꧁ KARAKTER TANITIMI ꧂

36.3K 2.3K 1K
                                    

     Merhaba herkese! Bildiğiniz gibi yepyeni bir kurguya başladım ve içim kıpır kıpır! O kadar heyecanlıyım ki bunu kelimelerle ifade edemem! Neyse çok uzatmadan konuya geliyorum.

     Öncelikle medyaya tanıtım filmini tekrar koydum. Bölümleri okumadan önce filmi izlemenizi tavsiye ederim. Anlaşılması daha kolay oluyor. 💜

     Konu sıradan bir Wattpad hikâyelerinden çok farklı olduğu için karakterleri çok fazla ve konusu oldukça derin. Normalde hiç tercih etmezdim böyle bir detayı ama gelen istekler üzerine yapıyorum. Her fotoğraf için ayrı ayrı uğraştım. Emeğime saygı, lütfen oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Hadi başlayalım!

 Hadi başlayalım!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. Ana karakterimiz ASYA. 32 yaşında bir çocuk psikoloğu (pedagog) eşinden yeni boşandı, ruhsal bunalımda ve tecavüze uğramış bir hastasına bunu yapanları bulma çabasında.

Ona sormak istediğinizi buraya yazınız. Ondan istediklerinizi lütfen buraya yazınız.

2. Kötü adamımız Cengiz! Asya'nın eski eşi. 37 yaşında. Boşanmayı hazmedemeyen ve karısının peşini hemen bırakmayacak bir ruh hastası.

Ona sormak istediğinizi buraya yazınız. Ondan istediklerinizi lütfen buraya yazınız.

Themisʼin GözyaşlarıWhere stories live. Discover now