Hasretim Sana

8.5K 591 95
                                    

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Medyadaki müzikle dinleyin isterseniz 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🍁🍁Hayırlı geceler. Okuyup ,beğenen ve yorum yapanlardan Allah razı olsun teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim hepinize.İnanın yazmak zor oluyor bazen ama sizlerin yorumu ve beğenisi mutlu ediyor yazmam için şevk veriyor. Bolbol yorum ve beğeni bekliyorum arkadaşlar.
Hikaye nasıl gidiyor.
Metehan ve Zehra nasıl?
Sedat ve Serpil?
Bakalım Metehan ve Zehra cephesinde neler olacak?
Sedat Serpil'i affede bilecekmi?🍁🍁

🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾

Hayat bir soğuk algınlığı gibiydi.Tam kendini biraz iyi hissederken bir anda bir titreme ,üşüme bazen öksürük, bazen şiddetli sinüzit veya migren ağrısı gibi sarsıntısı ,ağrısı başlardı. Sonra bir nane bir limon veya bir hap alarak istirat edince iyi oluyordun gerçek soğuk algınlığında.
Ama Serpil'in derdi, içindeki titremesi ,kalbinin hastalığı bir nane bir limonla veya bir ilaçla düzelecek bir şey değildi. O ,13 yaşında tutulmuştu bu hastalığa ama bu hastalığın adı tıbbi bir terimle ifade edilemeyecek bir dertti. Adı Sedat'tı evet tamda Sedat'tı, ilacının ismide Sedat'tı, hastalığının adıda Sedat'tı, reçeteside Sedat'tı,doktoruda Sedat'tı.

Onunla bir olmak, onunla biz olarak kendilerini ifade edebilmek ve Sedat'ın merhametli kalbinin engin şefkatiydi Serpil'in ilacı. Onunla, kaybettiği yavrularının yerine yeni yavrular olurdu durmadan kanayan yarasının merhemi. Onun kollarında geceler geçirmek sabah ilk kalktığında onun yüzünü görmekti. Tam 12 yıllık bir hayal ve tutkuydu Serpil'in ki .Ama rüzgar tersten esmiş hainler bir olup tazecik dallarını umutlarını, içindeki sığındığı hayallerini ve umutlarını bir bir alıp yakıp, yıkıp söküp almıştı acımasızca. Geride içi bomboş bir Serpil bırakmıştı, ya Sedat nasıldıki bunu biraz tahmin etsede duyduklarından sonra artık o kadardanda emin değildi. Kim bilir belki halen seviyordu Serpil'i.Ama Sedat gibi bir erkek bazı şeyleri kaldıramazdı. Bir affetseydi Serpil'i artık herşey farklı olacaktı .
Serpil yuvası için herşeyi sil baştan yeniden öğrenecek mücadele edecekti.Bu düşünceler böyle uzayıp gidecek Serpil diyerek düşüncelerinden sıyrılmaya çalıştı artık ne kadar başara bileceğini bilemeyerek.

"Artık Allah yolunda onun istediği gibi bir kul olmak için mücadele edeceğim inşallah. Rabbim elbette bir çıkış kapısı gösterir bana ama artık ben Sedat'tan başka bir erkeği hayatımda istemiyorum.Sadece kısa bir zamandada olsa Sedat'ın karısı oldum o bile benim için değerli ve kıymetli kalacak hep.Ben artık eski Serpil olmayacağım".Göz yaşlarını silerek camdan dışarı baktı.
Helga merakla bekliyordu .Elindeki kayıtları Sedat'a göndermişti çünkü.

"Sedat dürüst birisi belliki ,bir kaç defa Serpil'i almaya geldiğinde görmüştüm.Keşke karısına sahip çıkasa" diye söylendi.
Metehan ne dediyse arkadaşını ikna edememişti. Telefonda karısı o kadar ağlıyordu ki dayanamayıp Sedat'tan müsade isteyip kara hareli karısının yanına gitti.Zehra'nın ağlamaktan sesi kısılmıştı adeta.

"Gülüm benim nadide çiçeğim bilirim üzülüyorsun Serpil ve Sedat için ama bekleyelim bakalım Allah büyük neler olacak. Sedat şu anda çok sinirli haklı yönleride yok değil. Ama Serpil çaresiz bir kuş gibi hangi dala konacağını bilememiş.En güvendikleri onu konacağı daldan etmiş. Sedat biraz toparlasın kendini, eminim tüm kızgınlığına rağmen karısını yanından ayırmaz adım gibi eminim.Serpil'in yeri kocasının yanı tıpkı senin yerinin benim yanım ve koynum olduğu gibi ,bir siz değil tüm kadınların yeri kocalarının yanıdır. Bilinçli bir erkek şunu bilir (Kadınlar erkeklere Allah'ın emaneti, Efendimizin vasiyetidir.Veda hutbesinde Efendimiz bildirmiştir bunu.)Bir erkek nikahına aldığı karısının mesuliyetini her şekilde almıştır. Sedat bunun farkında biri.Serpil'de hatasını anladı ve özünde temiz iyi niyetli ahlaklı biri hemde, yuva hasreti çeken biri Sedat'la ortak noktaları hem bu, hemde deli gibi birbirlerine olan aşkları. Bu ortak nokta onları bir ve diri daha güçlü kuvvetli ,dayanıklı kılacak.

Sabrı Sükût 1.Seri (Sükut-u Aşkın Gözyaşları) Tamamlandı Where stories live. Discover now