•16•

4.5K 180 4
                                    

"Znám Beth rozhodně líp jak ty a vím, co považuje za zábavu a co ne, tohle rozhodně ne" Noah k Shawnovi přistoupil blíž a já se vyděšeně podívala na Zoe. Tyhle dva rozhodně nejsou v pohodě. "Myslím, že zrovna ty nedokážeš říct, co holka považuje za zábavu" Shawn se na chvíli podíval na mě a já stydlivě sklopila hlavu. Zase.

"Ale Beth není jako každá jiná holka" Noah do něj strčil a my si se Zoe vyměnili tázavý pohled. "Noahu v pohodě, já jsem v pohodě" uchopila jsem ho za ruku a chtěla ho odtáhnout, což Shawn zase přerušil. "To já vím" kývl Shawn a já sebou jemně trhla a hned jsem k Shawnovi strhla zrak. "Ne nevíš, kdyby jsi to věděl tak bys jí rozhodně nenechal samotnou někde v prdeli!" křikl po něm Noah. "O čem to mluví, Beth?" Zoe se ke mě tázavě otočila a já si povzdechla. "Dost! Nechte toho" vzala jsem ze sebe veškerou odvahu a zakřičela jsem. "Noahu moc děkuju, že mě bráníš, ale já to zvládnu. Hlavně nevím, proč by jsme měli někam chodit, kdyžtak se můžeme zamknout v pokoji a být tam. Bude to dobrý" řekla jsem Noahovi mile a periferně jsem viděla, jak se Shawn na Noaha uchechtl. "Faajn, mě už je to jedno" Noah zvedl ruce nad hlavu a rozešel se směrem pryč, kam jsem ho následovala.

Jakmile se blížila osmá hodina, na kterou si to Shawn domluvil, Noah byl čím dále víc podrážděný. "Fakt nechápu, jak s tím můžete být v pohodě" povzdechl si když si lehl vedle mě na postel a já se uchechtla. "Noahu znáš mě, víš že já tohle taky nemusím, ale vždyť tam chodit nemusíme ne, třeba to nebude tak špatný" zamyslela jsem se a zkousla jsem si ret. Třeba semnou bude chtít Shawn mluvit...ale proč by měl?

"Tak jste readyy?" Vlítla do pokoje Zoe oblečená v černých úzkých šatech a na nohou měla jehly. Snad nikdy jsem jí takhle oblečenou neviděla. "Vypadáš jak děvka" vylítlo z Noahovi pusy a já ho praštila. "To není pravda jen je to nezvyk" usmála jsem se na svou nejlepší kamarádku a zvedla jsem se abych k ní mohla dojít. "Vy se nechystáte?" Zeptala se a já pokrčila rameny. "Víš, že já na tohle úplně nejsem a-"začala jsem se vymlouvat. "Ne Beth ty tam musíš jít, kdy jindy bude mejdan přímo u mě doma! Prosím Beth pojď" chytla mě za ruku a já se pomalu otočila na Noaha, který kroutil hlavou ve znaku ne. "Tak jenom na chvíli" svolila jsem nakonec a Zoe vypískla.

"Fakt úžasný" Noah se naštvaně zvedl a odešel z místnosti pryč. "Co se s ním v poslední době děje?" Zeptala jsem se Zo. "Netuším, asi jenom žárlí na Shawna" pokrčila rameny a já jen kývla.

Po hodině už byl barák plný lidí a všechno bylo hodně chaotické. Lidi si z obýváku udělali taneční parket a kuchyň se proměnila v jeden velký bar. Zoe mě navlíkla do úzkých černých džínů s vysokým pasem a nahoru mi vybrala docela hodně krátkou crop top mikinu. Ani tohle není nic co bych si sama vzala, ale byla to nejlepší volba potom, co chtěla abych si na sebe vzala úzké krátké šaty, jako měla ona.

"Půjdeme do obýváku?" Křikla na mě Zoe abych jí přes tu hudbu slyšela a já kývla. Společně jsme se usadily na gauč, kde ani moc lidí nesedělo jak všichni tancovali a rozhlédla jsem se kolem. "Kde je asi Shawn?" Zoe ke mě šeptla dostatečně nahlas aby jsem tomu rozuměla a já si povzdechla. Už by Shawna měla pustit z hlavy. A já taky. "Asi si půjdu pro něco k pití, začíná mě bolet hlava" křikla jsem na ní a ona kývla, pak jsem se přes dav lidí rozešla do kuchyně. Vzala jsem si červený kelímek a nalila jsem si do něj čistou vodu, když mi někdo položil ruce na boky.

Myslela jsem, že za sebou uvidím Shawna, ale místo toho jsem spatřila Austina. Opilého Austina. "Ahoj kočko" usmál se na mě a pořád mě nepustil ze svého sevření. "Ehm ahoj" špitla jsem a chtěla jsem ze sebe sundat jeho ruce, jakmile jsem je však chytla do těch svých, propletl si semnou prsty. "Mohl by si odejít, potřebuju s ní mluvit" ozval se hlas za Austinem a tentokrát, už to Shawn opravdu byl. Austin mě nečekaně pustil a s posledním úsměvem odešel pryč.

"Co si mi chtěl říct?" Zeptala jsem se nervózně a Shawn ke mě přistoupil blíž. "Jenom jsem chtěl aby tě nechal na pokoji zlato" špitl a natiskl se svým tělem na to moje. Shawn je snad ještě víc opilý jak Austin a to pije jak dlouho? Tak hodinu. "Tak už můžeš zase jít" špitla jsem a Shawn se usmál jako sluníčko. "Ne ne ne" zasmál se a já se musela pousmát, jeho smích je nakažlivý. "Pojď si semnou zatancovat" uchopil mou tvář a já zakroutila hlavou. "Prosím" špitl, ale já opět odmítla slovem ne.

"Bethany?" Uslyšela jsem Austinův hlas a pokroutila jsem očima. "Pojď" Shawn mě uchopil za ruku a rychle se semnou rozešel směrem pryč z kuchyně a pak nás vedl přes schody do patra. Ruku v ruce jsem zapadli do dveří a já se opět rozhlédla po pokoji, kde jsem byla už jednou. Modré stěny byly ve tmě skoro jako černé a jediné světlo tady teď bylo to, která sem šlo z okna.

"Bethany?" Šeptl a já se na něj zařaženě podívala. Bylo to poprvé co mi
řekl jménem. "Hm" kývla jsem hlavou a on přes celý pokoj došel až ke mě. Jeho oči se vpíjely do těch mých a on pořád lehce pootvíral rty, jakoby chtěl něco říct.

Nakonec jsem mu ani nedala šanci to říct a spojila jsem naše rty.

Particular tasteWhere stories live. Discover now