33

7.4K 210 16
                                    

Kad sam se probudila bila sam u krevetu. Prvo što primjetim da je ovaj krevet ogroman. Bože Karla o čemu ti razmišljaš? Bolje se zapitaj gdje ti je muž. Čudno mi je to. U vezi smo, a muž mi je. Može li biti čudnije? Mi smo svakako cijeli čudni.

"Probudila si se?" Cimnem se na njegov glas. Ugledam njega sa tacnom. Može li biti savršeniji? Naravno da ima samo kratke hlače.

On spusti tacnu u krevet, a zatim i on sjedne pored mene te me prvo nježno uhvati svojim rukama za obraze i nježno poljubi.

Nakon što se odmaknemo stavi tacnu pred nas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nakon što se odmaknemo stavi tacnu pred nas.

"Ti baš voliš hodati gol?" Upitam podrugljivo.

"Smeta ti?" Uzvrati mi. Smeta? Da, smeta. Od kad smo se pomirili još nijednom se nismo seksali. Ovime me samo mami da skočim na njega, ali nema šanse da to napravim.

"A trebalo bi mi smetati?" Upitam podrugljivo.

"Pa ne znam ja."

"Gdje smo mi to uopće?" Odlučim promijeniti temu, a on se samo nasmiješi, znam da me je skužio.

"U Francuskoj."

"Do kad smo ovdje?"

"Ne znam, vidjet ćemo. Sad da pojedemo pa idemo na plažu." Nakon što smo pojeli presvukli smo se i krenuli prema plaži.

"A nema neki malo manji?" Upita Stefan kad me vidi.

"Malo manji šta?" Zbunio me.

"Kupaći Karla, malo manji na izvolte."

"O čemu se mi raspravljamo." Kažem te sam prođem pored njega dok on još gunđa sebi u bradu. Tek kad izađem iz sobe shvatim da smo mi u hotelu. Jebote ovo izgleda kao stan. Karla glupačo znaš i sama da je Stefan bogat. Cimnem se kad me netko uhvati za ruku.

"To sam samo ja." Kaže te isprepliće naše prste.

Nakon desetak minuta laganog hoda smo došli na plažu. Ajme kako se veselim, ne sjećam se kad sam zadnji put bila na moru. Nakon što smo postavili ručnike i sve to. Ja sam uzele kremu da se namažem koja mi ubrzo biva uzeta iz ruke i Stefan počeo da me maže.

"Lezi na trbuh." Naredi pošto mi je naprijed sve namazao, tako umije s rukama. Stavim ruke ispod glave dok uživam u njegovim dodirima.

"Imaju li ti ljudi ikad odmora?" Upitam misleći na tjelohranitelje. Koji su nedaleko od nas u kafiću.

"Imaju."

"A da? Kad?" Nikad još nisam vidjela da ih nema.

"Gotova." Obznani što znači da je i ova tema gotova. Samo preokrenem očima da on ne vidi. Ja nastavim tako ležati jer planiram prvo da se malo osunčam.

"Idemo u vodu."

"Idi ti, ja ću kasnije." Nije mi se svidjela ta ideja, ali je otišao.

Nisam ni shvatila kad sam zaspala dok odjednom nisam osjetila da nešto curi po meni. Kad sam digla glavu ugledala sam Stefana koji ima još kapljice vode po sebi.

Kralj Mafije 🔚Where stories live. Discover now