameny a já pootevřela pusu. "Kam?" Zeptala jsem se pomalu a on se zasmál. "Říkal jsem ti o tom. Dole máme všechno, bazén, vířivku i saunu. Babička si na tohle hodně potrpí, takže si to tu všechno nechala udělat" vysvětlil a mě se rozzářil obličej.

"Jdeme!" Vypískla jsem a běžela jsem si nahoru do pokoje pro plavky, které mi Shawn řekl, abych si zabalila. "Už jsi?" Slyšela jsem Shawnův hlas a vyběhla jsem z pokoje. "Jsem" zavolala jsem na něj a svázala jsem si vlasy do drdolu. "Kudy?" Zeptala jsem se a rozhlédla jsem se dokola, žádné dveře jsem ale neviděla. "Pojď" vzal mě za ruku a rozešel se semnou směrem ke koupelně. Přesně před ní zastavil a vešel do dveří na rohu, kterých jsem si předtím ani nevšimla.

Vypadalo to krásně. Ani si neumím představit, jak se cítila Zoe, když jí sem mamka Shawna vzala na ten seznamovací týden.

"Lásko?" Probralo mě Shawnovo oslovení a já začala pátrat po místnosti, kde je. "Přidáš se?" Uchechtl se a já si až tak uvědomila, že se už uvelebil ve velké vířivce. Pousmála jsem se na něj a pomalými kroky jsem došla až dovnitř k němu.

"To je úžásný" vydechla jsem a zaklonila jsem hlavu. "Ty si úžasná" Shawn mi věnoval flirtovní úsměv a přejel prsty přes moje boky. "Ale ale" zasmála jsem se vjela jsem rukama do jeho mokrých kudrlinek. "Je to pravda" šeptl mi do ucha a pak začal nechávat vlhké polibky na mém krku. Zavřela jsem oči a nohy jsem si pomalu obmotala okolo jeho pánve. "Takže..." nadechl se k dalším slovům, po kterých by se mi určitě zatajil dech, ale v tom jsem uslyšela zvonění mého mobilu. Ani nevím, že jsem si ho sem přinesla.

"Kurva" zaklel Shawn, odstoupil ode mě a tak se po ramena ponořil zase do vody. "Promiň" řekla jsem a vystoupila jsem na chladný vzduch. Když jsem došla k telefonu, překvapilo mě, když jsem na mém displeji uviděla jméno Kyla.

"Ano?" Řekla jsem, když jsem to zvedla telefon. "Ahoj Bethany. Jenom jsem se chtěl zeptat jestli bys nechtěla někam zajít a jestli si náhodou nezměnila názor a..." začal a já se zasekla. "Kyle! Už jsem ti řekla jak to je. Mám Shawna a nebudu před tvojí mámou hrát, že to je jinak. A jsme se Shawnem na chatě" vyštěkla jsem potichu a on si povzdychl. "Prosím" špitl a já pokroutila hlavou i když mě nemohl vidět. "Najdi si někoho jinýho" řekla jsem a zavěsila.

"Co to mělo znamenat?" Zeptal se Shawn, který teď stál kousek ode mě. "Ehm..." začala jsem a on mě dál propíjel tím pohledem. "Co po tobě Kyle chtěl?" Vyštěkl a já si povzdychla.

"Ptal se mě na takovou laskavost. O nic nejde, nic dělat nebudu" snažila jsem se ho uklidnit, ale z jeho tváře jsem viděla, že se mi to moc nepovedlo. "Shawny"

"Na jakou laskavost?! Co po tobě vůbec chtěl, když jste byli venku?" Na krku mu vyskočila žíla a já na chvíli zatajila dech nad jeho napjatým tělem. Stačil by jeden dotek a....

Musím mu to říct. Nebude si z toho dělat srandu.

"Kyle má nemocnou mámu. Věděl o mojí sestře a tak se mě chtěl na pár věcí zeptat. Potřeboval poradit Shawne" dívala jsem se mu do očí a přemýšlela, jak mu říct tu další věc.

"Pak se mě zeptal jestli bych nechtěla k němu domů poznat jeho mamku. Asi chtěl abych si před ní hrála na jeho holku. Nevím proč Shawne. Jasně, že jsem to odmítla. Teď mi volal jestli jsem si to nerozmyslela" mnula jsem si prsty a čekala na Shawnovu reakci. On ale místo jakýchkoliv slov opustil místnost.

Neměla jsem mu to říkat, ale nechtěla jsem mu to tajit.

Particular tasteWhere stories live. Discover now