• 6. •

764 73 56
                                    

♡ Gyönyörű napot kívánok, Lads! 

Meg is érkeztem a hatodik fejezettel (tudom, kissé késtem, de már minden rendben van, itt vagyok) és bízom benne, elfogja nyerni a tetszéseteket! Sokat jelentene néhány visszajelzés! 

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a több, mint EZER (!!!) megtekintést, a rengeteg voteot és kommentet! Fantasztikusak vagytok! 

Legyen további szépséges napotok! 

Jó olvasást! Millió puszi és ölelés: Ladybady 




Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



~Valószínűleg csak azért érzek így, mert ő az a férfi, aki soha, de soha nem lehet az enyém. Ő a töltött gyümölcs, és az ilyesmi a könyvekben, filmekben baromi romantikus, de a való életben nem más, mint színtiszta gyötrelem.~

Rebecca Chance



ᴇʙᴇɴ ᴍᴏʀʀɪs

Rohamos léptekkel indultam ki az egyetem nagy vaskapuján, amely árnyéka szépen vetült a macskaköves útra, amin jártam. A fejem hasogatott, szükségem lett volna egy jó erős kávéra, nemcsak a függőségem legyőzése miatt hanem, mert fáradt is voltam az éjszaka történtek miatt. Két napja volt annak, hogy Harry és én elmentünk meginni valamit, azóta pedig hírét sem hallottam. Persze, nem is szabadott volna ezen morfondíroznom, elvégre még csak barátok sem voltunk, hiába nyilvánította ki azt, hogy márpedig szeretné, ha többek lennénk annál. Mi ütött belém, hogy beleegyeztem ebbe? 

Soha nem szabadott volna letagadnom Jesse-t, arról nem is beszélve, hogy minden bizonnyal hamar tudomást fog szerezni a göndör pultos fiúról, ugyanis az ismeretségi körében elég sok olyan ember létezett, akik bármikor képesek voltak megverni valakit, már csak a hecc kedvéért is. Természetesen ezt nem engedhettem meg, nemcsak magam miatt, de Harry miatt sem. Ő rendes volt velem és próbált a kedvemben járni, nem hagyhattam, hogy miattam bántsák. Jesse túlságosan uralkodó fél volt a kapcsolatunkban, emiatt sem engedhettem, hogy valamiféle tippet kapjon arról, találkoztam egy másik férfivel is, még annak ellenére is, hogy csak barátilag történt minden. Legalábbis az én részemről biztosan. 

Nem haraphattam bele a tiltott gyümölcsbe, mert abból hatalmas nagy problémáim származhattak volna. Mind a párom irányából, mind pedig az újonnan megismert fél felől. Sosem voltam csalfa, nem is akartam az lenni, mégsem bírtam türtőztetni magam, amikor a göndör hajú mellém szegődött. Mintha csak... vonzott volna magához az a bizonyos láz, amit Ő küldött az irányomba. Meglehet, csak azért voltam olyannyira szétesve, mert nagyon rég nem kaptam törődő szavakat, esetleg túlságosan hosszú ideje nem volt szabad akaratom? 

ᴇʙᴏɴʏ-Ébenfekete (H.S)Where stories live. Discover now