•17•

4.4K 172 14
                                    

Shawn se ale odpojil a odstoupil ode mě. Zmateně jsem se na něj podívala a popošla jsem k němu blíž. "Chci tě" řekl a já zatajila dech. "Když teď začnu tak už nepřestanu" šeptl a přišel ke mně. Nevím co se ve mě hlo ale v tu chvíli mi to bylo jedno. Rukama jsem se dotkla jeho hrudi a sjela jsem po ní dolů. I když jsem tohle nikdy nedělala, teď jsem se cítila sebevědomě. "Beth" šeptl a hned potom spojil naše rty. Ruce jsem mu dala za krk a on si mě přitáhl, co nejvíce na hruď. Pevně mě uchopil za boky a pak mi zmáčkl zadek abych si obmotala nohy okolo jeho pasu. Jakmile jsem byla plnou vahou namáčknutá na jeho těle, rozešel se semnou k posteli a sedl si na ní tak, že jsem mu dřepěla na klíně.

Tak to ale trvalo jenom chvíli jelikož mě hned hodil na postel a nalehl nade mě. Od mých rtů přešel po mojí tváři na krk a začal ho různě sát a kousat. Několikrát jsem vzdychla a to ho donutilo to udělat víckrát. Polibky mi přecházel celý krk a já si na prsty namotávala jeho kudrlinky. "Shawne" už jsem to nevydržela a nahlas jsem vydechla jeho jméno. Hned se rty vrátil k mým ústům a já se do polibku prudce nadechla, když jeho ruka zaputovala mezi moje nohy. V tu ránu jakobych se probrala z tranzu a zatlačila jsem do jeho hrudi. I když vím, že mi to co se stane bylo před chvíli jedno, nemůžu to udělat.

"Já nemůžu, nejde to" podívala jsem se do jeho očí a on mě opět umlčil rty. "V pořádku, chápu to" pousmál se a já povytáhla obočí. Chová se tak jinak. "Ale to neznamená, že ti nemůžu udělat dobře" položil mě zpátky a za kotníky mě zatáhl na okraj postele. Poté se sesunul mezi moje nohy a rozepl mi džíny, které v zápětí stáhl dolů společně s kalhotkami. Tak moc jsem se styděla, ale když jsem se chtěla zakrýt, Shawn moje ruce zase odendal pryč.

"Jsi krásná" šeptl a zespoda se na mě podíval. Poté si v puse navlhčil prst a pomalu ho přesunul k mému pohlaví, do kterého nakonec zatlačil. Chvíli jsem ucítila štípání, ale po chvíli štípání přestalo a já si začala uvědomovat Shawnovi pomalé pohyby, kterými do mě zasouval svůj prst. Hlavu jsem zaklonila dozadu a nepřítomně jsem vydechla, přičemž jsem řekla Shawnovo jméno.

"Zlato otevři oči a podívej se na mě" šeptl a já tak udělala. Utápěla jsem se v těch jeho očích tak, že jsem si ani neuvědomila, že někdo klepe na dveře. "Beth si tam?" Uslyšela jsem hlas Zoe ke kterému se přidal ten Noahův. "Bethany?"

"Kurva" zaklel Shawn a hlavu rozplácl mezi moje nohy, takže mě na přirození zašimraly jeho vlasy. "Beth si tam? Musíš tam být. Kde jinde by mohla být? Prošli jsme to celý" slyšela jsem Noahův hlas a lehce jsem Shawna odstrčila abych se mohla zase obléct. "Tak příště, ale bacha označkoval jsem si tě" uculil se na mě a já ruce obmotala okolo jeho krku, než zašel do koupelny a já odemkla dveře.  Pak jsem si uvědomila co řekl. Rychle jsem si vlasy nahrnula okolo krku a doufala, že si toho nevšimli.

"Beth! Co jsi tam dělala?" Zoe na mě hned vyjekla a já za sebou zavřela dveře. "Všude bylo moc hluku a lidí a tak jsem zkoušela nějaké pokoje, které jsou volné a tenhle byl tak jsem se tam zavřela a nakonec i usnula. Jsem v pohodě" usmála jsem se na svoje nejlepší kamarády a oni kývli. "Jsi unavená? Můžu tě někam vzít nebo můžeš přespat u mě" nabídl mi Noah a já zakroutila hlavou. "Ne v pohodě, přespím jako vždy u Zoe" usmála jsem se a on sklopil hlavu, kterou pak zvedl s menším úsměvem. "Tak pojď, už jsem taky unavená" řekla Zoe, když mě čapla za ruku a rozešla se semnou do jejího pokoje.

Z její skříně jsem sebrala svojí velkou mikinu, která mi zakrývala i krk a k tomu jsem si vzala ještě černé legíny. Společně jsem se s tím rozešla na záchod s tím, že potřebuju vykonat potřebu a zamkla jsem za sebou, pak až jsem dala vlasy na stranu a podívala jsem se na svůj krk.

Bylo to strašný. Na obou stranách mého krku byly obrovské fialovovo-červené modřinky a já si povzdechla. Když jsem si, ale vzpomněla, že je udělaly právě Shawnovi zuby a jazyk, musela jsem se usmát. Rychle jsem se převlékla do té velké mikiny a legín a pak jsem se vrátila zpátky k Zoe do pokoje. "Tobě byla zima?" Zeptala a já kývla. "Byla jsem ještě rozehřátá z tý postele" zalhala jsem a ona chápavě kývla, pak jsme obě ulehly do postele a i přes ten velký hluk jsme se snažily usnout.

Ráno mě probudilo sluníčko co mi svítilo do očí a já si se zamručením přetáhla polštář přes hlavu. Když jsem se podívala vedle sebe, Zoe tu už nebyla a jak jsem poznala podle zvuku vody, tak byla v koupelně.  Líně jsem se vyhrabala z postele a otevřela jsem dveře do koupelny, kde si Zoe zrovna čistila zuby. S malým úsměvem jsem se k ní přidala a začala jsem si zuby čistit taky. Potom jsme se společně se Zoe rozešly dolů, odkud se ozýval nějaký rámus.

Hned jak jsem tam vešla uviděla jsem Noaha, který seděl u kuchyňského ostrůvku a pil kafe a Shawna, který celou rukou smétal odpadky z linky do pytle. "Dobré ráno" pozdravil nás Noah a my to zopakovaly. Sedla jsem si vedle Noaha a usmála jsem se na Shawna, který se otočil mým směrem. On mi ale věnoval jen letmý pohled a pak hlavu odvrátil zase pryč.
Je tak náladový povzdechla jsem si v duchu a můj úsměv z tváře zmizel.

Particular tasteWhere stories live. Discover now