Masumiyetin isbatı

9.1K 673 178
                                    

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Medyadaki müzikle dinleyin isterseniz 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾

🍁🍁Okuyan beğeni ve yorum yapanlardan Allah razı olsun. Ama inanın okuyanların bir küçük beğeniyi ve yorumu çok görmesi üzüyor.O kadar emek veriliyor yazmak için. Beğenmeyenlere okumak istemeyenlere bir sözüm yok.
Ama beğenenlerden okumak isteyenlerden bekliyor insan.Bir çoğu yeni bölüm için oy ve yorum sınırı koyuyor.Ben bunu yapmak istemiyorum aslında...Bakalım ne gösterir zaman.
Ama o kadar emek için bir yıldız mutlu ediyor insanı . Yazmam için azim oluyor.Inanın yazmak çok zaman alıyor. Allah'a emanet olun güzel insanlar.🍁🍁

🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾

Zehra ağrısına dayanamıyordu. Kalktı "bir duş alayım kendimi çok kötü hissediyorum. Belki biraz rahatlarım..."

Duştan çıkan Zehra saate baktı.Saat 5 civarıydı. Zehra'nın dolabı açma sesine uyanan Metehan baktı.

Güzeller güzeli karıcığım diyerek iç çekti.
"Hayırdır iyimisin Zehra?
Sanki yüzün solgun gibi."

"İyiyim duştan yeni çıktım ya sıcak sudandır. "
"Tamam o zaman bende bir duş alayım o halde...."

Metehan yataktan kalktı karısına yaklaştı fark etmişti konuşurken hiç yüzüne bakmadan cevap veriyordu. Hemde sesi titreyerek sanki küçük bir kız çocuğu gibiydi masum kırılgan çekingen.

Üzerine daha fazla gidip onu zora sokmak istemedi.Biliyorduki karısı utangaç biriydi. Ama Metehan en çok bu hallerini seviyordu. Utanmak edeptendi çünkü...

Banyoya giden Metehan mutluydu."Nasıl olmayayım ki Rabbim beni böyle bir nimetle karım gibi biriyle birleştirmiş rızıklandırmış, ödüllendirmiş. Bugün bir sadaka vermeliyim .Hemde şükür mahiyetinde."Aklına ünüversitede okuyan burs verdiği öğrenciler geldi.

Hepside fakir aile çocuklarıydı. Hepsini bire bir tanıyordu Metehan yakından ilgileniyordu. Hatta onlara tembihlemişti okullarında ve etraflarında ihtiyaç sahibi birini özelliklede ailesinden uzakta okuyan öğrenci olursa direk haber etmelerini.

Kendisine ulaşamazlarsa müdürüne ulaşmalarını bildirmelerini tembihlemişti.
Kaç tane mezun olanada ,ailesinin durumuda iyi olmayan hatta onlara bakmak zorunda olan hayatın başında çaresiz medet bekleyen insana yardımcı olmuştu. İş dünyasındaki tanıdıklarına ve arkadaşlarına haber vererek .Gençlere referans olarak. Kendi iş yerinde de uygun pozisyonlar vermişti bazısına.

Metehan biliyordu sadaka malı azaltmazdı. Hatta arttırır bereketlendirir.Kaza ve musibetten korur kalkan olurdu.Şükrediyordu bu günleri için. Kendiside çok zorluklar çekmişti.
Veren el alan elden üstündür.Sadaka güçlü bir koruyucuydu .Azı çoğu yoktu .
Herkes bütçesine durumuna göreydi. Gönlünden ne koparsaydı. Yeterki riya ve gösterişten uzak olsundu. Sadece Allah rızası için yapılan ibadetler makbul ve kabul bulurdu.Tamda böyle düşünüyordu.

Banyodan çıkınca yatak odasına gitti.
Zehra saçlarını kurutup tarıyordu.
Metehan'ın kıyafetlerini yatağın üzerine hazırlamıştı.
Metehan gülerek gitti giyindi.

Bir anda şiddetli bir şekilde kapı çaldı.
Zehra panikle elini kalbinin üzerine koydu.
Metehan Zehra'nın korktuğunu fark etmişti.

"Sakin ol gülüm ben yanındayım.
Sen burda kal ben bakıp geliyorum.
Metehan kapıya kim o "diyerek kükredi adeta.

Sabrı Sükût 1.Seri (Sükut-u Aşkın Gözyaşları) Tamamlandı Where stories live. Discover now