•27•

4.2K 165 12
                                    

Ruku přesunul na můj pas a přivinul si mě blíž. "Chceš mě" vydechl další slova a já se nezmohla na to, abych mu odpověděla. Zachvěla jsem se, když jeho rty udělaly mokrou stopu na mém krku a já instinktivně naklonila hlavu na stranu. "A snažíš se mě škádlit. Dráždíš mě" vydechl a já ucítila jeho horký dech na mé pokožce na krku. "A co potom děláš ty?" Šeptla jsem a on se zasmál. Se smíchem zvedl hlavu od mého krku k mému obličeji a opřel si čelo o to moje. Ruce jsem pomalu přesunula k jeho krku a jakmile jsem je dala na jeho zátylek, naše rty se dotkly. Byl to opravdu jen krátký dotek, který Shawn po chvíli přerušil.

Nechápavě jsem otevřela oči, když jsem spatřila jeho úsměv. Dlaně mi položil na tváře a hned potom zase spojil naše rty. Tentokrát ihned pohl svými rty a já se snažila jeho pohyby kopírovat. Ruce mu sklouzly na můj zadek a já se k němu natiskla, co jenom nejvíc to šlo. "Všechno v pohodě?!" Zavolala Zoe a já od Shawna odskočila. "Pořád utíkáš" uchechtl se a já ho bez jediné reakce zase obešla.

"Kyle čeká" řekl a já se k němu otočila. "Meghan tady bude za chvíli" vrátila jsem mu jeho poznámku a šla jsem za svou nejlepší kamarádkou. Pravdou je, že si myslím, doufám, že Meghan dneska nepřijde.

"Všechno v pohodě?" Zeptala se a já kývla, předtím než jsem popadla láhev s džusem. Když jsme se vrátily do obýváku, Shawn seděl na zemi, zády se opíral o pohovku Kyle na něj upíral zvláštní pohled. Když se Kyle podíval na mě, hned se usmál a já mu to opětovala mezitím co jsem si sedala na zem vedle Shawna. "Je to nudný" poznamenal Shawn potom, co viděl ani ne minutu filmu a já se na něj s pobaveným úsměvem otočila. "Neviděl jsi ani minutu, mlč a koukej" odpověděla jsem mu šeptem a on se ke mě posunul blíž. "Už to byla minuta a nemusím koukat dýl abych poznal, že to je pěknej shit. Ani žádný hot herečky" falešně pokroutil očima a já se uchechtla.

"Nechceš nahoru?" Šeptl po chvíli, ale já neodpověděla a dál jsem koukala na televizi. "Rozhodně by jsme si to užili víc" uchechtl se a já ho loktem bouchla do žeber. "Au" ublíženě se na mě podíval a já mu to tentokrát opětovala. "Nemyslím si" pokrčila jsem rameny a rozhlédla jsem se okolo. Jediná kdo sledoval film jsem byla já. Noah, Kyle i Zoe totiž koukali na nás. "Všichni na tebe koukají" šeptla jsem k němu a on kývl. "Celou dobu" potvrdil a já stočila hlavu zpátky. "Vlastně koukaj spíš na nás" dodal a já kývla. "Proto by jsme měli vypadnout" šeptl a já pokroutila hlavou.

Chvíli byl klid a já se opět zažila do děje, když v tom na mě dopadlo Shawnovo tělo. Tiše jsem vyjekla a podívala se, co dělá když jsem uviděla jak má zavřené oči a klidně oddychuje. Vážně je ten film tak špatnej, že u něj usnul?

Chtěla jsem ho od sebe odstrčit, ale jakmile mi jeho hlava spadla do klína, ruce mi vystřelily pryč od něj. Věděla jsem, že nás sleduje Noah s Zoe a i Kyle, ale nechtěla jsem se otáčet a tak jsem pohled nechala na televizi. Když jsem se kvůli pohodlnosti posunula trochu dolů, Shawn posunul hlavu na moje břicho a rukou ho objal. Připomnělo mi to noc, kdy u mě přespával. Cítila jsem se  špatně kvůli Zoe a trochu i Kylovi. Nevím proč kvůli Kylovi, ale cítila.

Prsty mě svrběly a já si musela mnout dlaně o sebe abych je nezabořila do Shawnových vlasů. Přemýšlela jsem, co bych udělala kdyby tohle udělal Kyle. Snažila jsem se všelijak přesvědčit, že bych dělala to samé jako teď, ale podvědomě jsem věděla, že bych se od něj hned odtáhla.

"Já potřebuju jenom aby..." zamumlal ze spánku a poslední slova řekl tak potichu, že jsem neslyšela.

Když film skončil, věděla jsem, že musím Shawna probudit i když jsem nechtěla. "Haló" promluvila jsem na něj, ale on sebou ani nehnul. "Růženko vstávej" pokračovala jsem a stáhla jsem ruku k jeho čelu abych mu z něj odhrnula vlasy. Jakmile jsem se jich dotkla, projel mnou příjemný pocit a já se na chvíli zasekla. "Hej vole vstávej" zavolal zamnou Kyle a Shawn sebou trhl. "Co? Co se děje?" Překvapeně otevřel oči a prohlédl si, kde byl. Když si všiml v jaké pozici jsme, svou ruku okolo mého pasu ještě utáhl a opět zavřel oči. "Vstávej" zavolal Kyle s Noahem najednou a já se na ně nechápavě podívala. Nějak mi nedocházelo, že je to divný, když spolu nic nemáme. Ale my spolu možná něco málo máme, jenom oni to nevědí.

"Vždyť jo, klid" povzdechl si Shawn a pomalu se vytáhl zase do sedu. Rozhlédla jsem se abych našla Zoe, ale nebyla tu. Shawn se beze slova zvedl a protáhl si krk předtím než odešel pryč.

"Dej si na něj bacha, krásko" usmál se Kyle a pohladil mě po rameni.

Particular tasteOnde histórias criam vida. Descubra agora