Merhaba Sevgili Günlük,

8K 1.2K 244
                                    

Merhaba Sevgili Günlük.
Aslında sana bir isim vermek istiyorum çünkü böyle seslendiğim zaman diğer günlüklerden hiçbir farkın kalmıyor. Ama olmalı. Her neyse, şimdi bakalım.

Ben günlük tutmaya başlayalı 2 gün oluyor. Taehyung gittiği gün dedim ki, bu böyle olmayacak. Etrafında kimse olmaması bazı şeyleri içinde tutacağın anlamına gelmez Jeongguk, ssh, yanılıyorsun. İşte, bu da demek oluyor ki Taehyung gittiği gün, günlük tutmaya karar verdim. Ve sonra o gün, kendime kahverengi tüylü bir defter aldım. Oyuncak ayı şeklinde. Küçük de bir anahtarı var, gümüş renkte.

Pekala, bugün ne yaptığıma gelelim. Açıkçası okulum hala tatil olduğu için yaptığım tek şey yatağımda pineklemek. Arada kalkıp mısır gevreği yiyor ve çişimi yapıyorum. Instagram'da turluyorum bir de. Hmm, öyle. İçimde bir yerlerdeyse Taehyung'tan herhangi bir mesaj bekliyorum. Arasa daha güzel olurdu tabii ama bu şu an hayal gibi. Hadi ama, 2 koca gün olmuştu ve şimdiden beni aramıyordu. Bu kadar kolay aklından çıkacağını tahmin etmiş değildim.

Bir dans kulübüne katılmaya karar verdim. Boş duracağıma biraz dans eder ve karnımda oluşmaya başlamış yağlarımdan kurtulurum belki. Tatilimi bile uzatabilirim bunun için.

Onun dışında Minhee yarın gidiyor, Paris'e. Torunlarını çok özlemiş. Acaba Renjun kaç santim uzamıştır, hm? Soojin ve Jisoo çoktan gitti. Jisoo en son diş çıkardığı için huysuzlanıp duruyordu, onun için çok üzüldüm. Neyse ki büyüdüğünde bu acıyı unutmuş olacak.

Dün Yugyeom'la tekrar küstük ama sabah bana beraber dondurma yemeyi teklif etmiş, kabul ettim. Belki onu bende kalması için ikna edebilirim, ne dersin Tata? Evet, ismin Tata. Çünkü neden olmasın ki bebeğim? <3

Kalpleri hala yamuk çiziyorum, üzgünüm bunun için.

Taehyung şu an ne yapıyordur? Söyle bana, ay ışığıyla güzel vakit geçiriyor mudur? Belki de sinema gecesi falan yapıyorlardır. Bu düşünce sinir ediyor beni ve üzülüyorum da. Sahip olduğum azıcık insan varken onları birileriyle paylaşmak zorunda olmam adil değil. Hayır, hayır Tata. Bencil değilim. Sadece biraz özel olmak istiyorum, o kadar.

En iyisi bugün Yugyeom'dan saçlarımla oynamasını isteyeyim. Beraber geçirdiğimiz günlerin 22,5 saatinde beni deli ediyor olsa da ona olan teklifimi geri çevirmeyecektir. Ne olursa olsun arkadaşlarız.

Zaten yanımda bir tek o kaldı.

Hala Taehyung'a sahip sayılır mıyım? Daegu'da etkilendiği birisi var mıdır ki? Bu düşünceler beynimin etini yiyip bitiriyor yemin ederim. Aklımdan çıkması için uğraşacağım ama beni aramadığından dolayı olan üzüntüm peşimi bırakmıyor. Bir gün olur da beni ararsa, ya da ben dayanamayıp numarasını tuşlayabilirim, ona bu kırgınlığımdan bahsetmemek için çok uğraşmam gerekecek.

Neyse şimdi gitmek istiyorum. Biraz sokaktaki kedileri severim, onlar çok tatlı. Bu yazımda yapmaya üşendiğim Kim Taehyung bla bla listemi sonraki gün buraya yazacağım.

Bundan böyle sen benim yoldaşımsın. Üzgünüm, suç ortağım olduğunu söylemek isterdim ancak pofuduk bir ayıcık şeklindesin dostum. Yine de seni seviyorum.

Bye bye!
⊂( ・ ̫・)⊃ 🖤

İmza, Taehyung'suz Jeongguk

**
teşekkür ederim, sizi seviyoruz
(mdndnb jeongguk ile ben)

--imza, loveoftaegguk 👼

all i wantWhere stories live. Discover now