•15•

4.5K 174 4
                                    

Pohled jsem sklopila dolů a odstoupila jsem jim z cesty aby mohli projít. Hned jak byly dveře volné, rychle jsem do nich zaplula a šla jsem vykonat potřebu. Když jsem si myla ruce, propláchla jsem si rovnou obličej a zadívala jsem se na sebe do zrcadla. Docela velké kruhy pod očima a skoro žádný výraz ve tváři. No krása. Vyndala jsem si korektor a rozetřela jsem si ho pod oči aby mi schoval fialové kruhy. Nic víc jsem nedělala a sebrala jsem si tašku ze země.

Jakmile jsem vyšla ven, uviděla jsem Shawna opírat se zády a skříňku naproti a vzala jsem do ruky mobil abych to vypadalo, že mě vůbec nezajímá jeho přítomnost. Když mi, ale zastoupil cestu, musela jsem k němu od mobilu zvednout oči. "Co chceš?" Vyjela jsem na něj a jemu se na tváři objevil úšklebek. "Copak květinko, jsi nějaká nevrlá" pomalu ke mě natáhl ruku a uchopil mě okolo pasu.

ruce přesunul na moje záda, přes které sjel až k mému pasu a...

Vybavila se mi vzpomínka na tu noc a trochu jsem se zatřásla, přičemž se Shawn pousmál. "Co kdyby jsme někam vypadli?" Šeptl a já ho od sebe odstrčila. "Aby jsi mě mohl zase někde nechat? Ne díky" ironicky jsem se uchechtla a on si rukou vjel do vlasů. Asi je to jeho zvyk.

"Vrátil bych se, ale když jsem viděl, že už jede pan dokonalej neměl jsem důvod" pokrčil rameny a já protočila očima. "Neměl jsi mě tam vůbec nechávat" sklopila jsem zrak k zemi a on ke mě opět přistoupil blíž. "Já vím, že jsem neměl, mrzí mě to" sklopil ke mě hlavu a já tikla očima na jeho rty. "Já tohle ale vážně nemůžu" šeptla jsem a on mě opět chytl kolem pasu. "Ale jo, můžeš si dělat, co chceš" šeptl nazpátek. "A jak víš, že tohle chci?" Podívala jsem se mu do očí a on jemně pootevřel rty. "To jak na mě reaguješ, to jak hypnogizuješ moje rty...chceš to" pronesl s naprostou jistotou a já dala ruce na jeho hruď. "Egoisto" šťouchla jsem do něj abych ho od sebe odstrčila, ale to s ním ani nehlo.

"Chci tě někam vzít" řekl a já zakroutila hlavou. "Nemůžu ani kdybych chtěla, musím za Zo a Noahem" řekla jsem mu a jeho oči potemněly jakmile jsem řekla jméno Noaha. Jenom zakroutil hlavou a sklonil se ještě níž k mému obličeji takže musel s jeho výškou být úplně ohnutý v zádech. Už zavítal v oči a chtěl přitisknout své rty na ty mé když jsem uslyšela hlas své nejlepší kamarádky. "Bethany?" Zavolala a já sebou rychle cukla. "Musím jít" řekla jsem a chtěla jsem ho od sebe znovu odstrčit, což se mi znovu nepovedlo. Bez váhání spojil naše rty a uchopil mě za zadek, než se na mě šibalsky usmál a rozešel se směrem pryč.

Jenom si semnou hraje a já ho nechávám. Nevím z jakého důvodu, ale líbí se mi to. Líbí se mi mít něčí pozornost. Líbí se mi mít Shawnovu pozornost. "Beth, tady jsi" vynořila se vedle mě Zo a já rychle převedla svoje myšlenky zpátky do reality. "Kde si byla? Chtěla si jít jenom na záchod a to je víc jak deset minut" zeptala se a já pokrčila rameny. "Ještě mě zastavila učitelka, ale teď už jdu" usmála jsem se na ní a ona kývla.

Po obědě jsem se po boku Noaha a Zoe vydala ze školy pryč, když nám cestu zastoupili Kyle se Shawnem. Viděla jsem jakým pohledem si mě se Zoe Kyle projel pohledem a radši jsem od něj rychle odvrátila zrak. "Včera jsem se ptal mámy a vašeho táty jestli můžu doma udělat nějakou schůzku abych se víc poznal s ostatníma a tak, souhlasili a tak řekli, že si dneska někam zajedou, přešpí tam do zítřka a na oběd se zítra vrátí" začal opatrně Shawn a tikal očima mezi Noahem a Zoe. Spíš tedy koukal na Zo a já cítila jak ve me bublá podrážděnost.
Zatraceně Bethany seber se! Křikla jsem na sebe v podvědomí a v tu chvíli Shawn připnul své oči na mě.

"No takže dneska je u nás mejdan, je mi jedno jestli tam budete nebo ne, jenom vám to oznamuju" kývl hlavou a já otevřela pusu dokořán.

Připadám si jak v nějaký typický, přeslazený, romantický komedii akorát já a Shawn rozhodně nejsme hlavní postavy.
"Cože?! Tak to teda ne. My jsme nesouhlasili, hlavně rodiče s tímhle taky nesouhlasili" vyjekl Noah a já do něj trochu drkla aby tak nekřičel. "Tak zaprvý váš táta a moje máma a souhlasili, vy tam být nemusíte" Shawn pokrčil rameny a Noah se napl. "Nemusí to být tak špatný, bude sranda a zítra je stejně sobota" Zoe pokrčila rameny a Shawn se na ní pousmál. Hned potom se s úsměvem koukl na mě.

"Já tam nebudu, je mi jedno jak ty Zoe, ale já a Beth si umíme najít i lepší zábavu" řekl a než jsem na to stihla nějak zareagovat, Shawn promluvil.

"Rozhoduješ se i za ní? Radši mluv hlavně za sebe"

Particular tasteWhere stories live. Discover now