• 13. •

627 58 34
                                    

♡ Gyönyörű szép napot kívánok nektek, Lads! ♡ 

Meg is hoztam a tizenharmadik fejezetet, amely minden reményem szerint elfogja nyerni a tetszéseteket! Nagyon örülnék néhány visszajelzésnek! Sokat jelentene számomra! 

Nagyon-nagyon szépen köszönöm az eddigi megtekintéseket, voteokat és kommenteket, egyszerűen csodálatosak vagytok, nem bírom hangsúlyozni! 

Jó olvasást! Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady 

 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


~Abból végy, ami kéznél van, mert bánat a szívnek távoli dolgok után vágyódni.~

Hésziodosz


ᴇʙᴇɴ ᴍᴏʀʀɪs

-Csak ügyetlen voltam.-legyintettem egy kicsit a férfi nemrég feltett kérdésére, amely hazugságra a szívem fájdalmas dobbanásokkal válaszolt. Legszívesebben elordítottam volna magam, hogy a veszélyes barátom művelte ezt velem, sőt sokkalta keményebb dolgokkal is fitogtatta rajtam az erejét. 

-Átvérzett a kötés.-jegyezte meg kissé tartva a reakciómtól, ami az volt, hogy egyből tagomra vezettem a tekintetemet, nemsokkal ezután felpattantam a helyemről, megpróbálva minél messzebb kerülni a piercingestől, jól ügyelve arra, hogy elrejtsem előle a kínomat. Észleltem, amint a fehér anyag, amit köré tekertem egy kisebb foltban vörös volt, ezzel jelezve, a sebem sokkalta nagyobb behatású volt, mint elsőre képzeltem volna. 

A pultnál álltam, és megpróbáltam megtalálni a táskámban azt a kisebb csomagot, amit pontosan erre az esetre tettem bele. Egy másik, steril ködszer, emellett egy sebtisztító is helyet kapott benne. Az egész testem remegett, nem csak amiatt, mert hányingerkeltő volt az, hogy vérzett a tenyerem, de amiatt is, mert tisztában voltam azzal a ténnyel, Harry-nek feltűnt az, hogy baleset ért, így sokkalta kisebb eséllyel voltam képes eltitkolni előle nagyobb dolgokat, amik megváltoztathatták a kapcsolatunk végkifejletét. 

-Hadd segítsek.-lépett mellém a férfi, majd nagy kezébe fogta az én apró tagomat, ügyet sem vetve arra, talán nem kértem az ápolásából. Tulajdonképpen remekül esett, hogy foglalkozott velem, ugyanis eddig nem sokan tették meg az életemben, főleg nem ilyen minimális történések miatt. Észlelte, hogy reszkettem, emiatt nyugtatóan rám mosolygott, sőt még kisebb mozdulattal meg is simította bőrömet. 

Óvatosan lefejtette a fehér anyagot, amely a kezemen volt, nemsokkal később elhúzta a száját, mikor feltűnt neki, a sebem mélyebb volt, mint elsőre hitte volna. Félkézzel kivettem a kis csomagot a táskámból, majd a pultra helyeztem, így a férfi könnyedén beletudott nyúlni, hogy válogathasson az ott lévő tárgyakból. 

ᴇʙᴏɴʏ-Ébenfekete (H.S)Where stories live. Discover now