• 11. •

620 63 14
                                    

♡ Gyönyörű napot kívánok, Lads! 

Meg is hoztam nektek a tizenegyedik fejezetet, amely szerintem többé-kevésbé eseménymentes, bár van benne egy elég fontos történés, amely minden reményem szerint elnyeri a tetszéseteket. Kérlek benneteket, amint így lesz jelezzetek vissza nekem valahogy! Nagyon sokat jelentene! 

Nagyon-nagyon szépen köszönöm nektek a rengeteg megtekintést, a voteokat és a temérdek kommentet. Csodálatosak vagytok, nem bírom elégszer hangsúlyozni! 

Legyen további szépséges napotok!

Jó olvasást! Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



~- Tudja, mi a különbség a tévedés és a hibázás között?

- Az, hogy bárki elvéthet valamit, de az hibává csak akkor válik, ha elmulasztja kijavítani.~

Timothy Zahn


ᴇʙᴇɴ ᴍᴏʀʀɪs

Magam elé bámulva ültem a Music Room előtti fapadon, amelyen Damien szokott cigarettázni a szünetekben. A tartásomban volt az ázott, vörös rózsacsokor, amelyet percekkel ezelőtt halásztam ki a pocsolyából. A szívem sajgott, sőt talán már olyannyira széttörött, hogy attól tartottam, nem fogok érezni vele soha többé. Testem minden pontját kín gyötörte az otthon történtektől, bár a ketyegőmet amely a mellkasomban dübörgött megállíthatatlanul egyvalaki hasította meg. Én magam. Képes lehettem erre? Össze tudtam törni a saját szívemet? 

Ha nem késlekedtem volna, vagy nem maradtam volna a tv előtt ülve miután összetörtem a sörösüveget talán még esélyem is nyílt volna arra, hogy időben ideérjek a találkozó helyszínére. Meglehet, jobb kedvvel is tudtam volna szolgálni a férfinek, aki itt várt rám. Bizonyára nemrég mehetett el, ugyanis a virágokon lévő díszcsomagolás még nem ázott át teljesen, bár ez nem vigasztalt különösebben. 

Amint a tenyeremen felhasadt bőrömhöz ért a nedvesség amely a papírból szivárgott ki, csípni kezdett a mély vágás, ezt pedig tökéletesen megérdemeltem. Sokkalta jobban kellett volna fájnia mindennek, hiszen saját magam idéztem elő ezt a kaotikus helyzetet, és bár legszívesebben akkor is a göndör hajú pultos fiúval lettem volna, lehetetlenség volt. Így is rengeteget várt rám, mert az erőszakos barátom kénye-kedve szerint játszott velem, akárha egy bábú lettem volna. 

ᴇʙᴏɴʏ-Ébenfekete (H.S)Where stories live. Discover now