•61•

2.9K 110 13
                                    

Byla jsem doma tak půl hodiny a už jsem měla pocit, že vyletím z kůže. I když jsem si byla potratem jistá, bála jsem se ho. Představa co asi musejí udělat, aby ze mě toho malýho človíčka vyndali mě hrozila k smrti.

Při myšlence na to jsem si pomalu sáhla na mé ještě ploché břicho a na chvíli jsem zavřela oči. Hned jak jsem si uvědomila, co dělám jsem je otevřela. Nejde to, na potrat půjdu za jakýchkoliv podmínek.

Hrozně jsem se chtěla něčeho napít. I když jsem věděla, že dítěti tak jako tak nedám šanci na život, flašku jsem do ruky vzít nemohla. Jakoby jen malá buňka v mém těle pochybovala o tom, že si plod nechám vzít. To se ale nestane. Doktor mi dal termín už za dva dny, když jsem na něj asi půl hodiny naléhala a upřímně už jsem se nemohla dočkat té chvíle, až to bude zamnou.

Z mého přemýšlení mě vyrušil zvonek ode dveří, ke kterým jsem se po chvíli váhání pomalu došourala. Hned jak jsem uviděla jeho ustaranou tvář, lekla jsem se jestli mu Zoe něco neřekla, ale to jsem hned zahnala stranou. Slíbila mi, že mu to neřekne.
"Jsi v pořádku?" Zeptal se Shawn a přivinul si mě do náruče, ve které mě hned zavalila jeho vůně. "Naprosto" pousmála jsem se a věnovala jsem mu malou pusu na tvář. "Tak pojď" zasmál se a rychle mě chytl do náruče. Ani jsem se nenadála a hodil mě na pohovku, na kterou si ke mě hned sedl. "Už je ti líp?" Zeptal se zatímco si bral do pusy kus hroznového vína ze stolu a já rychle zakývala hlavou na souhlas.

"Co kdyby jsme si pozítří někam vyrazili? Jen my dva? Vzal bych tě na nějaký výlet hm" přiblížil svůj obličej k tomu mému a já zatajila dech. Už jsem se nadechovala ke slovům, které by přijmuly jeho nabídku, když jsem si vzpomněla, na datum, které mi dal gynekolog. "Stalo se něco?" Slyšela jsem Shawnův hlas a rychle jsem zatřásla hlavou, abych se probrala. "Pozítří nemůžu, ale pak už mám čas" usmála jsem se a on kývl.

"Stejně nechápu, jak jsi mohla včera usnout, když jsi věděla, že máš přijít ke mě" ušklíbl se a já pokroutila hlavou se slovem egoisto. "No co" zasmál se a já ho povalila zády k pohovce abych se na něj mohla vyhoupnout. "Uuh tady je někdo v náladě" laškovně si zkousl ret a já pokroutila očima. "Ani ne jenom nad tebou mám ráda kontrolu" pokrčila jsem rameny a on si rukama přitlačil mojí pánev k té jeho. "Tu máš pořád" šeptl a naklonil se k mému krku, kde začal sát slabou kůži. Ani v nejmenším se mi nechtělo od něj odstupovat, ale věděla jsem, kam až to mohlo zajít a to jsem do pozítřka dělat nechtěla.

"Tak co kdyby jsi mi něco uvařil?" Usmála jsem se a on na mě ukázal řadu svých bílých zubů. "Jestli si to princezna přeje" pohladil mě po tváři a vyhoupl se na nohy. Toto jeho gesto mi otevřelo pusu dokořán a nechalo nohy stát na jednom místě. Odkdy je tak ochotný?

Radši jsem to neřešila a rozešla jsem se za ním do kuchyně. Už jenom dvě noci a bude to. Už jenom dvě noci opakovala jsem si pořád dokola, když jsem koukala na dokonalost přede mnou.

Particular tasteWhere stories live. Discover now