•55•

3.2K 130 13
                                    

Shawna jsem skoro hned následovala, ale tolik jsem se tu ještě nevyznala a nevěděla jsem, kam šel. Tak jsem se šla převléknout do suchého oblečení a opět jsem sešla dolů.

Shawn už seděl na pohovce a zrak měl zabořený v displeji jeho mobilu. "Můžeš mi k tomu něco říct?" Zeptala jsem se tiše, když jsem si sedla na křeslo naproti němu. "A co ti k tomu mám asi říct, hm?" Zvedl ke mě pohled bez jakékoliv emoce. "Kyle žádnou nemocnou mámu nemá. A už vůbec nepobírám jak ti mohl nabídnout něco takovýho a tys mi o tom ani neřekla!" Rozmáchl rukama a zrak ze mě zase přesunul na jeho mobil.

"A jak to můžeš vědět, že nemá nemocnou mámu Shawne? Z něčeho takovýho by si srandu nedělal" rozzlobila jsem se a zvedla jsem na něj hlas. "Protože je to lhář. A taky je to idiot a jediný, co chce je tě dostat do postele!" Také zvedl hlas a já pokroutila hlavou. "Nevím kdo si vymyslel, že jsem Kylovi vykouřila jenom aby si mohl hrát na ublíženýho!" Stoupla jsem si a popošla jsem k němu blíž. "Tohle sem vůbec netahej!" Také se zvedl a tak se naše hrudníky skoro dotkly.

"Nechápu jak si to-" začala jsem, ale on mě opět přerušil. "S tímhle už nezačínej! Teď už jsme někde jinde. Co se děje teď je, že si ten idiot myslí, že tě oblbne a ty mu pak skočíš okolo krku a mě odkopneš. Chce tě jenom do postele! On nepotřebuje pomoc!" Vyprskl a přišpendlil mě rukama na skříň. "Jo? A co chceš ty?!" Vyjelo mi z pusy dřív než jsem to stihla zarazit a hned jsem toho litovala.

Shawn mi už několikrát říkal, jak to ke mně má a co ke mně cítí. Vím, že semnou není jenom aby mě dostal do postele a čekal fakt dlouho, než jsem konečně řekla, že jsem připravená. Smutně jsem k němu zvedla oči a viděla jsem jak se mu z oka pomalu svalila slza. On brečí??

"Pravda, protože já s tebou byl vždycky jenom kvůli sexu" pokýval hlavou a rychlým krokem se rozešel pryč. Achjo. Tohle jsem podělala. Ať už jsme se hádali jakkoliv, neměla jsem říkat něco takovýho. Tak moc se snažil aby mi ukázal, jak se okolo mě cítí a já mu tímhle ukázala, že ani to nestačilo i když to není pravda. Věřím mu, že mě jenom nevyužívá.

Unaveně jsem si sedla na sedačku a hlavu jsem si schovala do dlaní. Po chvíli jsem asi usla.

Probudila jsem se už za tmy v posteli, ve které máme několik nocí se Shawnem spát. Shawn mě sem asi musel odnést. Doufám v to, protože tak by snad nebyl tak naštvaný. Trochu jsem se protáhla a pak jsem se rozešla směrem dolů, kde nahlas hrála televize.

Seděl tam. Na tváři mu hrál klidný výraz a lehce pohupoval nohou zatímco jeho zrak se pomalu přesunul na mě. "Ahoj" špitla jsem a on kývl hlavou. "Mrzí mě to" dodala jsem a sklopila zrak. "Neměla jsem ti to tajit, ale slibuju, že jsem ani na chvíli nepřemýšlela, že bych to udělala. Nejsem taková" popošla jsem k němu blíž a jeho výraz změnkl.

"Miluju tě" špitla jsem a obkročmo jsem si opatrně sedla na jeho stehna, kdyby mě náhodou chtěl sesunout pryč. "Miluju tě" zopakovala jsem a přiblížila jsem své rty k těm jeho. Chtěla jsem je spojit, ale Shawn mě předběhl a udělal to první.

Úleva se rozlila do celého mého těla a já rychle zapletla prsty do jeho vlasů. "Promiň přehnal jsem to" řekl mezi polibky a já se usmála. Co se stalo s tím starým Shawnem?

Asi tuhle knížku ukončím. Nemám už žádný nápady a fakt mě to mrzí, ale fakt nevím jak dál a sepsat jednu část mi trvá celou věcnost.

Particular tasteWhere stories live. Discover now