Kim Taehyung Hakkında En Sevdiğim Şeyler Top 10,

7.8K 1.1K 290
                                    

sonu saçma gelmesin, bitirmeliydim...
1 ay sonra merhaba...
yorumları özledim, iyi okumalar.

Merhaba, Tata.
İlk sayfayı yazalı sadece bir gün ve birkaç saat geçti. Sadece dediğime bakma, bu bazı şeyler için çok uzun bir vakit. Örneğin; Taehyung'un beni aramaması için öyle.

Bu listeyi yaptıktan sonra Kim Taehyung'un diğer tapılası detaylarını yazamadığım için biraz ağlayacağım. Tanrı aşkına, adam yürüyen afet. Anlayabiliyor musun, Tata? Onun hakkında binlerce güzel şey var.

Ah, ah
AH

Sakin ol, Gguk-ah. Bak! O seni aramıyor bile.

Evet evet, artık listeme geçelim bakalım. Değil mi? Buradan sonrası için kalem değiştireceğim. Koyuyla yazarsam daha dikkat çekici olur. Gerçi, bu adamın ismini oluşturan harfler dahi bir araya geldiğinde dikkat çekmemesi mümkün değil. Çok yükseliyorum ona, sıkıldın mı bundan Tata, hm?

Başlıyorum.

1) Kim Taehyung'un gülüşü.

Evet, biraz bahsedelim bu hayran bırakıcı gülüşten. Bir saniye! Futbol yorumcusu gibi konuşuyor olmam beni güldürüyor ve ellerim titrediği için güzel yazamıyorum.

Tamam.

Bu gülüş birçok şeye bedel olabilir. Mesela, Minhee'nin üzümlü ekmeklerine veya gökkuşağı çoraplarıma. Bunları çoğaltabiliriz.

Not: Gökkuşağı çoraplarım bu dünyada en sevdiğim eşyamdır.

Kim Taehyung içten bir tavırla güldüğü zaman gözleri kısılır, hatta genelde tamamen kapanır ve o, gülümsemeye o şekilde devam eder. Gözlerinin kenarları hafifçe kırışır, pek belirgin olmayan göz altı torbaları ortaya çıkar ve o güzel dudakları kare bir kalp gibi yayılır. Hmhm, kare bir kalp.

Bazenleriyse kahkaha atarken gördüğüm en güzelleri olan elleri-- hey, bu farklı bir madde olacak, yüzüne doğru kapanır ve omuzları sarsılırken o naif bakışlarını kaçırır.

Kim Taehyung'un gülüşü çok güzeldir, Tata. Bir an için gözünün gördüğü veya görmediği tüm o yerlerde bir başına kalır, sadece onu görürsün. Dünyadaki tüm sorunlar yok olur, bir tek onu seversin; tapılası olduğunu düşünürsün. O kadar güzeldir ki, insana (o insanın sadece ben olmam dileğiyle...) kış aylarından birindeyken bile baharı yaşatır. Bunu yaparken çekinmez, kendinin farkındadır. OLMALI.

Çok kızdırıyor beni bu adam yemin ederim! Daha fazla uzatırsam ağlarım bunun için diğer maddeye geçelim lütfen. Olur mu? Sorun yok, değil mi? Pekala Tata.

2) Kim Taehyung'un elleri

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, oraya sadece, basitce "elleri" yazdığım için vicdan azabı çekiyorum. Tanrım! Tanrım... O eller.

Kim Taehyung'un elleri uzun ve büyüktür. Yani buna kocccaman diyebiliriz. Ama hayır; kaba değildir hiç, aksine narin ve dünyanın en değerli şeyidir. Kemiklerini, etlerini kaplayan cildi bir bebek poposu kadar pofuduk ve dokunulasıdır.

Tırnaklarını düzenli şekilde keser, hiçbir zaman uzun veya kirli görünmezler. Yapısı geniş ve çok güzeller, yemin ederim kıskanıyorum onu. Oval değiller ve Tanrım, neden böyleler? Bir el olmak için fazla harikalar.

all i wantHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin