•56•

3.2K 111 11
                                    

Pozorovala jsem Shawnovy dlouhé řasy a pokaždé když ke mě zvedl zrak, věnovala jsem mu malý úsměv. "Co kdyby jsme šli znovu do vířivky?" Zeptala jsem se a uculila jsem se na něj. "Teď?" Pozvedl jedno obočí a já kývla. "Teď" kývla jsem hlavou a zvedla jsem se z pohovky. "Za 5 minut tam" pohlédla jsem na něj přes rameno a pak jsem rychle vystoupala po schodech. Chci Shawnovi zlepšit náladu.

Plavky jsem si nebrala, jen jsem se vysvlékla a obmotala jsem okolo svého nahého těla krátký ručník. Poté jsem si několikrát před zrcadlem řekla, že to zvládnu a vyšla jsem směrem k dolní místnosti. Nevím proč jsem ohledně toho vždy tak nervózní.

Několikrát jsem se ještě rozhlédla po obýváku abych se ujistila, že je Shawn už dole. A byl tam.
Pohodlně už seděl ve vířivce a hlavu měl zakloněnou tak, že byly jeho vlasy úplně zmáčené. Byl krásný. Občas musím myslet na to, jak moc.

"Už jsi tady?" Stočil ke mě hlavu a ukázal na mě řadu svých bílých zubů. "Co je? Pojď ke mně" pobídl mě když jsem na něj chvíli koukala bez jakéhokoliv pohybu. Usmála jsem se na něj a odhodila jsem ručník stranou. Když Shawn uviděl, že pod ním nic nemám, zadrhl se a zorničky se mu rozšířily.

"Pojď ke mně" řekl znovu. Tentokrát byl jeho hlas, ale o něco chraplavější a tišší. S úsměvem jsem udělala jak chtěl a ponořila jsem se do teplé vody k němu. "Co to-" začal, ale já ho přerušila, když jsem přitiskla naše rty k sobě.

Ihned jsem jazykem vklouzla do jeho pusy a on nečekal ani vteřinu a udělal to samé. Ruce jsem zapletla do jeho mokrých kudrlinek a on přejel svými dlaněmi přes moje záda až na můj zadek, který nadzvedl abych si na něj mohla sednout. Cítila jsem něco tvrdého pod tenkou látkou jeho plavek a natiskla jsem se k němu ještě víc.

"Bethany" šeptl a přesunul rty k mému krku, který začal osypávat malými polibky.

"Tak už pojďme ven" řekla jsem nedočkavě a cítila jsem jak se mi usmál do kůže na krku. Hned potom si obmotal moje nohy okolo jeho pasu a vyzvidhl se semnou ven. Nedošli jsme, ale daleko a on mě posadil na nedaleký stolek. Hned začal opět sázet polibky na můj krk a pak se přesunul na mou klíční kost a hrudník.

Jindy bych si to užívala, ale já už se nemohla dočkat a tak jsem seskočila a stáhla jsem Shawnovi plavky. Vůbec mě nepřekvapilo, když byl jeho kamarád značně v pozoru a sama pro sebe jsem se usmála. Chtěla jsem si kleknout, ale Shawn mě zadržel, opět mě nadzvedl a přirazil do mě. Měla jsem, co dělat abych stihla obmotat nohy okolo jeho pasu a i když mě pak posadil znovu na stůl, nohy jsem z něj nesundala.

Shawn začal pomalu zrychlovat a zrychlovat a i když držel rychlé tempo, byl pořád hrozně opatrný.

Vášnivě jsem napadla jeho rty a začala jsem je různé okusovat a sát. Nemohla jsem se nabažit toho jak mi vzdychal do úst a myslím, že on na tom byl podobně. Netrvalo to ani pět minut a já cítila jak na mě jde orgasmus. "Shawne už- už budu" vzdychla jsem a on tvrdě přirazil. "Já taky" zavzdychal a položil hlavu na mé rameno. Tempo však ještě zrychlil.

"Shawne!" Zakončila jsem a udělala jsem se. Hned poté jsem cítila jak do mě začala stříkat tekutina, kterou vyprodukoval Shawn. Vůbec mi to nepřišlo špatné. Byl to skvělý pocit...

"To bylo...úžasný" políbil mě to vlasů a vystoupil ze mě. "Bylo" potvrdila jsem a s úsměvem na rtech jsem si položila hlavu na jeho rameno. Ještě jsem cítila, jak mi věnoval lehký polibek do vlasů a pak mě pažemi objal ještě pevněji než před chvílí.

Particular tasteWhere stories live. Discover now