8

9.6K 268 23
                                    

"Neće me biti par dana, bolje ti je da ne pokušavaš ništa napraviti. Jer ćeš biti u gore stanju nego sad. Jesmo se razumili?" Samo klimnem glavom dok se u sebi veselim šta odlazi.

Stefana nema već skoro mjesec dana. Masnice mi polako zacijele, mogu palako normalno jesti i pričati. Zbližila sam se s Lorensom i Denisom, ustvari su jako dobri momci. Pomirila sam se s činjenicom da nikad neću moći pobjeći od Stefana.

"Šta se ovdje događa?" Upita poznat glas iza mene, dok Lorenzo, Denis i ja ručamo i smijemo se.

"Šta si čorav, zar je vidiš da jedemo?" Kažem ne okrečući se.

"Oo pa vidim da se nekom i jezičina vratila. Dečki slobodni se."

"Dečki meni prave društvo." Kažem.

"Možete ići." Kaže im te oni odu. Ustanem te odem u sobu, ni ne pogledavši ga.

"Misliš da ne znam šta radiš?" Upita me kad odmah zamnom uđe u sobu, dok zaključa vrata.

"Šta radim? Prosvijetli me." Dodam sarkastično.

"Pokušavaš se zbližiti s njima, da možeš pobjeći. Neće ti to upaliti."

"Nije istina, vidjeli bi tebe da si već u braku ne znam ni ja koliko bez ikoga." Govorim dok on vadi neki malu bočicu i inekciju. Koji kurac. Uzima dozu iz bočice i približava mi se.

"Š-ta je to?" Upitam mucajući.

"Karla, Karla nikako da naučiš. Ne možeš protiv mene." Govori dok se približava, a ja se sva tresem. Dođe ispred mene, malo špricne van te mene pogleda

"Neću ništa boljeti." Kaže kad osjetim ubod u ruku. Ubrizgava mi cijelu dozu u ruku dok se meni odmah počne mutiti pred očima.

Malo sam joj nadrogirao, da se smiri. Ništa joj neće biti. Počne da me udara po prsima, ali je uhvatim za ruke i čekam da počne da djeluje. Kad vidim da se opušta i da su joj oči promijenili pogled odlučim je pustiti. Ona me gleda kao da je hipnotizirana, čekam da vidim šta će da napravi te se odmaknem od nje i uzimam čašu viskiju koju na ekst popijem.

Ona dolazi do mene te stavlja ruke oko mojeg vrata i počne agresivno da me ljubi. Tako je mala, imat ću te i tvojom voljom. Srećom da postoje ove droge. Krećem nas prema kupaoni. Oboje skidamo robu jednu s drugim. Ona počne da me gricka po vratu šta me još više napali. Obgrlim ju oko guze i uzmem u naručje dok ona stavlja ruke oko moga vrata. Ulazimo u tuš kapinu te ju pribijem uz pločice dok puštam vodu jednom curom. Primam joj jednom rukom sisu koju mijesim. Uzimam ju u naručje te namještam na svoj ulaz dok se krećemo. Po prvi put čujem njezino stenjanje i uživanje u ovome. Trebao sam ovo davno napraviti. Osjetim kako se grči i znam da je blizu.

Kad izađemo iz tuš kabine, ona obuće bade mantil koji joj dođe malo ispod bedra, a ja samo zamotan ručnik oko struka krenemo prema sobi.

"Spremna za drugu turu?" Upitam ju u sobi.

"Uvijek." Kaže sa osmijehom.

"Želim te gledati kako se zadovoljavaš. Hoćeš mi učiniti to?" Upitam ju dok ju nježno mazim po obrazu.

"Hoću." Kaže bez imalo pardona.
Sjednem na krevet dok ona polako sporo odveže bademantil.

Polako ga počne spuštati bademantil koji samo klizne na pod i ostane gola. Na njezin pogled mogu samo svršavati. Nikad nisam do sad tako gledao na nju. Savršena je.

Stiska sise dok ispušta uzdahe. Nadigne sisu prema ustima te ju stavi u usta. Maknem ručnik te dohvatim svoj kurac i počnem da ga drkam. Drugom rukom se spušta prema dolje i počne se trljati dok stenje. Vidim da uživa. Ubrzava ritam, dok i ja ubrzavam. Ubacuje dva prsta odmah i osjećam da je blizu po njezinom disanju i stenjanu a bome sam i ja. Samo osjetim spermu na svojoj ruci. Dok se ona i dalje dira. Odižem se dok se ona i dalje zadovoljava prstima, primim ju za bokove i stavljam bradavicu u usta. Napravim joj šljive po sisama i vratu da ne može reći da nije uzvratila.

Kralj Mafije 🔚Où les histoires vivent. Découvrez maintenant