51

5.2K 181 58
                                    

Prošlo je već mjesec dana od svega. Stefana i dalje držim na distanci koliko god je to moguće. Naravno da on ukrade tu i tamo koji poljubac ali dalje od toga ne idem. Vidim da gubi strpljenje i bijesni zbog toga ali briga me. Zaslužio je sve to. Jedva čekam da mi prestanu ove mučnine pa da konačno mogu uživati u trudnoći.

Karla mi već preko mjesec dana ne dozvoljava da joj se približim. Znam da me na taj način kažnjava zbog bebe ali imam i ja neke granicu. Hoću svoju ženu koja me izluđuje. Kao da nisam ni u braku. Dovoljno što ne želi komunicirati samnom, nego me još izbacila iz sobe. U svakom slučaju bolje i to nego da ode, iako joj ja ne bi to ni dozvolio. Ukradem joj tu i tamo koji poljubac od nje ali to nije to. Onda bude ljuta i na mene i na sebe jer se prepustila. Morat ću ovo riješiti što prije, pa jebote imam i ja neke potrebe.

"Šta si ti tako zamišljen." Cimne me Diego glas.

"Kad si se ti vratio?" Upitam pošto je bio u Srbiji preko mjesec dana pa ni ne zna za mene i Karlu.

"Maloprije. Šta je tebi? Nevolje u braku?" Upita podrugljivo.

"Karla i ja smo u svađi." Priznam mu.

"Šta si sad napravio?"

"Hej!! Zašto misliš da sam ja uvijek kriv?" Pobunim se.

"Zato što jesi." Slegne ramenima, dobro sad jesam ja kriv.

"Trudna je." Kažem i ostavim ga u šoku.

"Trudna kao nosi dijete?"

"Jok, nosi lutku." Dodam podrugljivo.

"Da uopće pitam kako si reagirao na to?"

"Pa šokirala me, znala je da ne želim dijete."

"A šta ona želi?"

"Želi dijete."

"I šta ćeš sada?"

"Šta bi sada? Natrljala mi je na nos da ako ne želim dijete da će otići i pronaći nekog tko će voljeti i nju i dijete kao da je njegovo."

"Nećeš valjda to dopustiti?"

"Ne mogu to zamisliti, a kamoli dopustiti?"

"Kako je ona?"

"Dobro, osim šta mene izluđuje."

"Ha ha ha kako te izluđuje?" Super, njega ovo zabavlja.

"Pa započetak izbacila me iz sobe, ne priča samnom, ignorira me. A da ne govorim kako gola šeta u onom kupaćem meni ispred očiju. A i najvažnije ukinula mi je seks i zabranila ručni rad." Govorim dok se Diego presavije od smijeha. Mislim da mu čak suze idu od smijeha.

"Jesi gotov?" Upitam ga nakon nekog vremena.

"Znao sam da mi je snajka carica, ali ovolika to nisam znao." Kaže dok se i dalje smije.

"Trebamo u Rusiju, izbio je problem i ako mi ne krenemo oni će ju doći ovdje. A siguran sam da će onda nastati još veći problem." Uozbilji se.

"Danas krećemo." Kažem te on samo klimnem glavom. Moram reći Karli, nisam ni siguran kako će reagirati. Moram i pojačati njezino objezbjeđenje za svaki slučaj. Diši Stefane, jedno po jedno.

"Marija gdje je Karla?" Čujem ga čim uđe u kuću.

"U dnevnoj." Odgovori mu i ubrzo ga ugledam. Zašto je uvijek tako hot? Od kad sam trudna samo želiš skočiti na njega. Karla ne, još si ljuta na njega.

"Kako si danas?" Upita me kad sjedne pored mene.

"Dobro." Kažem hladno.

"I dalje si ljuta?" Samo ga ubijem pogledom. Naravno da sam ljuta. Bit ću ljuta sve dok ne povučeš sve do jedne riječi koje si rekao.

Kralj Mafije 🔚Where stories live. Discover now