O49 • You're not sorry...

4.5K 227 26
                                    

'Ik heb je bij het ontbijt gemist.' Draco zijn stem klonk vlak achter mij.
Ik draaide mij glimlachend om naar de jongen en keek hem onschuldig aan. 'Sorry.'
'Maakt niet uit.' glimlachte hij en trok mij dicht naar zich toe waarnaar hij een kus op mijn lippen drukte.
Leerlingen die ons passeerde in de gang keken ons raar aan en begonnen vervolgens te fluisteren.
'Gewoon negeren.' zei Draco mij toen ik onzeker naar de leerlingen keek. 'Ze zijn gewoon jaloers.'
Ik knikte enkel en volgde de jongen terug naar de leerlingenkamer. 'Wat gaan we doen?'
'Ik heb straks een zwerkbal training met het team.' zei hij en pakte mijn hand onder het lopen vast. 'Als je wilt kun je mee gaan om te kijken?'
'Dat zou ik geweldig vinden.' zei ik glimlachend. 'Maar ik heb helaas al een afspraak.'
'Oh, echt?' Draco klonk nu wat minder vriendelijk. 'Met wie?'
'Harry.' zei ik zenuwachtig en ontweek zijn blik.
'Met Potter?' zijn stem klonk kil. 'Wat moet jij met Potter?'
'Huiswerk maken.' mompelde ik vlug. Ik had eigenlijk beloofd om vanavond met Harry naar Professor Dumbledore te gaan, maar als ik dat aan Draco zou vertellen dan had hij alleen nog maar meer vragen voor mij.
'Aha.' mompelde hij. Draco ging er gelukkig niet verder op in.
Toen we aankwamen bij de muur die toegang bood tot de leerlingenkamer van Slytherin, mompelde Draco het wachtwoord('zuiverbloed.') zodat de muur vervolgens opzij schoof om ons door te laten.
'Ik ga mij nu omkleden.' deelde Draco mee toen wij de leerlingenkamer binnen stapten. 'Zin om te helpen?'
'Meen je die?' vroeg ik de jongen lachend.
'Ja zeker.' Hij wiebelde uitdagend met zijn wenkbrauwen terwijl hij mij aan mijn beide handen naar de stenen trappen leidde.
'Ach, waarom ook niet.' mompelde ik grinnikend en volgde de jongen die de trap naar beneden nam.
Draco opende een deur die ons naar de jongensvertrek leidde. In de kamer stonden maar twee hemelbedden en twee kasten.
'Deel jij maar met één iemand een kamer?' vroeg ik de jongen verbaasd.
Draco knikte trots. 'Jep, met Blaise.'
'Hoe?' Ik staarde hem ongelovig aan. 'Er zijn nog drie anderen die bij jou in het jaar zitten.'
'Klopt, maar mijn vader heeft ervoor kunnen zorgen dat ik dit jaar alleen met Blaise een kamer deel.' grijnsde de blonde jongen trots.
'Lucky.' mompelde ik en keek de kamer even rond. Het was net zo groot als die van ons en had ook een eigen badkamer met twee douches en één toilet.
Draco liep naar de kledingkast toe en trok daar zijn zwerkbal uniform uit en gooide die vervolgens op het rechter hemelbed neer. Ik liep naar het bed toe en liet mij naast de kleding neer ploffen.
'Ga je mij nog helpen of wat?' vroeg hij mij uitdagend en trok mij vervolgens weer van het bed af zodat ik nu voor hem stond.
'Tuurlijk.' Ik begon zenuwachtig te grinniken en keek even naar de sweater die hij droeg.
Draco hief zijn armen om het gemakkelijker voor mij te maken en iets wat onzeker trok ik de sweater over zijn hoofd. Onder de sweater droeg hij nog een witte blouse met knoopjes die ik één voor één los begon te maken.
Ik voelde hoe Draco een kus op mijn kruin drukte en vervolgens zijn handen op mijn heupen plaatste. Toen ik alle knopen had los gemaakt schoof ik voorzichtig de blouse van zijn schouders af en gooide die op het bed achter ons neer.
Lip bijtend bekeek ik Draco zijn ontblootte bovenlijf. Hij was zeker gespierd, ook al kon je dat nooit zien onder alle kleding die hij droeg, en zijn huid was bleek. Ook zag zijn huid er ontzettend zacht uit. Ik vroeg mij af of het ook zo zacht aanvoelde als dat het er uit zag.
'Geniet je al van het uitzicht?' vroeg Draco mij plagend terwijl hij mij naar zich toe trok.
'Misschien.' mompelde ik verlegen en keek toen op in zijn storm grijze ogen.
'I don't know a thing about Merlin's pants,' fluisterde Draco hees in mijn oor. 'but I'd love to get into yours.'
'Aha, natuurlijk.' stotterde ik zenuwachtig. Het bloed steeg naar mijn hoofd en ik had het spontaan warm gekregen. Mijn hart klopte als een bezetenen en ik iets wat ongemakkelijk deed ik een stap bij de jongen vandaan.
Draco begon te lachen en deed geamuseerd een stap in mijn richting. Hij duwde mij voorzichtig naar achteren zodat ik met mijn rug op het bed neerviel en de blonde jongen nu boven mij hing.
'Draco,' mompelde ik terwijl ik de jongen zachtjes tegen zijn borst aan duwde. 'misschien kun je je maar beter omkleden.'
'Je weet dat ik je alleen maar aan het plagen ben, hé?' vroeg hij mij voor de zekerheid toen hij mijn gekwelde blik zag. 'Ik zal heus niets tegen jouw wil in proberen.' verzekerde hij mij en drukte vervolgens zijn lippen weer op de mijne.
Ik wilde eigenlijk nog iets zeggen maar vol overgaven kuste ik de jongen terug en sloeg ik mijn armen om zijn nek heen. Draco klom verder het bed op zodat hij nu volledig boven mij hing met zijn beide handen en benen ieder aan één kant van mij had.
'Waddupp!' Blaise gooide met een klap de deur van de slaapkamer open en kwam nonchalant binnen gelopen.
Van schrik trok ik mijn lippen van die van Draco af en keek ik om naar de getinte jongen die ons nu grijnzend aanstaarde vanaf zijn bed. Draco gromde iets onverstaanbaars en klom toen met tegenzin van mij af.
'Zabini, je komt zoals gewoonlijk altijd op de juiste momenten opdagen.' mompelde de blonde jongen boos en begon zich toen verder aan te kleden. Ditmaal zonder mijn hulp.
'Jullie mogen gerust door gaan met waar jullie mee bezig waren.' grinnikte Blaise. 'Ik kijk graag toe.'
'Juist ja.' mompelde ik en keek de jongen met opgetrokken wenkbrauw aan. 'Ik denk dat ik maar vast ga, voordat ik dadelijk te laat ben voor mijn afspraak.'
Ik sprong van het bed af en deed al aanstalten om weg te lopen, maar Draco greep mij bij mijn arm vast en trok mij terug.
'Tot vanavond bij het avondmaal.' fluisterde de jongen zachtjes zodat alleen ik het kon horen en drukte toen vervolgens een kus op mijn lippen.
'Succes met de training.' fluisterde ik terug en verliet toen de kamer met het gevoel dat mijn dag niet meer stuk kon.

You're Not Sorry [NL]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu