32- Kimsesiz Solucan, Sıcak Su Torbaları ve Saçmalayan Jeongguk.

5.8K 809 506
                                    

Bazenleri tıkanıp bölüm yazamadığım için elimdekileri böyle hemencecik salıvermek istemiyordum ama şunu görünce çıldırdım ve dayanamadım,

Bazenleri tıkanıp bölüm yazamadığım için elimdekileri böyle hemencecik salıvermek istemiyordum ama şunu görünce çıldırdım ve dayanamadım,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Hisa cidden harika ve bu neredeyse bizim iri Taehyung'umuzla aynı... Şu minik çillere bakın, gerçeği kadar güzel 👐

Ayrıca bildiğiniz üzere Agust D geri geldi vee... inanamıyorum OHA YOONGI o kadar o kadar O KADAR İYİ Kİ KAFAYI SIYIRACAĞIM LAN

Çok güzel tokatlamış allah kahretmesin ben şok oldum, çüşler olsun Jinkook size de aşığım allahıj belalaro ölcem

SON BİR ŞEY
YALVARIRIM Kİ
DNA'İ BİR MİLYAR YAPALIM
ARTIK
LÜTFEN
YETER
SON BİRKAÇ MİLYON KALDI GİBİ

kolonyalı öpücükler, kendinize dikkat edin ve tedbiri elden bırakmayın 💪

Loveoftaegguk fikir ve önerilerinize her zaman açık, iyi okumalar! 🐝🌈

▪▪

Yattığım yatakta kimsesiz bir solucan gibi kıvranıp sızlanırken çocuklarımın uyku hırıltıları dışında bir ses yoktu etrafta. Kalbim kırıktı, karnım delicesine ağrıyordu ve üstüne üstlük yalnızdım. Ne Minhee yanıma uğruyor ne de o koca kafalı Kim-Olduğunu-Bilirsiniz-Siz sülüğü bırakıp buraya geliyor ve kapımı çalıyordu.

Oysa tek istediğim kapımı çaldığını duymaktan fazlası değildi.

İçtiğim ılık elma çayları ya da karnıma sokarcasına koyduğum sıcak su torbası ağrıma iyi gelmiyordu. Neredeyse ağlayacaktım, bir sürü de nedenim vardı. Aşık olduğum adamın götünde değildim, Yugyeom'un Scream&Shout söyleyerek attığı ses kayıtlarından sıkılmıştım ve Omander çok güzeldi.

Karın ağrım ve ben Netflix karşısında geçirdiğimiz bir buçuk saat sonunda sıkı ahbaplar olurken oflayarak ayağa kalkmaya çalıştım ancak tam o an karnım bugünün en kötü sancısıyla kıvranmış, acıyla inlememe sebep olmuştu. Karın boşluğuma saplandığını hissettiğim bıçağın baskısı yüzünden midem de bulanıyordu. Gözlerim istemsizce dolarken bakışlarımla telefonumu arayıp komodinin üstünde olduğunu görmüştüm. Taehyung'u aramayı düşünsem de güzel kuzeniyle doya doya vakit geçirmesini bölmek istemedim ve aramayı Yugyeom'a çevirdim. Telefon üçüncü çalışında açılırken söylediğim tek şey beni hemen gelip hastaneye götürmesiydi.

▪▪

Yattığım yatakta bir sağa bir sola döndüm. Büküldükçe bükülüyor, olduğum yerde üç santimcik kadar kalıyordum. Karnımdaki ağrılar devam ederken fiziki muayenemi yapan doktor bey apandisit bilmem ne zımbırtısıyla ilgili bir sorun olduğunu söylemişti. Bu bilimsel açıklamayla sancılarım sanki 5 katına çıkmışcasına artmıştı ve ben saçlarımı yolup koparmamak için kendimi zor tutuyordum. Acı direncim mi düşüktü yoksa abarttığım kadar kötü bir ağrı mıydı bu, emin değildim ama şu an canımdan can gidiyor gibi hissediyordum.

all i wantWhere stories live. Discover now