• 7. •

947 70 13
                                    

♡ Szépséges napot kívánok, Lads! 

Meg is hoztam nektek a hetedik fejezetet, amely igaz késve érkezett, azért remélem elnyeri a tetszéseteket! Boldog lennék egypár visszajelzéstől! :)

Nagyon-nagyon szépen köszönöm nektek a rengeteg megtekintést, a voteokat és a kommenteket! Csodálatosak vagytok, nem bírom hangsúlyozni! 

A zenét amit linkeltem ha van kedvetek hallgassátok meg, ugyanis a fejezetben szereplő mondatok erről szólnak. :) ♡ 

Legyen további gyönyörű napotok!

Jó olvasást! Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


~Hová fog ez vezetni?
Nincs szerelem a lelkünkben
Sem pénz a zsebünkben
Nem mondhatod, hogy elégedettek vagyunk~

Rolling Stones - Angie 


ᴇʙᴇɴ ᴍᴏʀʀɪs

Halvány mosollyal az ajkaimon figyeltem, amint a göndör hajú férfi maga elé engedett a társasház ajtajában. Amikor beléptem a lakásba átjárt egy bizonyos otthon érzés, mindannak ellenére, hogy sosem jártam még aközött a négy fal között. Vállam felett Harry-re pillantottam, és amikor észrevettem, hogy levette magáról a cipőjét én is hasonlóképpen tettem. 

-Nos, ez lenne szerény kis hajlékom.-tárta szét jobb karját, miután felegyenesedtünk. Elvigyorodtam szavait hallva, elvégre nem volt a környezet sem kicsi sem pedig szerény. Igaz, letisztult látványa volt, emellett a világossága is eléggé szembeötlő volt. 

-Nagyon szép.-dicsértem meg, közben engedtem, hogy beljebb vezessen. A nappaliból gyönyörű kilátás nyílt a Big Ben-re, amitől hirtelen úgy kezdtem el érezni, mintha egy mesefilmbe csöppentem volna. Az ablakhoz sétáltam, majd elvált ajkakkal figyeltem a ház előtt sétálgató embereket, miközben a madarak mindenféle probléma nélkül szelték az eget-Hogy tudtad megszerezni ezt a lakást? Szerintem ez mindenki álma.-mosolyodtam el, közben a férfire néztem, aki a zongorának támaszkodva, szintén görbülettel a száján kémlelt. 

Észre sem vettem, a nagy döbbentségemben, hogy nem csak a fekete hangszer kapott helyet a tágas helyiségben, hanem a fal mentén három gitár állt a tartójában. A falakon híres emberek lemezei voltak fellógatva, míg az asztalon amely nemsokkal mellettem kapott helyet, egy csodaszép lemezlejátszó volt. Feltűnt az is, hogy a CD lejátszó, amely már sokkal újabbnak volt mondható is ott foglalt helyet. Az elrendezés és a bútorok annyira illettek a szoba hangulatához, emellett a velem szemben lévő piercingeshez, hogy minden egyes másodpercben képes lettem volna bámulni őket. 

ᴇʙᴏɴʏ-Ébenfekete (H.S)Where stories live. Discover now