•31•

4K 156 19
                                    

"O čem to mluvíš?" Nakrčila jsem obočí a opřela jsem se o stěnu. "Jo klidně to popři, mě už je to jedno" rozmáchl rukama a pak se ke mě otočil zády. "Byla jsem s Kylem venku" začala jsem opatrně a doufala, že mě nebude rušit. "Ale nic nebylo, nic. Chtěl mě políbit, ale nenechala jsem se. Nikdy jsem s klukama nic neměla a ty si myslíš, že bych Kyla jen tak vykouřila? Nejspíš mě vůbec neznáš" zakroutila jsem hlavou. "Ne to asi fakt neznám" řekl a popošel blíž k oknu. "Jak jsi na to vůbec přišel?" Zeptala jsem se a vyčkávala na jeho odpověď. "Hned potom mi to celej šťastnej volal" odpověděl a já se prudce nadechla. "Tak to lhal, prosím věř mi, já-" zasekla jsem se a nevěděla, co říct.

"Nechápu jak si to o mě můžeš myslet, myslela jsem že..." nechala jsem větu vyznít a odstoupila jsem dozadu, když se ke mě otočil čelem. "Bethany" povzdechl si, ale v tom na dveře zaťukala Zoe. "Všechno dobrý?" Zeptala se a já se posunula ke dveřím. "Jo už jdu" odpověděla jsem a už jsem brala za kliku, když mi Shawnovy dlouhé prsty spořinuly na holém rameni. Rozklepaně jsem se k němu otočila a opřela jsem se o dveře, když jsem zjistila jak blízko mi byl. "Promiň" šeptl a ruku přesunul zpátky k sobě. "Mrzí mě to, ale já nevím. Rozešel se s Meghan a pak mi řekl, že jakmile ti to řekl ses na něj vrhla a já nevím, měl na krku cucáka a řekl, že je od tebe a vypadal nově a já prostě nevím...věřil jsem tomu a pak jsem slyšel, co ti Zoe řekla a tím se mi to potvrdilo" svěsil ramena a odstoupil ode mě.

"Když si přišel právě jsem Zoe říkala, že jsem ho nenechala když mě chtěl políbit" objasnila jsem a on kývl a posadil se na postel. Na odpověď jsem nečekala a vyšla jsem z pokoje. "Tak co?" Zeptala se Zoe a já pokrčila rameny. "Asi má jenom špatnou náladu" řekla jsem a ona pomalu kývla. "Teď se s Shawnem docela bavíš co?" Zeptala se a já si vzpomněla na její včerejší slova. "Jo docela jo" přiznala jsem a ona se uchechtla. "Dávej bacha, jsi pro něj jenom další z mnoha" řekla a mě zapíchalo na hrudi. "Neboj se" ironicky jsem se na ní usmála a protočila jsem očima. 

"Víš ty co? Asi to s ním půjdu ještě vyřešit" usmála jsem se na ní a otočila jsem se zpět k Shawnově pokoji. Nevím proč jsem to udělala. Naštvalo mě, co mi tu říkala. Ještě víc mě to štvalo, když jsem věděla, co k Shawnovi cítila.

"Kam jdeš?" Zeptal se mě Noah, když jsem ho potkala na schodech. "Za Shawnem" odpověděla jsem popravdě aniž bych se na něj podívala a rychle jsem vyběhla schody. Bez toho aniž bych zaťukala jsem otevřela dveře a pohledem jsem si projela pokoj, dokud jsem se nezastavila u Shawna. Ten sebou rychle trhl a nechápavě se na mě zadíval těma jeho kukadlama. Nechápu co mi v tu chvíli běželo v hlavě, ale chtěla jsem si ukázat, že nejsem jenom další z mnoha. Že ke mě taky něco málo cítí, že na mě aspoň trochu reaguje. Opět ale stál u otevřeného okna a na nohou měl boty.

"Zase?" Vyštěkla jsem a on protočil očima. "Proč takhle utíkáš? Chudák tvoje máma. Víš jaký o tebe musí mít strach?" Vyjela jsem na něj a on si na tváři zanechal neutrální výraz. Trochu jsem k němu popošla a přeměřila jsem si ho pohledem. On si zul boty a stáhl si bundu, čímž mi dal jasně najevo, že zůstane doma. Opět jsem k němu trochu popošla a přemýšlela jsem, co udělám. Nakonec jsem se rozhodla pokračovat ve svém předešlém plánu.

Po chvíli jsem se rozhoupala k dalším krokům, kterými jsem přešla až k němu a aniž bych si to rozmyslela, přitiskla jsem k sobě naše rty. Prudce se nadechl, ale neodpojil se a polibky mi opětoval. Ruce jsem dala na jeho hruď a pomalu jsem s nima jela dolu a pak zpátky nahoru, když jsem mu dlaněmi vklouzla pod tričko. On své ruce přesunul na můj pas aby si mě přitáhl blíž a pomalu se semnou rozešel k posteli. U ní jsem se od něj odpojila a v hlavě jsem si projela všechny romantické a sexuální scény, který jsem ve filmech viděla. Chtěla jsem aby viděl, že nejsem až tak nezkušená, že mu taky zvládnu udělat dobře.

Zkousla jsem si ret a on na něj zaměřil svůj pohled. V ten moment jsem strčila do jeho hrudi a on se zády setkal s postelí. Okamžitě jsem si klekla nad jeho tělo a on zadržel dech, když jsem svou pánev přitlačila na tu jeho.

"Co se stalo?" Zeptal se mezitím, co se nahýbal aby mi mohl políbit krk. "Nic" odpověděla jsem a opět jsem ho shodila tak, aby se zády opíral o postel.

"Chci ti udělat dobře" vyhrkla jsem najednou a hlavu jsem si schovala do dlaní, jelikož jsem se styděla. "Už mi děláš dobře" odhrnul mé ruce z obličeje a pak ty své položil na můj zadek. "Myslím jinak...no chtěla bych...ehm" nevěděla jsem jak to zformulovat. "Chtěla bys mi ho vykouřit?" Vyjekl překvapeně a já mu zakryla pusu aby nebyl tak nahlas. Stydlivě jsem kývla a sklopila oči.

"Myslel jsem, že právě taková nejseš...ledaže by tě hryzalo svědomí" svraštil obočí a já rychle zakroutila hlavou. "Tak to není, nejsi jako Kyle" snažila jsem se vysvětlit, ale podle jeho výrazu jsem viděla, že on to nechápal.

"Prosím nech mě to udělat, sice to neumím, ale zkusím to" vydechla jsem a on mlčel. "Ale proč? Nechápu to" odpověděl po chvíli a já si povzdechla. "To ke všemu musím mít důvod? Prostě to chci udělat, chci ti udělat dobře. Proč je to tak špatný? Znovu ti říkám, že jsem s Kylem nic neměla. Chci to udělat tobě a chci to udělat teď. Jindy k tomu neseberu tu odvahu a-" pokračovala bych, ale byla jsem přerušena jeho rty. "Fajn" usmál se a znovu si lehl.

Dal mi tím vlastně povolení. Já si teď, ale nebyla jistá jestli to chci udělat. Nějak ze mě tou naší malou hádkou vyprchala ta nálada, kterou jsem předtím měla. "Bethany vykašli se na to ano? Dneska už toho bylo dost. Samozřejmě že to chci a moc, ale nemusíš si nic dokazovat. Počkám si na to" pohladil mě po tváři a já slabě kývla. "Děkuju" špitla jsem a on se usmál předtím, než otevřel náruč, aby si mě do ní přivinul. Prsty jsem mu přejela po tetování, které znázorňovalo kytaru a uvelebila jsem se na jeho hrudi.

"Asi bych ti měl něco říct...prosím nezlob se"

Zatím je všechno v pohodě😏❤️

Particular tasteWhere stories live. Discover now