•25•

4.2K 162 17
                                    

"Hej stůj! Kam jdeš?" Křičel zamnou, když jsem kolem něj prošla beze slova. "Pryč" odpověděla jsem bez jediného pohledu na něj a on mě za paži otočil k sobě. "Na něco si asi zapomněla" naklonil hlavu na stranu a já se uchechtla. "To asi ne, jenom se mi s tebou nikam nechce" pokrčila jsem rameny s falešným úsměvem. Pohledem jsem skenovala dveře jestli nevyjde Noah, aby mi z toho pomohl, ale místo toho ze dveří vyšel Shawn.

"Tak hele kotě, říkám ti, že si to užiješ tak přestaň dělat scény a nastup do auta" říkal Kyle zatímco já koukala na Shawna, který si zmateně dal ruku nad oči, aby na nás přes slunce lépe viděl. "Fajn" pronesla jsem poraženě a nastoupila jsem do auta ještě dřív, než k nám Shawn stihl dojít. Hned jak jsme se rozjeli, otočila jsem se na Shawna, který se za námi zmateně díval. Nechápu proč tohle zase dělám.

"Takže" začal Kyle a já na něj vrátila pohled, "Bethany že" usmál se a já kývla. "Fajn Bethany, zažiješ to nejlepší rande tvýho života" dal mi ruku na stehno a já jí rychle sundala. "Tohle není rande" upozornila jsem ho a on se uchechtl. "Ale je" řekl a já se s odfrknutím podívala z okýnka ven.

"A pak jsem to posral, upadl jsem a rozbrečel jsem se z toho" řekl a já se znovu rozesmála. Právě jsme seděli v nějaké malé kavárně za městem a Kyle se mě snažil vtáhnout do jeho dětství, obrazně řečeno. Jeho rodiče do něj vždycky dávali až moc velký naděje a tak vyzkoušel snad všechny možný sporty, který existujou. "Můžeš být ale rád, že tě takhle podporovali" usmála jsem se a on zakroutil hlavou. "Ne tak to nebylo, spíš se mě chtěli zbavit. Víš co, moje rodiče sice mají dost peněz ale žádnej čas" pokrčil rameny. "Chápu" kývla jsem a opět jsem se rozhlédla po okolí.

"A co tvoji rodiče?" Zeptal se a já si povzdechla. "Dobrý, nic moc zajímavýho" zalhala jsem a on kývl. "Už by jsme měli jet" šeptla jsem.

Po chvíli jsme se zvedli a opět jsme nastoupili do jeho auta. "Užil jsem si to" řekl s úsměvem a podíval se na mě, čímž strhl zrak ze silnice. "Jo, já taky" odpověděla jsem překvapeně a sklopila jsem zrak.

"Tak jsme tady" kývl, když jsem ho navedla k mýmu domu. "Děkuju" usmála jsem se a on se ke mně přiblížil. Když už byl rty blízko těch mých, uhla jsem hlavou a místo mých rtů políbil mou tvář. Na to se zasmál a já vystoupila ze dveří. "Zatím" zavolal za mnou a já už se radši ani neotáčela a zapadla jsem domů.

Ráno jsem se sešla jako obvykle s Noahem a Zoe. Se Zoe jsem se, ale zase moc nebavila a pozornost jsem věnovala Noahovi. "Bethany nebuď naštvaná" řekla asi po páté, když jsem vystoupila z autobusu a já si povzdechla. "Co Zoe?" Vyštěkla jsem a ona sklopila hlavu. "Vážně mě to mrzí" špitla a já se rozešla dovnitř, nacož mě hned dohnala. "Vyříkala sis to aspoň se Shawnem?" Řekla jsem podrážděně a ona byla chvíli potichu. "Nepřišel domů" zašeptala a já na ní otočila hlavu. "Vůbec?" Zeptala jsem se a ona kývla. "Vůbec, jeho máma už je z něj zoufalá" pokrčila rameny a já kývla.

"Co ty?" Zeptala se a já se zastavila. "Dobrý" přiznala jsem a ona na mě překvapeně otočila hlavu. "Fakt? Užila sis to?", "jo ušlo to" usmála jsem se a Noah zpozorněl. "Co ušlo?" Zeptal se a já ztuhla. "Nic" vyhrkla jsem rychle, když jsem se probrala a on nechápavě naklonil hlavu na stranu. "Už bude zvonit tak jdeme" usmála jsem se a doufala, že se na nic jinýho ptát nebude.

Už jsme byli skoro u dveří od učebny, když jsem skoro u těch dveří uviděla stát Shawna s Kylem. Tiše jsem chtěla projít dovnitř když si mě Kyle všimnul a široce se na mě usmál mezitím, co mi mával. Noah sebou hned trhl a dvakrát se musel podívat na koho Kyle mává, zatímco Shawn se otočil a zaměřil své oči přímo do mě. Pohled jsem mu radši neopětovala a bez jakékoliv zpětné reakce na Kylovo chování jsem zašla do třídy.

"Co to bylo?" Zeptal se Noah a já pokrčila rameny. Ani ne za deset minut zazvonilo a já opět vypnula a zaplula do svých myšlenek. Štve mě, že na sobě nenechává Shawn znát víc pocitů. I když by mi na tom ani nemělo záležet. Při této myšlence jsem se na něj chtěla krátce otočit, ale jakmile jsem se na něj podívala, jeho oči už byly přilepené na mě. Když si všiml, že mu pohled opětuju nakrčil obočí, ale pohledem neuhnul. Pomalu jsem naklonila hlavu na stranu a snažila se vydedukovat, co mi tím chce říct. Moc dlouho jsem u toho, ale nevydržela jakmile jsem přerušila náš oční kontakt a celého jsem si ho projela očima, což jsem předtím nestihla.

Na sobě měl bílé tričko, které mu zvýrazňovalo svaly a na ruce měl nějakou šmouhu, o které jsem při hloubějším zkoumání usoudila, že je to tetování. Zvláštní, nikdy jsem si nevšimla, že má tetování, má jich víc? Když jsem se vrátila k jeho obličeji, jeho oči v slunečním světle vypadaly až karamelově a vlasy byly o něco světlejší.

Ani jsem si neuvědomila, jak si zuby drtím spodní ret. Shawn si toho, ale všiml dřív, než jsem s tím mohla přestat a jeho výraz se změnil z neutrálního na zaražený. "Beth dávej pozor" drkla do mě Zo a já vrátila zrak, přede mě i když jsem nechtěla.

"Slušelo by vám to s Kylem" šeptla po chvíli ticha a já se na ní šokovaně podívala. Určitě viděla, že jsem se koukala na Shawna. O tom to tu celé je. O Shawnovi.

Particular tasteDonde viven las historias. Descúbrelo ahora