•30•

4.4K 163 14
                                    

"Jsi strašně krásná" šeptl ještě a víc se ke mě namáčkl. Nad jeho slovy jsem se lehce zachvěla a otočila jsem hlavu směrem k němu. On měl své oči, ale zavřené a klidně oddychoval. "Neměla bych jít?" Zeptala jsem se a on rychle otevřel oči a obmotal ruku okolo mého pasu. "Ne to teda neměla" pokroutil hlavou a já se zasmála.

"Odešla? Jak asi odešla?" Uslyšela jsem Noahův hlas a zpozorněla jsem. "Nevím není tu" odpověděla mu Zoe a já čekala jestli někdo z nich ještě promluví. "A není u Shawna? Měla tam být, třeba tam je" Noah nechal větu vyznít a my se na sebe se Shawnem podívali. "Ne není, slibuju ti, že u Shawna není" cítila jsem jak se Zoe pousmála a zadrhla jsem se. Jak si může být jistá?

"Doufám" zamumlal Noah a já se k Shawnovi přisunula blíž. "Noah tě asi vážně nemá rád" řekla jsem a doufala, že ho to nerozzlobí. "A tebe má rád až moc" šeptl a odhrábl si vlasy z čela. Nevěděla jsem co tím myslel, ale přišlo mi, že to radši ani vědět nechci.

"Nechci aby se kolem mě Zoe motala" šeptl a podíval se mi do očí. "Ale nevím jak jí to říct, nikdy to nepochopí...to že jí nechci" svěsil ramena a já si povzdechla. "Jo je paličatá" kývla jsem a prudce jsem vydechla, "ale nevypadalo to, že by ti to vadilo" zamumlala jsem, ale on mi rozuměl. "Nejdřív ne, ale teď mi to začíná lézt na nervy. A vadí to tobě" uchechtl se a já nadzvedla obočí. "Na to si přišel jak?", "ale zlato, na to by přišel i blbej" zazubil se a já se smíchem pokroutila hlavou.

"Vadí mi Kyle" řekl po chvíli ticha a pohled nechal upřený na podlaze. "Vadí mi Meghan" odpověděla jsem mu skoro stejnou větou a podívala jsem se mu do tváře. "Nemusí, nechci jí" kmitl rameny. "Nechci ho" řekla jsem taky a on ruku uvolnil z mého pasu nacož moje tělo po ztrátě jeho doteku znejistilo. "Ale zítra s ním jdu ven, zeptal se mě když odcházel a já už chtěla aby odešel" řekla jsem popravdě a on kývl. "Hej" drkla jsem do něj a on se na mě usmál. "Jsem v pohodě" pokroutil hlavou a schodil mě pod sebe. "Půjdeme spát?" Zeptal se a já kývla. "Dobrou zlato" políbil mě na rty a přivinul si mě na jeho hruď. "Dobrou"

****
"Jdeme?" Kyle se na mě sladce usmál a já kývla. Ještě jsem se otočila na místo, kde ještě před minulou stál Shawn, ale teď už tam nebyl. "Takže kam jdeme dneska?" Zeptala jsem se a on se ušklíbl. "Uvidíš" odpověděl prostě a chytl mě za ruku. Hned mnou projel známý pocit a já ztuhla. Nebylo to jako se Shawnem, věděla jsem, že se musím odtáhnout, ale nevěděla jsem jak. "Počkej napiju se" plácla jsem tu první kravinu a uvolnila jsem svojí ruky abych mohla otevřít láhev.

"Jsme tady" usmál se a ukázal na lavičku pod velkým stromem. "Proč tady?" Zeptala jsem se a porozhlédla jsem se po okolí. "A proč ne?" Lehce se zasmál a já sklopila hlavu. "Tak pojď" pobídl mě a rozešel se směrem k lavičce. "Občas jsem sem chodil a tak mě napadlo, že by jsme sem mohli zajít" vysvětlil a já se usmála. "Chápu" kývla jsem s úsměvem a on se ke mě naklonil blíž. "Je tu hezky" řekla jsem a rychle jsem trhla hlavou pryč od jeho obličeje.

"Rozešel jsem se s Meghan" řekl najednou a já naklonila hlavu na stranu. To znamená, že volná Meghan teď může být se Shawnem? Bethany seber se ty si teď s Kylem!! Zařvalo na mě moje podvědomí a já rychle zakroutila hlavou abych se probrala. "Jakto?" Zeptala jsem se a otočila jsem hlavu zpátky k němu. "Nevim, už to asi nebylo to, co dřív" pokrčil rameny a já polkla. "Chápu" lehce jsem ho pohladila po rameni a on semnou navázal oční kontakt. Jeho hlava se začala rychle přibližovat k té mojí a já nevěděla, co dělat. "Jsi úžasná" šeptl a uchopil mě okolo pasu. Stydlivě jsem se na něj usmála a on si položil hlavu na moje rameno. Vím že bych tohle dělat neměla, ale vždyť o nic nejde ne? Podporuju ho jako kamarádka.

Když opět zvedl hlavu a těma jeho hezkýma očima se mi zadíval na rty, ztuhla jsem.

Na chvíli se mi hlava zaplnila myšlenkou, že bych mu to možná měla dovolit, ale ta zase rychle odešla. "Děkuju" špitla jsem a sklopila jsem hlavu dolu abych se odpoutala od jeho očí. Už si mě chtěl za ruku přitáhnout blíž, ale já se zvedla a rozešla jsem se trochu dál. "Pojď" zavolala jsem na něj a on se s úšklebkem zvedl.

Když jsme došli před dům Zoe, Noaha...a Shawna, zastavila jsem se a otočila jsem se k němu čelem. "Děkuju" usmála jsem se a on kývl předtím než si mě vtáhl do obětí. "Pa krásko" řekl a já se rozešla směrem dovnitř.

"Ahoj!" Zavolala jsem na ně ode dveří a Zoe hned přiběhla. "Ahoj Beth, jaký bylo rande?" Zeptala se a já pokroutila očima. "Nebylo to rande a řeknu ti o tom až se najím" oznámila jsem jí a rozešla jsem se směrem do kuchyně.

Potom, co jsem se najedla jsme si s Zoe sedly na pohovku a já jí začala vyprávět, co jsme s Kylem dělali. Když jsem byla u toho jak jsem se odtrhla, aby mě nemohl políbit, malém se udusila vodou. "Co že si udělala?!" Skoro až vykřikla. Než jsem jí stihla odpovědět, ozval se třetí hlas.

"Takže už to rozhlašuješ ostatním jo? Gratuluju" Shawn se ironicky usmál a pak mě zabil pohledem. Co jsem zase udělala? Pak nás se Zoe obešel a vystoupal nahoru po schodech. "Co rozhlašuješ?" Zeptala se a já pokrčila rameny. "Nemám ani ponětí" povzdechla jsem si a ona kývla. "Takže-", "hele jdu se ho zeptat, nevim o čem zase mele" vymyslela jsem si důvod a bez jediného slova od ní jsem se rozešla k Shawnovi. Zajímalo mě proč se zase zlobí, o tom že půjdu ven s Kylem jsem mu řekla.

"Co se stalo?" Vtrhla jsem mu do pokoje zrovna, když se převlékal. "Myslím, že ti to nemusím říkat" navlékl si na nohy tepláky a ze skříně vyndal mikinu. "O čem to mluvíš?!" Vyštěkla jsem a on si odfrkl. "Víš o čem jsme mluvili včera? Tak víš?!" Křikl a já kývla. "Říkala si, že Kyla nechceš. Nechápu proč bys to pak, ale dělala. Chtěla si abych žárlil? Tak chtěla?!" Křičel tak, že mu na krku vyskočila žíla a já sebou trhla. "Udělala co?" Zeptala jsem se znovu a netrpělivě jsem čekala na odpovědět.

"Vykouřila si mu ho!" Zakřičel a shodil věci ze stolu. "Něco si mi slíbila a pak ho vykouříš?! Vypadni!" Zařval a já naklonila hlavu na stranu. Cože?

Particular tasteWhere stories live. Discover now