Metehan ve Zehra'nın Vuslatı

9.6K 640 105
                                    

🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾Medyadaki müzikle dinleyin isterseniz...🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Yorum ve beğeni verenlerden Allah razı olsun. Okuyanlardanda ama inanın küçük bir yorum ve beğeni yazmam için istek veriyor.Esirgemezseniz minnettar olurum.Hemde emeğe saygı için bile olsa satırlara bir yorum ve beğeni bekliyorum.Allah'a emanet olun. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Serpil tüm Zehra'nın söylediklerini düşünüyordu. "Acaba yengem böyle birşeyi yapmışmıdır. Eğer öyleyse Allah'ım bana nasıl bir yol izlemem gerek onu göster."

Kalkıp babası ile buluşmak için evden çıktı. Babası çok önemli olduğunu söylemişti...Aklında deli sorularla yol alıyordu. Sanki yola baktığında giden araçların tekeri tersine dönüyordu.

Aynı hayatı gibi."Nasıl doğru gitsinlerki ben şu anda herseyi tersine düşünüp görmeye başladım. Eğer ben sorgusuz sualsiz infaz yapıp ,sevdiğim adamın ahını alıp, hakkına girdiysem diyerek elini uzattı karnına.
Nasıl açıklayacağım gizlediğimi ve kaybettiğimizi öğrenince çıldıracak. "

Metehan elindeki sete baktı. Etkileyici olmuştu. Yorulmuştu hatta koluda biraz zorlamıştı ama değmişti karısı için. Çünkü karısı fazlasıyla hak edecek birisiydi. Böyle düşünüyordu başkasına yaptırmak istememişti. Kendi elleriyle yapmalıydı. Biraz uyumak için koltuğuna uzandı. Ama aklı karısına akşam yapacağı süprizdeydi. Acaba nasıl karşılayacaktı.

Serpil babasının odasına gitti. Babası hasretle sarıldı kızına. "Hoş geldin yavrum.Geç otur karşıma. Seninle konuşmak istiyorum. Burayada o yüzden gelmiştim. Ama önce baba kız biraz vakit geçirelim dedim, bugün daha fazla uzatmak istemiyorum bu konuyu."

"Baba korkutma beni hayırdır."
"Hayır kızım korkma.
Kızım biz yedi sekiz ay önce iflas ettik.
İflasmı baba?Peki benim niye haberim yok bunlardan nasıl oldu bu ?"

"Kızım abinin orada açtığı iş battı. Malum buradaki evde ipotekliydi bankadan kredi çektiğim için. Biliyorsun kredi abinin işi içindi.Îşlerimizde iyi değildi bayağıdır.Kredi ile iyice kötü hale gelmiştik...
Çok zor duruma düştük. Hatta evimizi bile satılığa çıkarmıştı banka. Annenin hatırası ile dolu olan sizlerin gözünü dünyaya açtığı yaşanmışlığı olan evimizi." Duygulanıp kendini kötü hissetmişti anlatırken Münir bey.

"Baba sakin ol kalbin içinde stres tehlikeli korkutma beni. "
"Dinle kızım. Bu zor zamanımızda Sedat oğlum imdadımıza yetişti. Vefalı çocuk dürüst ve temiz benim damadım Allah'a şükür.
O evin benim için değerli olduğunu bildiği için. Evi sattırmadı. Ne kadar olmaz desemde çok ısrar etti.

Tüm birikmişini kredi borcumuza yatırdı.
Serpil beyninden vurulmuşa döndü adeta.
Böylece borç ödenmiş oldu kızım.
Abin oradaki açtığı iş yerinde şu anda çalışan olarak bulunuyor. Müdürlük yapıyor.
Hatta senin harcadığın kredi kartının borcunu bile Sedat ödüyor."

Yutkundu Serpil sanki bir zehiri yutkunur gibi.
"Evin tapusunu Sedat'ın üzerine yapmak istedim. Kabul etmedi.Baba oğul arasında borç olmaz dedi.Bende senin bana verdiğin vekaletle evin tapusunu senin üzerine yaptım. Sonuçta karısısın.
Hem inanıyorum o evi eski güzel günlerine siz döndüreceksiniz .Annenle bizim mutlu günülerimizdeki gibi.

Senin tüm masraflarını aylardır Sedat karşılaşıyor. Karım o benim görevim dedi.
Peki baba bana niye söylemedin?
Sedat senin üzülmeni istemedi.
Ama artık kocanın ne kadar merhametli ve bambaşka biri olduğunu bilmeni istiyorum.Artık iş yerini kumaş mağazasını kapattım kızım.
Abin orada kalmak istiyor. Zaten artık pek getiriside yoktu...
Emekli maaşıyla idare ediyorum. Sedat oğlum sağ olsun bir şeyimi eksik bırakmıyor. "

Sabrı Sükût 1.Seri (Sükut-u Aşkın Gözyaşları) Tamamlandı Kde žijí příběhy. Začni objevovat