38- Ayçöreği, Küçücük ve "Big News."

5.9K 649 283
                                    

Merhaba, burayı güncellersem yorumları okuyup neşelenirim diye düşündüm. Bekleyeceğim pozitif enerjinizi! 💆 VE LÜTFEN YENİ KAPAĞIMIZA BAKIN CUK OTURDU, RESSSMEN BİZİM KOOK BU YA 😭

••

▪instagram

1,458♡j97ngguk 🎨

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1,458♡
j97ngguk 🎨

▪▪

"Bugünlük bu kadar yeter. Leş gibi terlediniz, dağılabilirsiniz." Göğsüme yapışan tişörte iğrentiyle bakıp kendimden uzaklaştırmaya çalıştığımda Hoseok hyung kapıya, sonra da bana bakmıştı. Jongin bana el sallayıp çıkarken Lalisa yanıma yaklaşmıştı ki eğitmenimizin sesini duydum.

"Sanırım bir misafirin var." Siyah saçlı kız yanıma ulaştığında kapıda gülen bir yüzle bana bakan Taehyung'a heyecanla döndüm. "Gelsene!" Büyük adımlarla yanıma geldiğinde sarılmaya çalıştı ancak onu hemen durdurup, elimize aramıza bir bariyer olarak koydum, "Orada dur bakalım koca adam, fena terliyim." Göz devirip umursamadan kollarını bana sardığı zaman onunla aşklaşmak istiyordum ama hemen yanımızda dikilen Lalisa bir şey sormak istiyor gibi duruyordu. Taehyung'un kolunu okşayıp karşımdaki kıza odaklandığımda bir şey demeden beklemişti.

"Evet?" Şirince mırıldandığım zaman, "Hoseok'un bahsettiği şu etkinlik," diye başladı. Uyruğu farklı olduğu için ülkemizdeki çoğu kadından daha uzun bir boyu vardı. İncecikti, büyük gözleri onu şirin gösterirken siyah, kahküllü saçlarıyla havalıydı da. "Çift olarak dans edecekmişiz. Stüdyoda sadece Bambam'i (bla bla adındaki arkadaşının takma ismiydi.) tanıyorum ama o da geçen hafta bacağını sakatladı." Üzgün bir sesle mırıldandığında geçmiş olsun, diye sessizce karşılık vermiştim. Kız bir şeyler anlatıyordu ancak tamamen odaklanamıyordum, Taehyung'u beklettiğim için aşırı rahatsız hissediyordum.

"Bir saniye," dediğimde hemen kafasını salladı. Sevgilime dönmüştüm. Susam Sokağı baskılı tişörtüne daha sonra aşık olurdum, bu yüzden topuklarımda yükselip yanağına aceleci bir öpücük kondurdum. "Sen dinlenme odasından çantamı alır mısın? Turuncu kanken." Kafasını sallayıp omzumu okşadıktan sonra, "Tabi." diyerek uzaklaştı. Geçen gece görüntü yönetmeni adı altındaki güzeller güzeli (of ya) kadınla iş konuşmak için buluştuğu zaman, altını çizerim, iş konuşmak, biraz kıskansam da sonrasında bu davranışımı bayağı bayağı saçma bulmuştum çünkü, kim sevgilisi Jeon Jeongguk'ken bir başkasına yan gözle bakmayı düşünürdü ki?

"Pardon, şimdi dinliyorum." Kafamı sağa sola sallayıp tekrar ona döndüğümde Lalisa gülümsedi.

"Ve hâl böyle olunca... ben de çoktan kendine bir eş bulmadıysan grup olabileceğimizi düşündüm. Sana uyar mı?" Açıkçası hiçbir şey belli değildi. Etkinliğin ne zaman olacağı, kimin sahne alacağı; nasıl bir dans seçileceği... Hiçbiri net olarak belli değildi ancak bu partner seçimi, sonrasında sorun çıkarabileceği için Hoseok hyung kafamızda önceden birilerini belirlememiz gerektiğini, varsayım çiftleri oluşturmamızı söylemişti. Yine de kafamı yavaşça salladım, benim için uygundu. Dansı çok iyiydi ve fiziklerimiz uyuyordu.

all i wantWhere stories live. Discover now